Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Nem vagyok ugyan az emberetek, de valóban akadt rajtam pár matrica.
A két dolog abban különbözött, hogy ott én kértem el az érintettektől(bár nem emlékszem, hogy az udvariasságból mindig előkészített, majd sorsára hagyott parci matrica rámkerült-e, de feltételezem, nem ez lesz a döntő), nem pedig, mint I_Am mondta a hátuk mögött történt.
A papírzsacsis embert is kifiguráztuk, sőt tettlegességig fajulóan, fénykép alanynak is használtuk.
Whaskes olyan, amilyen, a "Fasz Noob" címkét poénra vettem a talin, amin én is ott voltam.
Ezeket a dolgokat ne keverjük a mostanival. Ha nem lettem volna jelen és másnap látom meg a topikban esetleg engem is érzékenyebben érint, mert az már sértő és nem poén(főleg ha tudjuk valakiről, hogy nem szereti/érti a viccet).Igazán itt jön, ami nekem fáj.
A döntéssel teljesen egyetértek. Senkinek sem jó, de az elvekben nincs hiba. Amiben van hiba, az az egyenlőség totális hiánya.
A moderátorok és házigazdák a topicnak egy egységes lehetőleg építő arculatot mutatnak. Elvileg. Ha ez igaz, akkor ezzel a megnyilvánulással mindenki egyetért a kollegák közül. Ha ez igaz, akkor engem mélységesen elkeserít a dolog(feltételezem ez a lehetőség az igazi, hiszen a post még mindig a fórumban van), ellenkező esetben viszont nem értem, hol vannak az oly fennhangó híresztelt elvek
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Jackson elektromos gitár
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.