Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Ye_Nő
tag
Nem veszi fel. Biztosan tanul. Ilyen az én szerencsém. :O Hátha még 1.5 óra alatt ideér valaki, aki megmondja.
Igazság szerint qrvára örülnék egy olyan embernek, aki el is kísérné a srácokat helyettem, és közben bájosan elbeszélgetne velük, mert ehhez sem nagyon van kedvem... Nah mindegy, csak arra gondoltam, amikor néni kéregetett az utcasarkon, ''csak pár forintot'', aztán megunta, odament az egyik buszra váró taghoz, hogy ''nem tudna véletlenül adni egy százast?'', és erre kapott 200-at... Tudom, álmodik a nyomor... :DDD
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Formula-1
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Razer Kaira for Xbox Wireless Fekete/Fehér Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- 2 32gb DDr4 3200MT/s
- 4 hónapos, vadi új állapotú HP Envy x360 120Hz OLED Laptop 14-fc0000nh eladó, 2028. 09.-ig gari
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest