Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
ja, akkor nincs miről beszélni, tiplizni kell.
netto 160e... te atyaúristen. Hát, kitartást.
23 évvel ezelőtt a borravalóm több volt a szállodában (mondjuk azt el is vertem mind
). Azért ilyenkor kicsit elgondolkozok, és hálát adok buddhának, hogy szerencsésebb vagyok (pedig keveslem a fizum erőssen). -
Ha tudsz mellette végezni olyat ami téged fejleszt vagy esetleg még plusz keresetet is ad, hobbi stb akkor ez egy álommunka.
Én az üresjárataim nagy részében magamat fejlesztem vagy éppen maszekolok.
Szóval minden attól függ mi érdekel és mi/mik a hobbijaid.
Ha viszont nem tudsz semmi mást csinálni mert olyan a környezet (vagy ami rosszabb a munkatársak) akkor minél hamarabb válts valami másra.
Az hogy a munkád az adott cégnek fontos-e az csak akkor befolyásoljon akár mit is ha érdekel a cég jövője vagy valamiért fontosnak találod. Ha számodra közömbös hogy a cég fölöslegesen fizeti a béredet akkor csak azt nézd hogyan tudnád számodra értelmesen kihasználni a munkaidőt. -
Üdv.
Szerintem ha a kérdés felmerült magadban, akkor meg is válaszoltad magadnak.
Ha azt érzed hogy felesleges vagy, hogy ez nem elég, válts! Nyilván először találj másik helyett.
Amúgy qva szar érzés, nincs motiváció, kiég az ember. Van aki elvan ebben, csinál mást közben, már ha engedik neki... -
concret_hp
addikt
lehet egyszerre munkaerő hiány és munkaerő túlkínálat.
alapból ha az emberek átlag 3 évente váltanak munkát (van aki 10+ van aki meg kb. évente) az annyit jelent, hogy havi 100 000+ ember, ha átlag 3-4 hónapig keresnek munkát, az 3-400 000 ember aki munkát keres épp, minden egyes pillanatban... és erre jön rá a tartós munkanélküli, az egyetemista aki alkalmi munkát keres meg a többi...
-
És ebből hányat vesznek fel? Ebből hányan gondolják komolyan az elhelyezkedést? Mennyi alkalmas valóban a munka elvégzésére? Az hogy mennyi önéletrajz érkezik semmit nem jelent.
Mi is keresünk elég régóta többféle munkakörbe kollégát. Nem az én dolgom, így részleteket nem tudok, de amit látok. Irodai asszisztensre jelentkezik 20-25 fő. Önéletrajz alapján 10 eleve alkalmatlan a feladatra. Maradék 15-ből interjú időpontot lehet egyeztetni 6-7 emberrel. Eljön interjúra 3. Interjú során 1 kiválasztásra kerül, aki kb 2 hét múlva eltűnik, mert rájön hogy az irodai asszisztensnek nem az a feladata, hogy neki 6 órában facebookozzon, maradék 2-ben papírokat tologasson.
-
EQMontoya
veterán
Hat ez eleg meglepoen hangzik, kb. mindenhol azt lehet latni/hallani, hogy nincs eleg ember. Egeszsegugyben, oktatasban, de buszsofor sincs, kamionosokat mar Fulop Szigetekrol meg Indiabol hozzuk, stb. Aki szerintem tud 1-2 nyelvet meg ertelmesen magyarul, az azert talal valamit, ami ennel jobban fizet. Ha mas nem, helpdesk.
-
Ez szerintem sok mindentől függ: amit csinálsz azt szereted-e, milyen a munkahelyi légkör, mennyire szigorúak a munkahelyi szabályok, bevállalnád-e ugyanott a fizikai munkát, stb.
Van rálátásom munkámból kifolyólag a közszféra egy részére és tapsztalatom azt mondja, hogy azért a közszféra bizonyos szegmenseiben azért nem kell az embernek halára dolgoznia magát. Tipikus nyugdíjas állás.
Itt neked kell dönteni, hogy megelégszel a jelenlegi helyzettel, vagy bevéllalsz esetleg többet több pénzért.
Ez persze nem jelenti azt, hogy ha a takarító fizetése=szellemi munkakör fizetésével akkor én sokáig ott maradnék.
-
Vérboci
addikt
itt tessék reklamálni, most úgyis ráérnek az urak (reklámra, meg tiktokra is van idejük)
-
parandroid
félisten
Utolsó infóm szerint mindenhol munkaerőhiány van. Bruttó 300-at kb árurakodóként megkapsz bárhol.
Halkan jegyzem meg, hogy a Lajtán túl ennek a duplája a minimum. Nettóban.
Amúgy még mindig azon röhögök, hogy azzal provokálod a vezetőséget, hogy az éhbérnél kicsit többet szeretnél keresni. ROTFL. Kb mentőt kellett volna hívniuk, ha ilyet benyögnek, olyan röhögőgörcsöt kaptam volna élőben. Provokál, bazmeg. Ez mekkora.
p
-
Engem spec semennyire. Pl a programozók és jogászok is keresnek annyit mint más felelősségteljes szakmában működők (kérem nem félreérteni!). Szerintem az egymáshoz méregetés nem szerencsés. Ha elégedetlen vagy a béreddel más megközelítésből akkor nézni kell más lehetőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
). Azért ilyenkor kicsit elgondolkozok, és hálát adok buddhának, hogy szerencsésebb vagyok (pedig keveslem a fizum erőssen).