- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
TexT-BoY #47228 üzenetére
Nem vagyok ugyan az emberetek, de valóban akadt rajtam pár matrica.
A két dolog abban különbözött, hogy ott én kértem el az érintettektől(bár nem emlékszem, hogy az udvariasságból mindig előkészített, majd sorsára hagyott parci matrica rámkerült-e, de feltételezem, nem ez lesz a döntő), nem pedig, mint I_Am mondta a hátuk mögött történt.
A papírzsacsis embert is kifiguráztuk, sőt tettlegességig fajulóan, fénykép alanynak is használtuk.
Whaskes olyan, amilyen, a "Fasz Noob" címkét poénra vettem a talin, amin én is ott voltam.
Ezeket a dolgokat ne keverjük a mostanival. Ha nem lettem volna jelen és másnap látom meg a topikban esetleg engem is érzékenyebben érint, mert az már sértő és nem poén(főleg ha tudjuk valakiről, hogy nem szereti/érti a viccet).Igazán itt jön, ami nekem fáj.
A döntéssel teljesen egyetértek. Senkinek sem jó, de az elvekben nincs hiba. Amiben van hiba, az az egyenlőség totális hiánya.
A moderátorok és házigazdák a topicnak egy egységes lehetőleg építő arculatot mutatnak. Elvileg. Ha ez igaz, akkor ezzel a megnyilvánulással mindenki egyetért a kollegák közül. Ha ez igaz, akkor engem mélységesen elkeserít a dolog(feltételezem ez a lehetőség az igazi, hiszen a post még mindig a fórumban van), ellenkező esetben viszont nem értem, hol vannak az oly fennhangó híresztelt elvek
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- DOOM - The Dark Ages
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged