Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Egy ilyen 0 ohm-os ellenállást szeretnék átforrasztani a WEMOS-on, hogy a külső anteannát használja majd. Sajnos nekem nincs forrasztóm, illetve nem nagyon forrasztottam soha, pláne nem ilyen kis dolgot. Elég rutintalan vagyok
Esetleg tud nekem segíteni valaki ezt átforrasztani Vecsés és környékén?
-
Degeczi
nagyúr
Persze, tökéletes (ha jót küld a kedves eladó: az első beszámoló azt írja, neki 3.3V-ost küldött), a 3A terhelhetőségnek a tizedét sem fogja kihasználni az áramkör
Mondjuk Alin töredékáron is megtalálod, pl.
-
Degeczi
nagyúr
-
Degeczi
nagyúr
Nem: vagy ESP8266 (és akkor wifin csatlakozol HA-hoz) vagy Arduino Mega + egy ethernet illesztő és akkor hálózati kábellel. Mindkettőt kipróbáltam próbanyákon, szerintem egyszerűbb egy Wemos Mini-vel megcsinálnod (már csak azért is, mert az Arduino raszterkiosztása hibás, elcseszték még a legelső változatnál, így az egyik sora nem pont jól illeszkedik a próbanyák szabványos távolságaihoz)
Én csak azért csináltam meg Ardionoval is, h ne wifis legyen, de amúgy teljesen jó volt az ESP-s megoldás is (ami olcsóbb is, hiszen fillérekből megvan Aliról egy Wemos, azon fölül pedig csak pár ellenállás és egy tranzisztor kell, meg egy 12V-5V konverter, ha a riasztó akkujáról táplálod - vagy egy USB-s adapter, ha a szünetmentesedről)
-
Degeczi
nagyúr
Igen, sok szó esett már itt a DSCKeybusInterface-ről
Egyszerűen összerakható az illesztő, akár egy Wemos Minivel, akár egy Arduino Mega-val (a normál Arduino memóriája csak nagyon alapszinthez elég),
ami a nevének megfelelően a keybus-ra csatlakozik, mint egy kezelő, és tökéletesen beintegrálható HA alá, kezelve a riasztót magát és annak érzékelőit is szenzorokként. -
Degeczi
nagyúr
Mi alapján jelented ki biztosra, h nem lesz?
Az uniós vámjoggal kapcsolatos hatályos törvény mondja ki, h "A vámhatóság által kiszabott, illetve visszautalandó, jogcímenként kis összegű, 10 EUR-nál vagy az ezzel megegyező, a 138. § (1) bekezdése szerinti árfolyamon átszámított forintösszegnél kevesebb egyéb terhek összegét - kivéve a jövedéki termék után kiszabott egyéb terheket - nem kell megfizetni"Ez a mostani kiskapu kb. 34 EUR-ig elkerülve így az áfafizetést.
És mégegyszer: eddig sehol nem esett szó arról, h ezt a pontot eltörölnék - akkor pedig marad a lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Politika
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest