Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Ha kb ezek vannak nálam is túlsúlyban, sosem gondoltam, hogy kokuszzsirral fogok főzni, de imádom. Kész, olíva, avokádó szintén nagyon megy. Viszont a pajzsmirigy alulmukodes, cukorbetegség, magas koleszterin kéz a kézben jár.
Tiv83us, ha jolvan, akkor mégse vagyok annyira ufó

-
Bacon van dögivel, a nem zsíros fajta. Olivat sokat használjuk főzéshez. Avokádót nem szeretem ,ahogy semmit ami kókusz és dió. Kesut nem eszem mert irgalmatlan drága - bár szeretem
A mogyit is csak olyan pattanásos leszek tőle mint állat.Viszont itt minden megbukott. Te aktívan sportolsz. Nekem tönkrementek a térdeim (ifi országosban kézilabdáztam) és a legtöbb ízületem recsegéssel visszajelzi a mozgást
Oszt a sok ülőmunka mellett édesapámnak szoktam segíteni (tetőszerkezet ácsoláskor gerenda mozgatás, meg téli 300mázsa tüzelő mozgatás darabolás), de akkor is elhíztam. 174 voltam fénykoromban, és tartozott hozzá 72 kg a legsportosabb időben. Most meg 100kg vagyok, pedig jó minőségű ételt eszünk. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ennyiért??? Dell 4k UHD 27" full extrás még 4 hó Alza garancia
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- Ddr4 laptop memoriak 8/16/32gb
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A mogyit is csak olyan pattanásos leszek tőle mint állat.
Oszt a sok ülőmunka mellett édesapámnak szoktam segíteni (tetőszerkezet ácsoláskor gerenda mozgatás, meg téli 300mázsa tüzelő mozgatás darabolás), de akkor is elhíztam. 174 voltam fénykoromban, és tartozott hozzá 72 kg a legsportosabb időben. Most meg 100kg vagyok, pedig jó minőségű ételt eszünk.