- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem Indesit van, most 10 éves. Igen, rozsdál, de még működik. 5 év után alaplapot kellett cserélni, azóta megy. Volt egy kis algásodási probléma (ilyen barna trutymó lerakódás volt, mert megállt benne a víz), amit trisóval és sok-sok ecettel kellett eltávolítani, de mióta ecettel mosunk öblító helyett, azóta ez nem probléma.
Nem is ugrál annyira nagyon, bár mostanában határozottan hangosabb, mint régen.Mindegy, még működik.
Nekem családi tapasztalat még, hogy anyukámék vettek valami drágább electroluxot pár éve, és az a baja vele, hogy annyira víztakarékos, hogy szerinte nem öblíti ki rendesen, és viszketett tőle a bőre. Úgyhogy azt csinálja vele, hogy mikor végez, kinyitja, még félig megtölti vízzel, és rátol még egy öblítóprogramot, és úgy már jó.
Nem tudom, hogy ezt a többi márka hogy csinálja, mindenesetre tény, hogy fontos, hogy a vegyszereket megfelelően kiöblítse, és 5 liter víz lehet, hogy kevés ehhez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Metal topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házi erősítő építése
- Filmvilág
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest