- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olympia76
tag
"Illetve hogyha egy fali kapcsoló/nyomógombról, csak jelet szeretnék fogni arra van elegánsabb megoldás, mint egy shelly1? (van 0 is)"
Ha azzal a kapcsolóval direktben nem kapcsolsz lámpát vagy bármilyen fogyasztót, tehát nem kell relé az okos kütyübe, tényleg csak a jele kell, hogy a kapcsolót kapcsolták, akkor erre szerintem a Shelly Plus i4 a legelegánsabb megoldás (ha wifi-ben gondolkozol).
-
spider23
senior tag
Én synology alatt használom a HA-t hiba nélkül. Mondjuk nekem ilyen [link]zigbee (ZigStar LAN Coordinator ajánlottak között van: [link] ) adapterem van ami lan-on működik. Így router usb-jén keresztül a tápot kapja és lan kábellel van csatlakozva. Hibátlan és nem kell a synology usb portjával kínlódni.
-
LouiS22
veterán
A script használata feltételez némi linux jártasságot, illetve óhatatlanul bele kell kotornod a syno mélyére és minden áldott frissítésnél imádkozni, hogy utána is működjön (és a synót ismerve lesz egy pont, amikor a frissítés kötelező és nem választható opció lesz, azaz nem tudsz majd védekezni azzal, hogy ok, nem frissítek
).
Illetve a jóember yotube-jára pillanatva ő többnyire HomeBridge hívő, ha esetleg a mozikat nézted és onnan az ihlet.
Én is azt mondanám, hogy engedd el a NAS-on futtatást, hacsak nem vagy feketeöves syno buzerátor és pontosan tudod, hogy mi miért történik.
-
zsamiatt
őstag
Enged el a synology usb megoldast. Rengeteget szivtam vele zigbeevel es zwave adapterrel. 6 alatt meg visszonylag stabil volt. Bar ott is volt olyan frissites ami felul csapta es kinyirta. Ujra kellett epiteni. 7 alatt mar trukosebb. Nem is mindig volt stabil. Jobban jarsz ha csinalsz magadnak hubot. Mondjuk PI alapokon (egy pi zero w is eleg)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest