Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Fogmosás sajnos kevés, fogselyem nagyon kell(ene) mellé. Én pár hete kezdtem csak el.. sajnálom is, talán még nem túl későn kezdtem el vele bíbelődni. Bár a gyökérkezelés ami volt az pont ennek hiánya miatt keletkezett (meg még néhény tömés azóta). Egyelőre minden fogam megvan... bár azt hiszem pont ma jött le valamelyikről egy kis darab.
-
Winner_hun
félisten
Napi 2x biztos eszek kenyeret, egy grammot nem hízok tőle.
Energiaital, "üdítő", kávé, cigi, alkohol nincs (legutóbbi csak nagyon ritkán) mert minek?
Mx518 -
Winner_hun
félisten
35 217 070 hozzászólás (törölteket nem számítva). Ez lassan több, mint amennyi Ft-ot eddig eBay-en elköltöttem (39 879 718).
-
Winner_hun
félisten
Megvan az idei év 4. Racecamcsomagja is

1.: azt hittem 6-ig kell fizetni, 8-ig kellett
2.: nem vettem észre az automatát, azt hittem nem kell fizetni, nem egy túlzsúfolt helyen volt
3.: Szilágyi Erzsébet fasor, frissen telepített automaták, nem tudtam hogy már működnek
4.: SMS-ben elírtam a rendszámot, 4-es helyett sikerült 1-est írni -
Winner_hun
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Annál azért közelebb voltunk
Kicsit elhúzódott de nagyjából kész lett a galéria. Azért nagyjából mert a parkettát elvileg ma csiszolták fel, ha megvan a lakkozással együtt akkor majd felkerül a lábazati takaró is. Illetve az íróasztal merevítőjén még gondolkozok hogy hogy oldjam meg mert a szerelvények nem igazán jó helyre kerültek, ezért elég nagy darabot ki kellett belőle vágni (amikor megnéztem a terepet kb. akkor lett megvéve a lakás, azóta ez-az fel lett újítva / át lett alakítva. Vagy továbbvágom a merevítőt de akkor nem lesz olyan tartása, vagy valami íves megoldást odakanyarintok. Majd beszélek a tulajjal, azt se tudom látta-e már (majd beszélek vele, nem tudom egyáltalán látta-e már a kész építményt mert nem laknak még a lakásban.Képek: [1], [2], [3], [4]
Több nincs is, majd lesz mert ezt nagyon futtában csináltam a végén.Már csak néhány nap és tán én is tudok valami pihenést eszközölni mert az utóbbi hónapok hajtása valami brutális volt. De attól tartok a semmittevés nem fog tetszeni, valamit majd kitalálok.
Reméleme a privátokkal tudok ma végezni.. azt hittem kicsit több lesz.
-
Winner_hun
félisten
Fél 2-kor kelés. Dehiányzott.
-
Winner_hun
félisten

-
Winner_hun
félisten
Mit honnan kell(ene) levenni?

-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Most nézem, eltűnt a törölt elemek rész..

-
Winner_hun
félisten
Mozilla Thunderbird. Eddig 2 címnél nem működött a törlés gomb, csak ha ráhúztam a levelet a kukára akkor tudtam kidobni. Ma már a 3. fióknál se működik (leggyakrabban használt). Legfrissebb verzió, már újraindítottam a programot de nem javult meg. Tbs egyszer már volt itt megszakérteni, nem tudta helyrehozni. Oáoá

-
Winner_hun
félisten
Elvittünk munkát. Mehetek vissza, nálam maradt a tulaj kulcsa -.-'
-
Winner_hun
félisten

CIB internetbank, én így szeretlek.
-
Winner_hun
félisten
Google maps. Bal felül keresőmező. Jobb klikk beillesztés nincs amíg egy karaktert be nem írok. Ez csak nálam van így? Ctrl+V működik.
Plusz a PH is kiléptetett ennek a hozzászólásnak a megírása után de az elküldése előtt. IP nem változott mert a netrádió megy folyamatosan...
-
Winner_hun
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Siemens C35
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
A végleges tömés is bekerült...
-
Winner_hun
félisten
Általában azzal kezdem a próbálkozást de semmi se történik csak ha elengedem a kijelzőt, vagyis rövid megnyomásra is ugyanaz történik. Az se mindegy hogy a telefonkönyv melyik részében vagyok:
- ha a telefonkönyvben, akkor az adott névjegyhez való számot berakja a tárcsázóba
- ha a kimenő / bejövő hívásoknál akkor behozza a névjegy adatait, de szerkesztésre nincs gomb, a menü gombbal SINCS névjegy szerkesztése opció
- ha a gyakran hívottaknál vagyok akkor pedig elkezdi hívni az adott számotHiába szerkesztettem tegnap névjegyet, most nem menne, megint percekig kéne keresni. Szörnyű
Tudom, tegyek fel valami normális telefonkönyvet de azzal meg az a bajom hogyha véletlen új telefonra költözök akkor jön a telefonszámok duplázása meg mittudomén még milyen nyavaja. -
Winner_hun
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
A névjegy megvan. Nem azt keresem hanem az adatok módosítását. Ha a név előtti fényképre nyomok (amiből egy sincs, csak a gyári ikon) akkor bejön egy ablak. A felső egyharmada szerintem a nagy fénykép helye, alatta egy rakás opcióval: hívás, viber hívás, viber üzenetküldés, videóhívás, sms küldés. De a szerkesztés még véletlenül sincs itt. Sőt, azt meg se találom a kijelző taperolásával, alul a kezelőgomboknál kell a menüvel valamikor előhívni. Szörnyű.
-
Winner_hun
félisten
Hihetetlen hogy ahányszor módosítanék egy névjegyet a telefonon mindig percekig kell keresni hogy merre is lehet mert valami hihetetlen bénán van megoldva - ez eddig senkinek se tűnt fel a fejlesztők közül?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Következő lépcső is kész lett tegnap (ma éjjel fél 1-re sikerült hazaérni..)
-
Winner_hun
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Megoldva. Megoldás: AUX kábel. Telefonon megy a rádió, mellette a navigáció. Ha utóbbi karattyol akkor rádió kuss, majd mehet újra. Már csak a telefont kéne normálisan összehozni hogy akivel beszélek az rendesen hallja is amit mondok (múltkor dugóban araszoláskor nem lehetett érteni amit mondok).
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
Winner_hun
félisten
Itt valami készül. Shell kút volt itt ami nemrég megszűnt. Kb. 1 hónapja kiszedték a tartályokat, azok ott vannak még a területen. Most felhúztak oda határmenti kerítést (messziről annak túnt), a benzinkút tetejére ki van rakva hogy Hegyeshalom...
-
Winner_hun
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Simán lehet. Nekem is halt meg hirtelen akkum.
Vigyek egy akkut?
-
Winner_hun
félisten
Első gyökérkezelés első üteme túlélve.
-
Winner_hun
félisten
Ábrándia szép ország

-
Winner_hun
félisten
Az olaj biztos jót fog tenni a környezetnek. A rátapadó homokot is biztos szeretni fogja a fém.
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
Lépcsőt még valakinek?

eBay-es hirdetésem lejárt, nem volt pénz a számlámon. Nem is hosszabbítottam meg azonnal. Mikor eljutottam volna odáig akkor meg időm nem volt vele foglalkozni, múlt hét közepétől nem is voltam máig. Számítottam néhány új privátra, de 65-re azért nem... hát ezt se biztos hogy egyhuzamban írtom ki.
-
Winner_hun
félisten
Hehe

-
Winner_hun
félisten
Ebay-hez nincs itt programozó van ismerőse? Jó lenne valami direkt kontakt mert szörnyű ami ott van, olyan össze-visszaság hogy az hihetetlen. Hiába van ott a Tell us what you think, arra válasz sose jön és még a hibákat se igazán javítják ki amit ott visszajelzek (többször is)..
-
Winner_hun
félisten
A 14 jércéből egy ma megellett, így már csak 13 jérce van és lett egy tyúk. Meg van a kakas. Bolti tojás korszakának lassan vége..
-
Winner_hun
félisten
Jövök haza munkából, előttem valami ismeretlen autó, hátul méteres (pót)féklámpa ledsorral. Na mondom valakinek nagyon elgurult a tuninggyógyszere. Magyar rendszámos fekete Tesla volt...
-
Winner_hun
félisten
Megélni a felhőszakadást Bp-n eléggé más mint képeken. Még jó hogy nem a Hondával voltam bent. Majd holnaptól.. Amíg az ember hegyen megy fel s alá addig semmi gond. Addig.. Szépvölgyi út, Ürömi utca és az a környék ilyenkor OMG.
-
Winner_hun
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Ez legalább normális vihar volt mert nem volt jég és eszetlen szél (szinte semennyi szél nem volt).
-
Winner_hun
félisten
Google maps: hol lehet beállítani azt hogy fizetős úton ne tervezzen?
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
No ma be lett üzemelve. Működik.
Alpine CDE 173BT lett.
Kell majd hozzá egy mikrofon hogy menjen bluetooth-szal a telefonálás menet közben. BT-n keresztül megy a navigáció is, de ha az megy akkor a rádiónak lőttek. A kettőt vajon össze lehet hangolni hogyha a navigáció magyaráz akkor elhalkuljon a rádió? Igo szülinapp. -
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
Reggel 29 fok. Nem is rossz. Ebéd után nem néztem hogy mennyi lett, 33 fok körül lehetett. Na lehet nekiállni fát vágni. 1 óra vágás, kis ivás, majd 2 óra vágás megállás nélkül. A végére gyanús volt hogy ennyire meleg azért nem szokott lenni - és ez nem is fejmagasságban volt (jövőre meg nem is igazán lesz ha mindent befejezek). Különösebben nem izzadtam (nem csurgott rólam verejték, csak egy kicsit párás volt a bőröm) pedig most anyagot is mozgattam. Holnap azt hiszem jó tempóban lehet majd ragasztani, gyorsan fog kötni. Végre egy kis nyár^^
-
Winner_hun
félisten
Bluetooth-os fejegységgel van valakinek tapasztalata? Melyiket érdemes megvenni, milyen ártól indul a már elfogadható minőség?
-
Winner_hun
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Feltétlen szélvédőre szerelhetőt fogok keresni mert minél lejjebb van annál balesetveszélyesebb. Aztán ki tudja, lehet megnézek majd egy középkonzol felső légbeömlőjére szerelhető tartót. Egyelőre csak ezt találtam. Ha ennek tényleg ilyen ára van akkor ezt 100x költöm előbb gépre munkához minthogy egy ilyet vegyek, arra nagyobb szükségem van. Számomra ennyit egyszerűen nem ér meg (ha egyáltalán erről van szó).
-
Winner_hun
félisten
3. telefonom úgy ahogy beüzemelve.
1. készülék Nokia 3310-es volt, használtam míg egyszercsak kikapcsolt és onnan nem kapcsolt vissza.
2. telefonom ZTE blade. Akkora mint a 3310-es, pont jó. Ami nagyon nem tetszett rajta az a kijelző alatti 3 db fizikai gomb. Szörnyű, nem illik hozzá. Annyi volt a kritérium hogy olcsó legyen és lehessen GPS-t is használni rajta. Szerintem navigációnak még ezt fogam használni egy ideig, legalábbis amíg nem szerzek egy (normális) univerzális tartót. Lehet körbe kéne néznem az eBay-en? A bekapcsológom és a hangszórója kezdte már megadni magát (lehet túl sok por van már benne (jóformán csak kihangosítva tudtam vele telefonálni, úgy még értettem hogy mit mond a másik..))
3. ketyere öcsém ZTE V987-ese. Az negatívum hogy hatalmas (az előző kettő után), de legalább nincs rajta fizikai gomb a bekapcsoláson és a hangerőállításon kívül. CIB tokenezés így kicsit kényelmesebb rajta. -
Winner_hun
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Kisebb mobil klíma?
-
Winner_hun
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
- raksz mind a két szintre
- csak felülre raksz, majd leszáll alulra is a hideg
- felülre raksz, leválasztod a felső részt és lent melegebb lesz
- felülre berakod, valahol átvezeted a mennyezeten a klímát és egy elektronika figyeli hogy hova mennyi hideget nyomjon -
Winner_hun
félisten
Vasárnap délben, nyáron érdemes Bp-n autózni, szinte az egész város üres. Míg délben vártam valakire addig sétáltam egyet (fagyizót kerestem). Aki az utcán is volt, mindenki az árnyékos járdán sétált, csak én voltam az az elvetemült aki direkt a napos oldalon battyogott... pont jó volt az idő hozzá.
-
Winner_hun
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Érzed egyáltalán szükségét ilyennek? Nekem biztos nem kéne ilyen. Nem tudom sötétben egy sötét felület mit segíthet. Ha annyira nem jó kilátni akkor a szélvédőt kell kicserélni mert valószínűleg túl karcos (üvegpolírt nem ajánlják szélvédőhöz). Vagy gond van a sofőr szemével. Vagy csak én vezettem túl keveset sötétben.
-
Winner_hun
félisten
5000 PayPal fizetés done (sajátokat nem számolva).
-
Winner_hun
félisten
válasz
PindurAnna
üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
PindurAnna
üzenetére
~táborban szülés?

-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
Fúúú ez a nyár eleji fagyosszentek :/
-
Winner_hun
félisten
Reggel 6-kor kelés, reggeli, készülődés, fél 10-kor indulás.
- neduddkinak bevásárlás
- TV állvány leszállítása, összerakása, majd mikuláscsomag kocsiba rakása....
- új ügyféllel találkozás
- szénkefe vásárlás
- szilikonbolt vizit
- neduddkival találkozás
- autószerelőkkel konzultáció
- auchanban 2 gombóc fagyi (délután 5, reggeli óta nem ettem semmit, éhes nem voltam, pedig általában 11-kor már korog a gyomrom), közben kis bevásárlás
- hazaérkezés, kipakolás
- irány a cba csirkealkatrészekért (ide másért nem igazán szoktam menni). Szárny volt, mell nem volt kint. Kérdeztem van-e, kint egy árufeltöltő(?) mondta hogy már nézte, nincs. A pultos mondta megnézi. Volt egy felbontatlan zacsiban.. kérdi mennyit kérek. Akciós volt, 900 Ft/kg, mondom 4-et. Pont 4 volt benne. Valószínűleg a jómunkásember már félrerakta saját részre.
- estebéd fél 8 körül -
Winner_hun
félisten
Pár hete egyszer csak megfájdult a bokám. Nem léptem rosszul, nem ütöttem meg, csak úgy jött. Néhány napig kitartott, volt hogy jobban is fájt, aztán elmúlt. Rövid időn belül reggelente pár percig minden lépés alkalmával kattan egyet. Az elmúlt napokban megint elkezdett fájni. Szerintem meg se erőltettem. Ortopédia?
-
Winner_hun
félisten
Megharapott egy pajor. Jércék oltárán feláldoztam.
-
Winner_hun
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Tegnap nem. Tegnap meg ma ezen (is (belülről nagyjából így néz ki (tudom, szépek a recés élek de legalább viszi az alaplapi VGA))) . Tegnap vagy ma kellett volna elvinni de a furgonnal van némi gubanc, reggeli csúcsforgalomba nem akartam vele bemenni a Nyugai mellé mert nem egy jó dolog mikor 4 hengerből egyszer csak 3 megy.. félreállás (haha.. hova?) és 5-10 perc várakozás után magától megjavul aztán egy ideig megy minden gond nélkül (szerelők kedvenc júzer által adott diagnózisa
)
Így szombat és vasárnap is ezt csináltam, vasárnap délután 2-3 körül fejeztem be úgy hogy el lehessen vinni. Aztán tegnaptól meg beépítés. Holnap délelőtt nagyjából végzünk, nem csak ez az egy szekrény volt / van.Ez pedig a múlt heti termés: alul - felül - belső elrendezés - egy élmény volt a ritka szűk csigalépcsőn feljuttatni a szekrény hátulját (csak második nekifutásra sikerült).
-
Winner_hun
félisten
20:40-kor jön eBay-től e-mail hogy megvettem a terméket, 20:41-kor PayPal-től hogy kifizettem. 20:44-kor megjött a nyomkövetési szám... amerikai eladó.
-
Winner_hun
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Kérdésem, kérésem nem volt hogy hova írjak

Elvileg a GPU adta meg magát. Szombaton öcsém lekapja és újraforrasztja, majd kiderül hogy esetleg csak forrasztás engedett-e el. 2 ventilátor van a kártyán, de hogy mind a kettő megállt-e amikor beszorult a kábel azt nem tudom. amikor a gép alá nyúltam akkor éreztem hogy az egyik nem megy, kirángattam a kábelt, utána ment. A kártya túloldala se volt túl forró.. minden esetre ~8x8 mm-es fehér kis négyzetek jelentek meg a monitoron, néhány villogott és lefagyott a gép. Na mindegy, haladni kell a korral, nézek egy használt. újabb generációs VGA-t mert mert az alaplapival a böngésző se olyan gördülékeny. Felbontást elvileg bír sokat, szóval most első körben driver frissítés lesz.
- Supports HDMI Technology with max. resolution up to 1920x1200 (1080P)
- Supports Dual-link DVI with max. resolution up to 2560x1600 @ 75Hz
- Supports D-Sub with max. resolution up to 2048x1536 @ 85Hzmod: No fent is van a driver, legalább full hd van már.
-
Winner_hun
félisten
Hogy alaplapi VGA-n 1400x1050 a max. felbontás

Böngészés közben bekockásodott a kép, aztán lefagyott a gép. Egy VGA-val kevesebb. Ez van ha a ventilátorhoz beszorul egy kábel és a ventilátor nem tud forogni.
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Azért mert kell valaki, aki kedves b.nejednek megcsinálja a kocsiját ha az épp meg se mozdul

-
Winner_hun
félisten
Rendeljek xy oldalról. Ok, regisztrálj be, add meg a belépéshez szükséges adatokat, majd utána tudok árat mondani. Erre a reakciója: ha beregisztrál akkor ő is meg tudja venni.
Az ilyen nem gondol bele hogy amíg a másiknak megírja hogy mit akarn, aztán amíg a válaszára várn addig 2x megcsinálhatja saját magától az egészet? Hihetetlen hogy ezt is megéltem.Ja a másik okoskodó meg jön hogy személyesen kell találkozni, nincs semmi bizalom, meg csak kp-t ad meg előtte csináljam meg. Nem tudom az ilyen is mit képzel magáról. Saját magából indul ki vagy mi?
De nem baj, az ilyenek szerencsére félszökőévente egyszer ha előfordulnak..
-
Winner_hun
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nálam azzal nincs gond, az eladói oldalon viszont van mert nem egyszer fordult már elő hogy az előző rendelés címét kapja meg az eladó, nem az aktuálisat. Hogy hogyan, miért, azt nem tudom.
Hmm csak 35 db terméket vettem ma eBay-en, nem is olyan sok
Még valakinek előszobafalat?
-
Winner_hun
félisten
Az eBay valahogy nem tudja / akarja lekezelni ha egyszerre sok termék van kifizetve. Ezen kívül egyre lassabb a rendszer a fizetés környékén.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
-
Winner_hun
félisten
Kirajzottak a cserebogarak, velük együtt a denevérek is.
-
Winner_hun
félisten
Szombat-vasárnap lanparty. Vasárnap délután 6-fél 7 körül hazaértem. Gyors munka, be a kocsiba, elvinni. Fél 10-re hazaértem. Fürdés, alvás.
Hétfőn 6-kor kelés, irány munkába. Este 7 után újra itthon, kaja, fürdés, alvás.
Kedd szintén 6-kor kelés. Reggeli, lanparty után gép összerakása aztán lehet menni dolgozni. Éjjlel fél 11-kor kész, irány sittért. Egyik ismerős hétfőn szólt hogy 5. kerületben lakásfelújítanak, lenne egy kis sitt amit el kéne szállítani. Kipakolták az utcára mire odaértünk, pár perc alatt bent a kocsiban, mehetünk is lerakni hozzá. Megvan, na akkor vissza Bp-re a 2. adagért. Fél 1-1 között kezdtük lehordani az 1. emeletről. Nem tudom mikor végeztünk, be a kocsiba aztán irány haza. Ma reggel 5-kor sikerült lefeküdni. Mobil lelő, vonalas telefon kihúz nehogy felébresszenek. Délben kelés, szemem még kívánja az alvást. Majd este, így már elleszek a nap hátralevő részében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Androidos tablet topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kicsit elhúzódott de nagyjából kész lett a galéria. Azért nagyjából mert a parkettát elvileg ma csiszolták fel, ha megvan a lakkozással együtt akkor majd felkerül a lábazati takaró is. Illetve az íróasztal merevítőjén még gondolkozok hogy hogy oldjam meg mert a szerelvények nem igazán jó helyre kerültek, ezért elég nagy darabot ki kellett belőle vágni (amikor megnéztem a terepet kb. akkor lett megvéve a lakás, azóta ez-az fel lett újítva / át lett alakítva. Vagy továbbvágom a merevítőt de akkor nem lesz olyan tartása, vagy valami íves megoldást odakanyarintok. Majd beszélek a tulajjal, azt se tudom látta-e már (majd beszélek vele, nem tudom egyáltalán látta-e már a kész építményt mert nem laknak még a lakásban.

Tudom, tegyek fel valami normális telefonkönyvet de azzal meg az a bajom hogyha véletlen új telefonra költözök akkor jön a telefonszámok duplázása meg mittudomén még milyen nyavaja.