Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
Mi alapján jelented ki biztosra, h nem lesz?
Az uniós vámjoggal kapcsolatos hatályos törvény mondja ki, h "A vámhatóság által kiszabott, illetve visszautalandó, jogcímenként kis összegű, 10 EUR-nál vagy az ezzel megegyező, a 138. § (1) bekezdése szerinti árfolyamon átszámított forintösszegnél kevesebb egyéb terhek összegét - kivéve a jövedéki termék után kiszabott egyéb terheket - nem kell megfizetni"Ez a mostani kiskapu kb. 34 EUR-ig elkerülve így az áfafizetést.
És mégegyszer: eddig sehol nem esett szó arról, h ezt a pontot eltörölnék - akkor pedig marad a lehetőség. -
kano
nagyúr
De nem az van odaírva, hogy a kérelem lehetősége szűnik meg. Lehet, hogy ezt meg fogják hagyni. Honnan tudjuk előre?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Semennyire.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
amargo
addikt
-
Degeczi
nagyúr
Igen, sok szó esett már itt a DSCKeybusInterface-ről
Egyszerűen összerakható az illesztő, akár egy Wemos Minivel, akár egy Arduino Mega-val (a normál Arduino memóriája csak nagyon alapszinthez elég),
ami a nevének megfelelően a keybus-ra csatlakozik, mint egy kezelő, és tökéletesen beintegrálható HA alá, kezelve a riasztót magát és annak érzékelőit is szenzorokként.[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
Nem: vagy ESP8266 (és akkor wifin csatlakozol HA-hoz) vagy Arduino Mega + egy ethernet illesztő és akkor hálózati kábellel. Mindkettőt kipróbáltam próbanyákon, szerintem egyszerűbb egy Wemos Mini-vel megcsinálnod (már csak azért is, mert az Arduino raszterkiosztása hibás, elcseszték még a legelső változatnál, így az egyik sora nem pont jól illeszkedik a próbanyák szabványos távolságaihoz)
Én csak azért csináltam meg Ardionoval is, h ne wifis legyen, de amúgy teljesen jó volt az ESP-s megoldás is (ami olcsóbb is, hiszen fillérekből megvan Aliról egy Wemos, azon fölül pedig csak pár ellenállás és egy tranzisztor kell, meg egy 12V-5V konverter, ha a riasztó akkujáról táplálod - vagy egy USB-s adapter, ha a szünetmentesedről)
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
-
Degeczi
nagyúr
Persze, tökéletes (ha jót küld a kedves eladó: az első beszámoló azt írja, neki 3.3V-ost küldött), a 3A terhelhetőségnek a tizedét sem fogja kihasználni az áramkör
Mondjuk Alin töredékáron is megtalálod, pl.
[ Szerkesztve ]
-
zsamiatt
őstag
beüzemeltetek hozzá tabletet is vagy csak telon használjátok? Használjátok a smart funkciokat API-n keresztül? Jól láttam, hogy ez megy teljes egészében felhő mentesen? Az appja ha jól látom nem kér felhős regisztrációt.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Egy ilyen 0 ohm-os ellenállást szeretnék átforrasztani a WEMOS-on, hogy a külső anteannát használja majd. Sajnos nekem nincs forrasztóm, illetve nem nagyon forrasztottam soha, pláne nem ilyen kis dolgot. Elég rutintalan vagyok Esetleg tud nekem segíteni valaki ezt átforrasztani Vecsés és környékén?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest