Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rico33
aktív tag
Megjött a cucc. Elsö blikkre; súlyban fele annyi mint az előző ugyanekkora AOC Agon. Első bekapcsolás; régió, wifi, reg, x-elj ide, oda, lépj be etc...jó jó de lessuk mit mutat. A fekete feketébb, a szinek szinesebbek, világít, zenél. Eddig csak youtube videokkal néztem, holnap játékteszt.
( nemide való, de most rendelhetek hetente vmit, sikeresen flörtöltem a postással
mégmielőtt: lánynemű, csak hozzám túl fiatal, lehet vagy 35, én meg 53 . Egy próbát azé megér, 2 hét mulva tán jön Alirol a kijelző
)jah, a csodarongyot holnap intézem, elnézést kivánok, ma már nem volt időm melo előtt
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Drive
- Crimson Desert
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mégmielőtt: lánynemű, csak hozzám túl fiatal, lehet vagy 35, én meg 53 . Egy próbát azé megér, 2 hét mulva tán jön Alirol a kijelző
)
Skynet258