Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
3995/55.

-
Ha az USA-bol rendelek egy laptopot (eBay-en), akkor
- kaphatok rendes szamlat?
- ha kapok szamlat, akkor leirhato koltsegkent?
- mennyi AFA-t meg vamot kell meg szamolni? -
Kijohetett a korhazbol, yeah!
-
Moszkva ter kornyeken keresek atmeneti irodat par honapra. Internet kell, mas nem. Ha van otlet, szoljatok (itthonrol dolgozom, de az erkezo baba + beteg masik gyerkoc miatt nem lesz kivitelezheto).
-
Köszi-koszi, nincs is jobb mint matracon aludni a kórházban a gyerekágy mellett

-
Lanyom korhazban van, nem tunik kulonosebben veszelyesnek a dolog, de 4-6 het agynyugalom tunik jelenleg realisnak. Azert gyerekkel az ember egesz mas szintjeit eri el az aggodasnak, mint elotte.
-
Hali,
vegyel egy ilyesmit: [link]
Ezek tokeletesek a celra, kb. nincs mi elromoljon bennuk, es pl. ebben a DAC is kivalo. Egyaltalan nem gagyi, lehet, hogy az ATC moge mar nem ezt raknam, de mondjuk ha nem hetszamjegyu osszeget koltottel hangfalra, akkor abszolut jo lesz.
Ezt meg egyszerubb beszerezni.Alternativa: ha kell, elviheted (akar atmenetileg is, kiprobalni, osszehasonlitani) tolem ezt: [link]
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Oo, tavoli.
-
Nézd, egészen biztos lehetsz benne, hogy sok éves, évtizedes problémákra nem a PH fórumon fogsz megoldást találni. Nem azért, mert nincs elég jószándék vagy akarat itt; egyszerűen egész más időt és hozzáértést igényelnek ezek.
Tehát ha tényleg akarsz ezzel valamit kezdeni, akkor keresni kell egy pszichológust (vagy sokkal inkább valami csoportos foglalkozást, pl. pszichodrámát). Ebben egyenként akár tudhatok is segíteni.
Viszont ez tényleg sok évig tart. Ez van.Szóval ha arra van szükséged, hogy együttérezzünk és/vagy sajnáljunk és/vagy egyébként haszontalan tippeket adjunk, akkor szívesen, de ettől neked nem lesz jobb.
-
17.-ek lettunk 1000 csapatbol az UB-n, heti egy edzessel.

-
Related: most akarok allashirdetest feladni, es a StackOverflow.com-on egy hirdetes 3000 dollar. Aztabudos.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Ki kell fizetni az ovonoket. Ugyanaz van, mint itthon. A maganovi itthon 100k korul van vagy folotte, az alapitvanyiak kicsit alatta; de pl. Rogan gyerekeinek az ovija havi 400k.
Masreszt az ovi es a bolcsi mas -- bolcsiben kb. 5 gyerekre jut egy ovono. Ha a bevetel mondjuk 7500 font, akkor abbol kell fizetni az ingatlant, etc..
-
Akkor mar en is bedobom
en meg olyan kicseszett nyomas alatt vagyok ket eve, hogy ilyet meg nem pipaltam
a projektben (mint vizio) nagyon hiszek, de egyszerre jatszom tuzoltot, scrum mastert, team leadet, exec menedzsert, devopsot, performance engineert meg ... es persze ez igy jol hangzik, de az nem, amikor az osszes lenyeges architekturalis elorelepest 9 es 2 kozott tervezem meg implementalom (ejjel, nyilvan). -
Vettem egy Sony MDR-1000X zajszuros fejhallgatot. Hát ez egészen durva, lényegében teljesen kiszűri pl a repülő zaját. Szinte nullára.
-
Koszi.
-
Lehet-e (érdemes-e) rendőrségen feljelentést tenni azért, mert valaki egy km-en keresztül totál a seggemben jött? Tanú van, rendszám és lakhely megvan.
-
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Nekem most is van egy elado 7450, 16G RAM, 256 SSD, fHD
kicsit lekarcoltam a szelet, de ettol meg nem lesz rosszabb (csak olcsobb
) -
válasz
concret_hp
üzenetére
Nalunk legalabb nyomas, az van.
-
Lehetoleg Budan keresek jo karpitost, aki egy szek uloparnajat ujrahuzna. Otletek?
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
> A szervezet tápanyagigénye is csökken, hozzászokik a kisebb bevitelhez.
FYI, ez eppenhogy a hizas iranyaba mutat.
Erdemes elgondolkozni azon, hogy miert van az, hogy az emberek szep lassan hiznak, ahogy idosodnek. Tipikusan 20 ev alatt felugrik mondjuk 8-10 kilo. Tehat evente fel kilonyi energiaval eszunk tobbet, mint kellene. Hogy a fenebe van ez? Ez kb. egy falat kenyer extra naponta.
Hat ugy, hogy az emberek alapvetoen ugy esznek, hogy ne ehezzenek. Az ehsegerzet meg, minden jel szerint, szepen programozott, nem sok mindent lehet vele kezdeni.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Magasabb pulzustartomanyban ugyanugy egetsz zsirt. Azert szokas 'zsiregeto' tartomanynak nevezni az alacsonyabb pulzusszamokat, mert ott egyszeruen tovabb birod. Ha 170-es pulzussal futsz ket orat, akkor nem egetsz kevesebbet, mintha 150-essel mennel (csak epp nem birod olyan sokaig).
-
válasz
bitpork
üzenetére
Avokado, oliva, kokusztej, kokuszzsir, bacon, dio, mogyoro, kesu, mandula. Ilyesmik.
Most ez hulyen fog hangzani, de termeszetszeruleg 'izmos' (?) alkat vagyok, leginkabb a combjaim. Szoval amikor maratont futottam, voltam 80.5 kilo 182 centihez. Amikor viszont elkezdtem szenhidrat helyett zsirt kajalni, akkor 85-rol lefogytam 79-re 3 honap alatt. Ja, es szenhidrat nelkul lenyomtam egy feltavu triatlont.
(nem tul jo idovel, persze)Az elso par nap orult gaz, szedelegtem, folyamatosan a huto korul maszkaltam, kb. a 4. naptol minden oke. Csak sok sot kell enni (foleg magneziumot).
-
A koleszterin nem olyan egyszeru dolog.
> gyümölcsleben is hozzáadott cukor nelkulieket próbáltam venni
A gyumolcslevek alapvetoen egeszsegtelen dolgok, a hozzaadott cukor nelkuliek is tele vannak cukorral.
En tavaly nyomtam 4-5 honapot nagyon keves szenhidrattal, kb. ugy kell elkepzelni, hogy a gyumolcs mar nem fert bele, a reggeli kavemba raktam tejet, meg ami a zoldsegekben volt, es ennyi. Ezen kivul csak rengeteg zsir, meg nemi feherje (azaz magvak, olajok, hus). Amennyi a csovon kifer, akar este 11-kor is. Total lefogytam, es elmult a pollenallergiam 3 nap utan, stb.
-
Szerintem ezt lehetne forditva is csinalni -- minden kozos, es mindkettotoknek van havi X, amit elszorhat barmire. Ez szerintem azert jobb, mert ha pl. valaki munkanelkuli lesz, akkor mi van? Kidobod a lakasbol? Szoval gyerek es haz utan a szeparalt kassza csak illuzio, addig megy, amig joval tobb van, mint amennyit kolteni kell.
Lehet itt egyenloskodni, de az egyenloseg nem egyformasag. A felesegem termeszetesen egyenjogu velem, de pusztan azert, mert o terhes en meg nem, hulyen venne ki magat, ha kevesebbet kolthetne.
-
Mondjatok egy jo wireless headsetet, telefonkonferenciakhoz. Szamitogephez. Lehetoleg feloldalasat.
-
> Tudják a határaikat és
Azert nem probalkoztak massal, mert nem volt eselyuk se. Ha szerinted ez jo, akkor gratulalok

> Persze meg a Mcdöncinek van ISO minősítése
Pontosan, ezert tud adott szinvonalon produkalni X szazezer etelt naponta ugy, hogy altalaban evi egy jelentosebb fertozes/gyomorrontas sincs. Nem mondom, hogy a big mac a legegeszsegesebb dolog, de tobb bizalmam van hozza, mint egy harminceves balatoni langosozohoz.
-
> Birkaviselkedés:
> nincs semmi végzettsége és tapasztalata, de magas bért akar rögtön
A birkak magas bert akarnak vegzettseg nelkul? Hm. Egyebkent mikor volt olyan, hogy az emberek nem akartak magas bert?
> 30 éve még nem voltak gyors éttermek Mo-n (1988. április 29-én nyílt meg az első).
A gyorsettermekben nem kevesbe egeszseges az etel, mint az atlag magyar etteremben 1985-ben. Sot, egy McDonalds-ban olyan higenies szabalyoknak kell megfelelni, aminek a Komarbogyoroi Vendeglo sose tudna.> Senkinek nincs ideje (és kevés plusz energiája, hogy főzni tanuljon), hogy házi kosztot csináljon (ahol tudja, hogy miből van), beugrik valahova megveszi, ami a keze ügyébe kerül aztán ennyi.
Ezzel semmi problema szerintem, nem kotelezo, hogy a fozes legyen az ember hobbija. Van, aki autokban cserel olajat, van, aki villanyt szerel, van, aki meg foz. Van, aki meg egyiket sem csinalja, mert inkabb penzt keres valamivel, amihez jobban van kedve. Ez szerintem tok jo.
> Na és, ha mindent vizsgálnának 1-2 étterem láncnál érdekes dolgokat tapasztalnának)
Igy van, mert manapsag mar van vizsgalat, 30 eve meg nem volt.
Remelem egyebkent csak viccelsz.

-
válasz
concret_hp
üzenetére
Marmint itthon nem volt, ja. Cserebe volt sokszor elegetett olajban sult rantotthus, meg telen nem volt egeszen altalanos a gyumolcsfogyasztas.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Alza garancia 2027.02.27-ig
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy A14 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest