Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szerintem is próbáld ki.
nekem is iylen markus-om van vagy 6-7 éve, de azért annyira nem jó, a derekat nem támasztja úgy, nem lehet benne olyan egyenesen ülni, ahogy én szeretek egy irodában.
Ez inkább olyan otthoni, gép előtt lazulós szék. Volt egy másik ikeásom, amit még kb. 2005-ben vettem, az sokkal jobb volt.
Ja, és amit szintén megfigyeltem még, hogy a manapság árult Marcus gagyibb, mint az, amit 2015 körül árultak... (keményebb a kartámla, meg ilyenek)Amúgy egy igazán jó irodai szék az olyan 1000 euró, aminél nyilván sokkal olcsóbb az ikeás.
-
parandroid
félisten
Azért próbáld ki előtte, nekem volt, de nem jött be. A mostani Mullfjallet sem az igazi, lehetne kicsit hosszabb az ülőlap, de elmegy. A Langfjallt lehet még érdemes megnézni, de annál is az ülőlap hossza problémás. Asszony egy Skruvstát használ, és nem hajlandó lecserélni. Elsőre elvetemült dolognak tűnik, de ha belegondolsz nem telejsen hülyeség. Főleg, hogy ő azért jóval kisebb, mint egy átlagos férfi méret.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest