- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
Új hozzászólás Aktív témák
-
szerintem is próbáld ki.
nekem is iylen markus-om van vagy 6-7 éve, de azért annyira nem jó, a derekat nem támasztja úgy, nem lehet benne olyan egyenesen ülni, ahogy én szeretek egy irodában.
Ez inkább olyan otthoni, gép előtt lazulós szék. Volt egy másik ikeásom, amit még kb. 2005-ben vettem, az sokkal jobb volt.
Ja, és amit szintén megfigyeltem még, hogy a manapság árult Marcus gagyibb, mint az, amit 2015 körül árultak... (keményebb a kartámla, meg ilyenek)Amúgy egy igazán jó irodai szék az olyan 1000 euró, aminél nyilván sokkal olcsóbb az ikeás.
-
parandroid
félisten
Azért próbáld ki előtte, nekem volt, de nem jött be. A mostani Mullfjallet sem az igazi, lehetne kicsit hosszabb az ülőlap, de elmegy. A Langfjallt lehet még érdemes megnézni, de annál is az ülőlap hossza problémás. Asszony egy Skruvstát használ, és nem hajlandó lecserélni. Elsőre elvetemült dolognak tűnik, de ha belegondolsz nem telejsen hülyeség. Főleg, hogy ő azért jóval kisebb, mint egy átlagos férfi méret.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ FOXWELL NT630 Plus OBD2 autódiagnosztikai eszköz
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest