Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Viszlát
üzenetére
Alapvetően egy, a határt valóban átlépő példát hoztál, abból általánosítottál a "jelenségre", hogy az Ákos-interjúban elhangzott vélemény miatt felháborodókkal kapcsolatban alá tudd valamivel támasztani a sommás kijelentést, hogy "álszentek". Én megpróbáltam differenciálni, hogy nem csak ilyen súlyosságú példák léteznek, a legtöbb, a "jelenségbe" tartozó eset nem feltétlenül éri el az ingerküszöböt, ami miatt nagyobb mértékű felháborodásnak kellene kitörnie. (Te amúgy háborogtál anno pl. az említett Coca Cola-s félmeztelen férfis reklámok miatt, ahol egyértelműen "szexuális tárgyként" kezelik a férfit a nők?)
Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy esetleg egy átlag fehérnemű reklámot (ami lehet, hogy jóval kisebb közönséget ér el) kisebb súlyosságúnak ítélnek meg az ilyenek miatt felháborodni képes nők, férfiak, mint egy közismert, közvéleményt formálni tudó személyiség szerencsétlenül közreadott véleményét (ami viszont elég sok embert). Nem tudom, én ettől még nem tartom őket álszentnek, mert más az ingerküszöbük.
Amúgy az Ákos-interjú is egy "jelenség" része. Elég sok embernek kifejezetten csípi a szemét a sokadik, a rendszer prominens képviselőitől vagy szimpatizánsaitól látható, a nőket szerencsésebb esetben paternizáló, rosszabb esetben kifejezetten dehonesztáló megnyilvánulás, aminek nincs vagy csak kicsi következménye van. De mintha már megint ismételném magam.
Ja, amúgy természetesen minden véleménykülönbség ellenére béke van.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Dell Latitude 5430 üzleti notebook - Intel i7, 16GB RAM, 512GB M2 SSD, Érintőképernyő!
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- Gamer PC , i9 14900K , RTX 5070 , 32GB DDR5 , 2TB NVME
- iPhone SE2 2020 gyári független új akku emelt kapacitás IOS 18
- Gigabyte G5 KF 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Xiaomi 15 Black 12/512GB használt 6 hónap garancia
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest