Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hát, kétütemű ugye úgyhogy szüleim infói alapján olyan 8-9 litert. Én mondtam nekik hogy van az 20 is :DDD Jó, ez persze azért nagyon durva lenne, szóval valószínűleg nekik van igazuk, meg nagyon is nyomtam neki a gázt :D
Elfér benne fél Kína, úgyhogy szállítani nagyonjó :) 4 tagú családunk teljes kétheti sátorozós cucca mindenestül elfért benne, úgy hogy mi is ott ültünk, kutyástul, és nem az ölünkben volt a cucc. Szóval jó nagy, na. :) (Főleg a dupla tetőcsomagtartóval...)
Ár? Hmm. Mindjárt megnézem hogy mennyit érhet (más hirdetések alapján), mert eddig 130e-ért hirdettem, ami tudom hogy irreális, de úgy voltam vele, hátha megveszi vki, ha meg nem akkor megy le az ár :) Mégis mennyit szántál a dolgora úgy nagyságrendileg? Szted mennyit érhet?
Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Parkside szerszám kibeszélő
- Apple MacBook
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 360 fokban kihajtható, tablet mód is! (2:1) Core i7 1185G7 32Gb ram 512GB
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- iPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt gyári 87% akku
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- Dell Latitude 7400 2 in 1 360 touch, i7 8665U, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! i9-9900K / RTX 3070 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest