Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tboy93
üzenetére
Szerintem Lengyelország jó hely, de én inkább tavasztól őszig mennék oda - mi már októberben is szétfagytunk Krakkóban, de júliusban sem volt túl melegem. Télen sokszor sokkal kellemetlenebb az időjárás ott, mint nálunk, mert minket a Kárpátok valamelyest véd a széltől és a februári, Szibéria felől betörő mínusz 20 foktól is.
-
szőröscica
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
Zakopanera elég egyetlen nap, teljesen felesleges hármat ott tölteni, kicsi hely. Krakkóra sem feltétlen érdemes hármat szánni, szerintem az egész kirándulást letudhatjátok három nap alatt. Ha már ott vagy, akkor el lehet menni Auschwitzba, az Birkenauval együtt egy napot kitesz.
Túrázásban nem vagyok jártas. Az árak olyanok mint itthon, egyáltalán nem drága. Az emberek kedvesek, én szeretek Lengyelországba járni. Krakkóban volt egy nagyon jó grúz étterem pár éve, nem tudom, hogy működik-e még.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest