- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rico33
aktív tag
Megjött a cucc. Elsö blikkre; súlyban fele annyi mint az előző ugyanekkora AOC Agon. Első bekapcsolás; régió, wifi, reg, x-elj ide, oda, lépj be etc...jó jó de lessuk mit mutat. A fekete feketébb, a szinek szinesebbek, világít, zenél. Eddig csak youtube videokkal néztem, holnap játékteszt.
( nemide való, de most rendelhetek hetente vmit, sikeresen flörtöltem a postással
mégmielőtt: lánynemű, csak hozzám túl fiatal, lehet vagy 35, én meg 53 . Egy próbát azé megér, 2 hét mulva tán jön Alirol a kijelző
)jah, a csodarongyot holnap intézem, elnézést kivánok, ma már nem volt időm melo előtt
-
Rico33
aktív tag
válasz
Skynet258
üzenetére
Mesemesék kép.
Vannak oledes eszközeim de nem ekkora méretben.
DM van itt is, pont a Billa mellett ahova járok, az meglesz hamar. Ellenben az Alival vannak gondjaim, a fórumtárs álltal ajánlott TURZX 9.2-t próbálom magamévá tenni, de a címemet nem tudom megváltoztatni. Talán otthon pc-ről, most teloval nem küzdök vele. -
Rico33
aktív tag
Jönni akartam kifejezni ámulatomat az új , meglepő módon a samsung oldalán ajánlott legjobb árú 34 colos g8-ról, de az osztrák királyi posta ugy döntött, még egy napig izgalomban tart. Eddig oled-szüz voltam, várom mekkora lesz a wow-faktor egy VA után.
Addig is rendelek vhonnan csodakendőt
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Így építs kiegyensúlyozott gamer PC-t – CPU, GPU és FPS viszonya
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
mégmielőtt: lánynemű, csak hozzám túl fiatal, lehet vagy 35, én meg 53 . Egy próbát azé megér, 2 hét mulva tán jön Alirol a kijelző
)
Mesemesék kép.