Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Tegnap délután (estefelé) kimentem az erkélyre, eső után, néztem a hőmérőt: 19 fok. Ami se nem meleg, se nem hideg, nyárhoz képest hideg, esőhöz képest nem. De mindenesetre nem az a gatyarohasztó.
És mégis, csatakokban ömlött rólam a víz, kétszer annyira, mint amikor a 33 fokban álltam kint 3 napja. Igaz, hogy az addigi 45%-os páratartalom lett kb 95%.
Egyébként a bőröm hideg volt, tehát így fasza megfázni, de mégis 5 perc alatt csuromvíz lettem.Amúgy nem bánnám, ha mostantól is lenne valami kis jobb idő, mert most már ráérek munkaidőn kívül is...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Asus Rog Strix B250f Gaming
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként a bőröm hideg volt, tehát így fasza megfázni, de mégis 5 perc alatt csuromvíz lettem.