- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Szomszéd
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
Nem reagáltam eddig, de köszi az infót nekem is!
Kicsit off, de ha az oled nem ajánlott, egyáltalán lenne értelme nézelődni? Őszintén szólva a mostani, lassan 10 éves IPS Benq monitoromnak is igencsak szép képe van 2560x1440-en (van egy fél éves LG OLED tévém is, ennyi viszonyítási alapom van) és ahogy nézegettem a 21:9-es "gaming" monitorokat, majd mindegyik VA paneles. Nekem volt egy VA paneles monitorom a mostani IPS előtt és bizony az borzasztóan fakó volt, ezért is cseréltem anno a mostanira. Az én szememnek az IPS sokkal "színesebb", részletgazdagabbnak hat.
Vajon egy mostani VA 21:9 jobb lehet? Mondjuk egy miniled? Vagy nem is tudom merre kellene innen továbbindulni. Ahogy látom az IPS kihalóban van, vagy legalábbis manapság az a "gagyi" kategória. Régen a TN volt ahogy emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen alaplapot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Asztalos klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258