Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nem tudom, én ma reggel azt vettem észre, hogy a jobb oldali pajesz résznél végre "összeér" az arcszőrzetem a hajammal, cirka 35 év kellett hozzá. Mindig volt egy kis rész ami csupasz maradt és idegesített, nem mintha jól állna a vaskos pajesz, de mivel mindig borostás vagyok szinte, könnyen kiszúrható volt. Nem tudom mi történhetett, valószínűleg oda vándorolt az ami a homlokom tetejéről eltűnt...
-
Viszlát
addikt
-
Viszlát
addikt
Gyenge teljesítményű netbookra milyen böngésző javallott manapság?
-
Viszlát
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Talán nem véletlenül, de én akkoriban (2006-2007) párszor benéztem ide és sikítva menekültem. Émelyítő enyelgésre emlékszem, két három csaj irányába jópofizás és totál súlytalan, tartalmatlan beszélgetés offline ismerősök között többnyire, ami nyilván élvezetes volt számukra, de rendkívül kirekesztő tud lenni az ilyen. Szóval az én szememben a mostani helyzet messze felülmúlja az akkorit, még úgy is hogy nem mindig olyan élénk a társalgás, de egyelőre többször folyik értelmes beszélgetés akármiről, mint nem. Azon kevés topicok egyike, amit még képes vagyok elviselni.

-
Viszlát
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Egyrészt:
Other details: This wine is a part of wine collectors lot.Well stored and looked after.Kept in the cellar of the wine shop.
Másrészt: nem szabad rögtön internetre menni ébredés után, most látom, hogy angol oldal. Mondjuk gyanús volt, hogy milyen olcsó a postázás UK-be.

-
Viszlát
addikt
Az milyen már, hogy usákoknál apróért lehet venni szuper magyar borokat és kevesebből megvagyok postázással együtt, mintha otthon veszem. 10 dollár négy üveg 93-as 5 puttonyos aszúért.

-
Viszlát
addikt
Amugy szerintem a karossagot megtett kilometer alapjan merik...
Uhh, ha ez igy van akkor tenyleg nincs mirol beszelni, oda az utolso mentsvar. Tenyleg az a bosszanto, hogy laikuskent nem all rendelkezesre semmi konkret informacio, ugye az elektromos autokrol is mondjak, hogy az eloallitasnal jelentkezik a kornyezetszennyezes. Aztan akkor az ember tegyen igazsagot.
Engem az is zavar, hogy a lakossagot csesztetik mindenfele energiatakarekossagi hulyeseggel, mikozben elenyeszo a fogyasztasuk az ipari fogyasztokkal szemben. Ahol dolgozom, ott is 80-85ezer font a havi villanyszamla (durvan 1800-2000 haztartas fogyaszt ennyit), de nagyjabol le van szarva minden, gepek bekapcsolva, data hall-ban eg a villany ha kell ha nem, mikozben van, hogy napokig be se teszi a labat senki, stb...
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Segghülye vagyok a kémiához, ezért is próbáltam a lehetnektől eljutni valami biztos információig...
(#43931) lenox: ezt így önmagában értem, de hogy a kérdésemre ez miként válasz, az már lásd első mondat.

-
Viszlát
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Amúgy azt, hogy jobban környezetszennyező, egészségkárosító a dízel azt általában úgy értik, hogy azonos mennyiségű elégetett üzemanyagfajta esetén? Konkrétan példával élve arra vagyok kíváncsi, hogy: szeptember óta 29k km-t tettem meg a dízel autómmal 6.4 literes átlagfogyasztással, ami 1856 liter gázolaj. Ugyanezzel az autóval de benzines motorral (528i - Honest John oldaláról szedve az átlagfogyasztást) ez 9.7-es átlag lett volna, vagyis 2813 litert evett volna meg az autó, ami durván 1000 literrel több elégetett üzemanyag. Szóval annyival károsabb a dízel, hogy még ekkora különbség esetén is a benzinessel lennék kevésbé koetschoeg?

-
Viszlát
addikt
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Koszi sracok, lehet, hogy akkor ez meg korai, foleg videken. Fura, hogy autopalyan semmi, nemeteknel, angoloknal ott kezdtek az elsokkel...
-
Viszlát
addikt
Otthon élőktől kérdezném, hogy látszik már valami az elektromos autók kiszolgálóhálózatából? Benzinkút ahol tölteni lehet, vagy külön töltőállomások, stb?
-
Viszlát
addikt
Nem tudom sírjak vagy nevessek: [link].
Engem nem olyan régen azért tiltottak, mert megosztottam a tapasztalataimat androidos topikban a pdf readerekről, az indok az volt, hogy olyan vkinek segítettem, akinek a segítség puskázáshoz kellett.
... a moderátor is csak annyit írt rövid, tömör indoklásban, hogy az oldal nem támogatja a csalást.*
Utána nem kevés írogatást követően derült ki, hogy ez bizony túlkapás volt...* ->

-
Viszlát
addikt
Azert a ketezres evek eleji Audik eleg jo kis autok voltak, persze nem az A3, A4-rol beszelek. Havernak volt A6-osa, tagas es baromi komfortos auto volt, a 2.5-os TDI motor meg kiment a vilagbol is. Most osszel kiprobaltam a 2012-es modellt, hat ugy ereztem magam, mint akit behajtogattak egy konzervdobozba es korbepakoltak mindenfele vilagito kutyuvel. 5 perc utan visszakanyarodtam a kereskedes fele...
Amugy meg nemet "premium" autok alapmodelljei, hat hogyismondjam. Amikor egy 18 millios autonal fizetos extra a lehajthato hatsoules meg a 4 elektromos ablak, akkor tenyleg nem tudom, hogy sirjak vagy nevessek.
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Mult heten 1.04-ert tankoltam osztrakban JET kuton, persze nem a palyan.
-
Viszlát
addikt
Alapvetően ezt maguknak rontották el már akkor, amikor a sokszor 10% körüli emeléseket is az üzemanyag árának emelkedésével indokolták, mert nyilván az volt az egyszerűbb, mint tételesen felsorolni, hogy ez és ez és ez növelte meg az árat. Így most valóban elég furcsán veszi ki magát, hogy ekkora csökkenés és semmi de semmi nem látszik az árakon. Nem mondták nekik gyerekkorukban eleget, hogy a hazug embert előbb utolérik mint a sánta kutyát.

Más: két óra alatt leesett körülbelül 10 centi hó itt a Bakony szélén. Aki nem szereti, engem szidjon, én kértem.

-
Viszlát
addikt
Alapvetően egy iparváros (óriási kikötő, Európa kapuja ugye), de emellett elég komoly a kultúrális élet és mint minden nagyvárosban, ott is vannak szuper részek, de azt nyilván meg kell fizetni. Élni nem éltem ott, de ha visszakeresel ON-ban, Integra elég sok időt töltött ott és mindig nagyon dicsérte.
Ööö, lehet, hogy filmes topikban volt, nem ON-ban.
-
Viszlát
addikt
Kiszámoltam, hogy a kompakt izzókról LED-re átállva köbö 17 év alatt hozná vissza az árát a LED. Ha eBay-ről veszek noname körtéket akkor meg 7 év alatt. Hihetetlen, hogy mennyire jelentéktelen lett a világítás fogyasztása a sok egyéb eszköz mellett...
Ja és tegnap elvitték az Ezüstnyilat, lelkem egy darabja ment vele, legjobb autóm volt eddig.

Délelőtt meg lemeszeltek a jobbkormányossal a rend őrei, első negatív élményem hosszú évek óta velük, majdhogynem a fenekembe is belenéztek, hátha találnak valamit amibe beleköthetnek, ha már a használatába nem tudtak.

Viszont megint esik a hóóó.

Más asszem nincs, leülök magamtól.

-
Viszlát
addikt
Hja, most tenyleg hulyen jott ez ki... En kerdeztem amugy anno, meg Szentendrerol is irtam.
-
Viszlát
addikt
Hölgyek/Urak,
pár fórumtárssal találkozunk holnap és közösen meglátogatjuk Integra sírhelyét Szentendrén. Perpill úgy tűnik, hogy két autó is van, így szívesen várjuk az esetlegesen csatlakozni vágyókat. A terv annyi, hogy délután kettőkor találkozunk Budán, majd onnan közösen Szentendre. A folytatás abszolút rugalmas, némi sörözős/borozós beszélgetést mindenképpen tervezünk.
Pontos részleteket priviben.
-
Viszlát
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Sehol nincs a Pilótához képest az Oreo. Egyszer hoztam kollégáknak, azóta ha megyek haza, kisebb Pilóta keksz rakománnyal jövök vissza. Most is van rendelésem 12 csomagra.

-
Viszlát
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Anno 3 hónapig egy kölcsönkapott jobbkormányossal közlekedtem amíg kerestem a tuti vétel Accordot. Meg tavaly szeptemberben is hazamentem vele, családdal elmentünk nyaralni + egyéb túrák, durván 9k km-t belepakoltam európai (és szerb) utakon. Talán nem okoz gondot most sem.

peterkeT: hétfőn éjjel indulok, addig még annyi minden történhet... Regensburgot amúgy is elkerülöm ha nem csúcsidőszakban érek arra a részre. Inkább a belgáktól fosok, Namur és Luxemburg között tud csúnya idő lenni és nem nagyon takarítják az utakat éjjel. :/
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
+ BlackSoul: köszi. Nem mindent értettem, de a lényeg megvan. Közben olvastam, hogy ma délelőtt egy ideig 374 forint volt egy frank.

-
Viszlát
addikt
Mi ez a frankos őrület már megint? Csak címszalagokat láttam...
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Nehez ugy, mert meg szemelyesen nem talalkoztunk, de mar eleg regota olvasgatom a hozzaszolasaidat itt...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Viszlát
addikt
Urak,
ajánlanátok nekem olyan routert ami megbízhatóan képes 150 megás netet szórni, BD/HD anyag streamelését is akadás nélkül meg tudja oldani és fájlszerver is köthető rá (lehetőleg USB3-as porttal), későbbiekben valamilyen média szervert is használnék vele. Megnéztem a vonatkozó topikot, de fázok a "szakmai" témáktól, úgyhogy inkább adnék az itteni személyes tapasztalatokra. Árban maximum 40k-ig mennék el, nagyon indokolt esetben beleférhet több is.
-
-
Viszlát
addikt
Éééééés igeeen, pár perce hivatalosan is befejeződött az utolsó projektem, ugyan 1 órával túlléptük a határidőt, de így is kész csoda, hogy végeztünk, három hete még úgy tűnt, hogy január végéig esélytelen.

Vissza a normál életbe, valamikor november végén aludtam utoljára éjjel, szegény bioritmusom már azt se tudja, hogy fiú vagy lány...
-
-
Viszlát
addikt
Jol indul a het, az orrom elott csapott el egy gyalogost egy busz munkaba jovet...

-
Viszlát
addikt
Otthon ma rendes munkanap van, vagy elore ledolgozott szombat szeruseg?
-
Viszlát
addikt
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Csak a durván bekockultak vannak fent. Oh wait...

-
Viszlát
addikt
Boldog új esztendőt fiatalok és tbs!

-
Viszlát
addikt
Havazik!!!

-
Viszlát
addikt
En meg 26 nap utan eloszor vezettem szaraz uton es idoben, csak nem dolt meg a rekord (2012 november-decemberben 32 nap).

-
Viszlát
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
En se igy terveztem, de ugye uj munkahely, zoldfulu modjara harom projectbe is beleugrottam.
Azert volt kozben egy 5 hetes szabadsagom, kulonben mar zombi lennek... Olyan szempontbol nem banom, hogy rengeteget tanultam es bar nem jott ossze az amerikai melo, megismertek a cegnel, abszolut mervado a szavam, annak ellenere, hogy tulkepp meg nincs masfel eve sem, hogy itt vagyok. Na meg kivegeztem a devizahitelt egy ev alatt igy... 
-
-
Viszlát
addikt
Mas megkozelitesbol merult fel bennem a kerdes, mivel abszolut nem foglalkoztam ezzel soha, de perpill nekem ebbol az sult ki, hogy az eddigi arfolyam tulajdonkeppen politikai alapon volt mestersegesen szinten tartva. Nem kinevetni, biztos van akinek ez teljesen egyertelmu volt eddig is.

-
Viszlát
addikt
Tolem okosabbakat kerdeznem, hogy most akkor mi lesz ha az olajjal meghatralasra kenyszeritik a nagy medvet, szepen visszakuszik majd az ara?
-
Viszlát
addikt
Fú, ma egy kicsit sok lett már az idióta taknyosokból, lehet ideje lenne beiktatni egy kis péhámentes időszakot...

-
Viszlát
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Egyetlen dologgal allitottam szembe, megpedig a mas zsebeben turkalast tartom furanak. Ahogy te jogosnak erzed a kifogasaidat, ugy hasonlo toleranciat illene tanusitani azok iranyaba, akik szerinted spor szemetladak, ha nem fizetik meg az extra sarcot.
Emellett nem egy ervet leirtam, miert ostoba es karos dontes ez, amikre meg csak veletlenul sem reagaltal, ami nem meglepo, mert a sajat kis vilagodban elve keptelen vagy tullatni a sajat megfigyeleseiden alapulo hamis es korlatozott vilagkepen (ez a baj, nem az, hogy lathatolag fikarcnyit sem konyitasz a temahoz). Ennyit a korlatoltsagrol...
-
Viszlát
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Ezt az egesz kinek mennyibe kerul es mit engedhet meg maganak dolgot te kezdted el, csak szolok. Mindezt persze ugy, hogy napokig a forumon probaltad megszerelni az autodat, ahelyett, hogy elvitted volna szakemberhez, de a mas zsebeben turkalas az persze megy...

Tovabbra is az a fo problema ezzel, hogy ennek a fovarosra nezve lesznek jelentos anyagi, kornyezetvedelmi es elhetosegi kovetkezmenyei, amit egeszen mas forrasokbol finansziroznak, nem az altalad hon tamogatott plusz bevetelbol.
A nyugatos peldalozasod is teljesen nevetseges, majd ha tudsz peldat mondani arra, ahol hasonlo funkcioju uton kell fizetni, akkor esetleg lehet mirol beszelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Spot on!