Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
A második linken szép az az óra, biztos jó is, és igaz ugyan, hogy viszonylag hamar megkeresném az árát, ez azért egy szabad szemmel is jól látható összeg - kb 10x annyi, amennyibe az én órám került. És még pulzust sem mér.
Az elsőn nem akar működni a link, most itt nem tudom, hogy ez az üres fehér lap valami utalás a csupasz falakra, vagy magas művészet, amit nem értek, esetleg valami technikai malőr történt. Vagy az iphone-om szar, és mobiltelefonból is többet kéne tartanom.
Egyébként én gyerekként bélyeget gyűjtöttem, meg matchboxokat, később könyveket, filmeket, meg zenét, de már mindből kinőttem, ami érdekel azt elolvasom ebook verzióban, vagy hallgatom, nézem streamingen, esetleg rádióban. Könyvből van még 2 polcnyi, de inkább csak a nyűg van vele, cipelni kell, porosodik, és ha valamelyik eszembe jut, azt is inkább digitálisan olvasom, de még nem volt szívem kidobni őket.
Tárgyakat eszemben sincs gyűjteni, így is tele van a lakás mindenfélével, pedig rendszeresen próbálok szabadulni attól, amit nem használok (elajándékozás, vagy ebay). A dekorációm is inkább személyes emlékekből áll (családi fényképek, kapott emléktárgyak, medálok, régi rajtszámok bekeretezve, nyaraláson vett/kapott apró szuvenírek, a gyerekek alkotásai), a nappaliban lóg egy nagy ikeás poszter egy világítótoronyról, kb az az egyetlen ‘festmény’ a lakásban.p
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bittorrent topik
- Anime filmek és sorozatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Arc Raiders
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tárgyakat eszemben sincs gyűjteni, így is tele van a lakás mindenfélével, pedig rendszeresen próbálok szabadulni attól, amit nem használok (elajándékozás, vagy ebay). A dekorációm is inkább személyes emlékekből áll (családi fényképek, kapott emléktárgyak, medálok, régi rajtszámok bekeretezve, nyaraláson vett/kapott apró szuvenírek, a gyerekek alkotásai), a nappaliban lóg egy nagy ikeás poszter egy világítótoronyról, kb az az egyetlen ‘festmény’ a lakásban.