Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hát, kétütemű ugye úgyhogy szüleim infói alapján olyan 8-9 litert. Én mondtam nekik hogy van az 20 is :DDD Jó, ez persze azért nagyon durva lenne, szóval valószínűleg nekik van igazuk, meg nagyon is nyomtam neki a gázt :D
Elfér benne fél Kína, úgyhogy szállítani nagyonjó :) 4 tagú családunk teljes kétheti sátorozós cucca mindenestül elfért benne, úgy hogy mi is ott ültünk, kutyástul, és nem az ölünkben volt a cucc. Szóval jó nagy, na. :) (Főleg a dupla tetőcsomagtartóval...)
Ár? Hmm. Mindjárt megnézem hogy mennyit érhet (más hirdetések alapján), mert eddig 130e-ért hirdettem, ami tudom hogy irreális, de úgy voltam vele, hátha megveszi vki, ha meg nem akkor megy le az ár :) Mégis mennyit szántál a dolgora úgy nagyságrendileg? Szted mennyit érhet?
Aktív témák
Hirdetés
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4449, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest