Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Persze a sajátom majdnem szándékos törés áldozata lett, mindennek oka hogy a céges sim csak simán eldobálja a hálózatot, esetleg a 3G-t, vagy csak nem akarja felismerni a telefon a sim-et. Viszont ha resetelem, vagy kiszedem, és újra beteszem a két sim-et, akkor rendben van a dolog. Mindez egyre aggasztóbb, mióta dual sim-es lettem. Bár értéke nem nagy a készüléknek, úgy 2 éve rendeltem, 60k körül fájt matt fóliával és tokkal védem (sérülésmentes), de ennél többet telefonért nem szeretnék kiadni, mert feleslegesnek érzem.
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Jelenleg egy kőkori htc 8x-et használok, de milliószor esett már le parkettára, betonra, tegnap épp a sárba, és bírja. Pedig nem is valami extra IP akárhány mindenálló kütyü, még csak nem is Gorilla-glassos. De már a korábbi tapasztalatom is az volt, hogy a telefonok jelentős része agyonüthetetlen.
Jah, nem használok semmilyen tokot, nem szeretem őket.
Viszont egy Lumia 930on gondolkodom, az tesztek alapján is eléggé össze van rakva és nem túl nagy tepsi. A mostani 50k körüli ára pedig már nem olyan vészes.
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Thumbs up, en is igy jatszom - barmikor veszek egy masikat ha voltam olyan hulye es elhagytam leejtettem osszetortem atmwntem rajta autoval stb
Epp egy kollegamat akarom valahogy ravenni hogy ne vegyen 400 fontos telefont mert az autoja is annyiba kerult, de eleg nehez az ugy
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- Házi hangfal építés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest