- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hát, kétütemű ugye úgyhogy szüleim infói alapján olyan 8-9 litert. Én mondtam nekik hogy van az 20 is :DDD Jó, ez persze azért nagyon durva lenne, szóval valószínűleg nekik van igazuk, meg nagyon is nyomtam neki a gázt :D
Elfér benne fél Kína, úgyhogy szállítani nagyonjó :) 4 tagú családunk teljes kétheti sátorozós cucca mindenestül elfért benne, úgy hogy mi is ott ültünk, kutyástul, és nem az ölünkben volt a cucc. Szóval jó nagy, na. :) (Főleg a dupla tetőcsomagtartóval...)
Ár? Hmm. Mindjárt megnézem hogy mennyit érhet (más hirdetések alapján), mert eddig 130e-ért hirdettem, ami tudom hogy irreális, de úgy voltam vele, hátha megveszi vki, ha meg nem akkor megy le az ár :) Mégis mennyit szántál a dolgora úgy nagyságrendileg? Szted mennyit érhet?
Aktív témák
- Samsung 28" T28E310EW LED Televízió-monitor eladó
- HP All In One Pc HP 23.8"FHD/Ultra 5 125U /16GB/512GB SSD/HP GARANCIA
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge - Új, 2 év gyártói garanciával
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One / Xbox Series játékok
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora Ultra 7 / RTX 5060 Részletfizetés megoldható. Beszámítás van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest