Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: Japán metál banda ajánló #1 - Demetori
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
A második linken szép az az óra, biztos jó is, és igaz ugyan, hogy viszonylag hamar megkeresném az árát, ez azért egy szabad szemmel is jól látható összeg - kb 10x annyi, amennyibe az én órám került. És még pulzust sem mér.
Az elsőn nem akar működni a link, most itt nem tudom, hogy ez az üres fehér lap valami utalás a csupasz falakra, vagy magas művészet, amit nem értek, esetleg valami technikai malőr történt. Vagy az iphone-om szar, és mobiltelefonból is többet kéne tartanom.
Egyébként én gyerekként bélyeget gyűjtöttem, meg matchboxokat, később könyveket, filmeket, meg zenét, de már mindből kinőttem, ami érdekel azt elolvasom ebook verzióban, vagy hallgatom, nézem streamingen, esetleg rádióban. Könyvből van még 2 polcnyi, de inkább csak a nyűg van vele, cipelni kell, porosodik, és ha valamelyik eszembe jut, azt is inkább digitálisan olvasom, de még nem volt szívem kidobni őket.
Tárgyakat eszemben sincs gyűjteni, így is tele van a lakás mindenfélével, pedig rendszeresen próbálok szabadulni attól, amit nem használok (elajándékozás, vagy ebay). A dekorációm is inkább személyes emlékekből áll (családi fényképek, kapott emléktárgyak, medálok, régi rajtszámok bekeretezve, nyaraláson vett/kapott apró szuvenírek, a gyerekek alkotásai), a nappaliban lóg egy nagy ikeás poszter egy világítótoronyról, kb az az egyetlen ‘festmény’ a lakásban.p
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tárgyakat eszemben sincs gyűjteni, így is tele van a lakás mindenfélével, pedig rendszeresen próbálok szabadulni attól, amit nem használok (elajándékozás, vagy ebay). A dekorációm is inkább személyes emlékekből áll (családi fényképek, kapott emléktárgyak, medálok, régi rajtszámok bekeretezve, nyaraláson vett/kapott apró szuvenírek, a gyerekek alkotásai), a nappaliban lóg egy nagy ikeás poszter egy világítótoronyról, kb az az egyetlen ‘festmény’ a lakásban.