Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gaborbol
őstag
-
-
Viszlát
addikt
En itt szoktam ra, nem tudom ott delen mi a helyzet, de itt annyira vegyszeres a viz, hogy garantalt futkosassal jar mar par korty csapviz is. Aztan probaltam kulonfele szuroket, de nem igazan hatasos egyik sem, ugyhogy marad a palackos, jobb hijan... Otthon viszont nagyon elvezem, hogy csak odasetalok a csaphoz es meg finom is, bar teny, hogy a Bakony szelen mi igen szerencsesek vagyunk viz teren.
-
parandroid
félisten
Olyannyira nem, hogy én évekig ebből éltem.

Németek egyébként hihetetlenek, olyan boci szemekkel tudnak rám nézni, ha megemlítem, hogy egy pohár csapvíz (Leitungswasser, lol) elég nekem, hogy egyszerre támad röhögőgörcsöm, és húzom ki magam büszkén, hogy milyen stramm kis sztyeppei vadember vagyok itt a nagyvárosban, hogy ilyen menő dolgokkal tudok felvágni. Akivel el lehet erről beszélgetni, az meg van róla győződve (teljesen ártatlanul, és amúgy minden rosszindulat híján), hogy a 'csapi víz' az nem alkalmas emberi fogyasztásra, mert nem kap megfelelő tisztítást. Én nem tudom, ezeknek ezt hol tanítják...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AutoCAD
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
10 éve még én is azt ittam náluk de ma már nem merem. Itthon (Szeged) csapvíz van, igaz kicsit klóros, kicsit gyorsan színezi a poharat, de ne.