- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Viszlát
üzenetére
Csak annyit mondok, szinte barmikor, mikor mawyx megjelenik, mindig magaenak erzi valaki, hogy jol beletorolje a labat. Sajnos o kisse nehezebben viseli, mint en szoktam, de ettol meg nem vagyok vak, latom.
Az egy dolog, hogy paran segiteneni probaltak, szerintem bobsys hozzaszolasara nem is agrozott.
Viszont EQ-era nekem is felment a szemoldokom, nem kulonben nolf hozzaszolasara, akitol nem ezt szoktam meg. Lehet korrekt modon is hozzaszolni, nem belerugni a masikba.
Attol tartok, nem ez a par hozzaszolas hozta ki belole azt, amit, ez mar regota erett ( mint mondtam, en sem eloszor lattam vele szemben ezt a viselkedest). Elszakadt nala a cerna, na.
Az osszetartas meg ilyen teren sajnos megvan, te is tudod jol, hogy nehanyan abszolut nem bannak/bantak finomkodva akar vele, akar velem. ( bar az utobbi idoben en valamennyire beken vagyok hagyva).
Aki egy kicsit is ismeri, tudja, low budget modon jarja a vilagot. Igen,a kar ennyire low budget modon.
Jartm sen is par helyen amugy low budgetbol, amerikat is igy jartam meg whatever ( az mas dolog, hogy nem igazan jott be) . Ettol nem vagyok se kulonb, se jobb nolfnal, se o nalam. Nem lehetunk egyformak.
Ha o olcson akarja meguszni, akkor ebben varja az emberek segitseget, nem abban hogy jol kioktassak errol is, meg az elet egyeb dolgairol, meg hogy o mennyire szar. Pl azt tudtatok, hogy amellett hogy van egy rendes munkaja, ejszakankant pluszmunkat vallalt, es valoszinuleg emiatt is betegedett le?
Az usa wifikrol annyit, hogy nekem hasznalhatatlan volt szinte mindig ( igen a Starbucksos is) , inkabb hasznaltam tok ingyen a UK simem, mert azon legalabb mukodott valamennyire a net is, meg a hivas is.
Mindegy is.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Nem azt a választ kapta, amit várt, amit hallani szeretett volna. Közben kapott némi nyomatékos, de alighanem jobbító szándékú kritikát is. Szar a hangulata, ez is a mások hibája... Nők
Csak az egyenjogúság jegyében

Persze, tudom, két védtelen nő egy férfiakkal teli fórumon, de nyilván az is a mi hibánk, hogy nincs több kockulni vagy itt beszélgetni vágyó nő, a ... faszik meg hasonló véleményen vannak és összetartanak.
Mert amúgy nekem sem mindig minden esik jól amit nekem címeznek, de nem a közösség intelligenciájának a fokmérője, ha ezt az egyén nem tudja jól a helyén kezelni. Aztán lehiggadok, újraolvasom, és túllendülök, vagy hasznosítom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mini-ITX
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Elektromos cigaretta 🔞
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Használt iPhone 15 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs