- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Pontosan, ok itt vannak, es tamogatnak, de az onertekelesi problemaim, " nem vagyok eleg jo" gondolatokat nem fogjak megoldani. Gyerekkorom ota gondom van, hogy elismerjenek, hogy en sajat magamnak is elismerjem, hogy vagyok eleg jo.
Na,mint a vissza a jovobe c-filmben, a "nyuszi vagy?" kerdes, na kb ez jatszodik le bennem, olyan modon, hogy folyamatosan attol tartok, masok hulyenek tartanak, de legalabbis nem eleg jonak.
Azt mar megszoktam, hogy noiessegben sosem fogok versenyezni mas csajokkal, de akkor legalabb az agyam legyen a helyen. Nem ugy tunik.
Nem mindenki tudja bevenni azt a bizonyos tablettat, az agyam meg hajlamos tulporgetni a dolgokat. Ugyhogy amit tudok csinalni, hogy meg erosebben tolom a acsakazertist megmutatom-t. ( ma react meetup, ha mar)Nem tudom mikor voltal ennyire melyen, talan mikor exszel anno szetmentem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Lenovo ThinkPad T14 - i5-10310u
- Lenovo ThinkPad X13 - i5-10210u
- Lenovo ThinkPad T440s i5 (12GB RAM / 240GB SSD) + Eredeti Ultra Dokkoló (40A1) - Iroda, Diák
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia)
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest