Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Nem kovetem a Fideszt annyira, Halasz Janos most a szovivo? Mit mondott, melyik mondattal ert egyet es melyikkel nem (o es a partja) amit Akos mondott? Vagy ez csak bloff volt?
A gondolatra: igen, en fogalmaztam meg egy kovetkezmenyet annak, amit irtal, hiszen egy kalap ala vettel Akost, Kovert, gyoker csavot a muegyetemrol, es azt irtad, hogy egy zaszlo ala tartoznak. Miutan noi egyenjogusag a tema, gondolom nem valami mas zaszlora gondoltal, vagy igen? Nem tudom, mit tudsz eldonteni es mit nem, masok biztos jobban ismernek, es esetleg tudjak, en azt tudom pl. hogy olyat kersz szamon rajtam, amit te magad szemrebbenes nelkul csinalsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
Üzleti előfizetők hirdetései
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest