Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
ha retorikai kerdes volt, varom a valaszt is, mert azon kivul, hogy "nincs mindig olyan hulye jelen, aki rajzoljon egy hasonlot" jobb nem jut eszembe
arra azonban konkretan emlekszem, hogy szinte minden alkalommal, minden talalkozon elojon valamelyik forumtars/moderator/etc lehuzasa, kifigurazasa, meg ha nem is ily durva formaban
egyszeruen ilyen az emberi termeszet, sokkal jobban szeretunk masok hibairol beszelni, masokon nevetni, mint sajatainkat eszrevenniaz, hogy ngabor nem ment oda whaskez-hez, nem tepte ki a kezebol a filctollat es dugta oda, ahova megerdemelte volna, szerintem nem rohato fel neki, nem anyja/apja whaskez-nek, hogy nevelje
en ugy latom, munkajat azzal, hogy a kepet eltavolitotta, elvegezte -
tildy
nagyúr
Mert ti begyöpösödött , semmire sem kapható modok vagytok
Tisztelet a kivételnek.
Csak vicc volt.Ha már közösség, mondjatok olyan modot vagy házigazdát, aki az igazi közösségépítésben, pl ph találkákon ( szervezésében Is) RÉSZT VETT, netalán szervezett az utóbbi időben?
Egy kezemen meg tudom szerintem számolni.
----------------------------------------------------------------------------
Amúgy a bashos rész tényleg poén volt, bár öt nem láttam megnyilvánulni még, de szerintem ő is vette a lapot.
És én tényleg nevettem ezen , pedig jelen sem voltam. Szerintem a Bashos rész nagyon nem gáz, nodemindegy. -
De egységesek lettetek mind hirtelen Ngabor2 ellen
. Fényeztek jobbra balra, hogy sajnálatos meg hogy Én nem így tettem volna, meg nem úgy tettem volna, kezdjük azon, hogy tisztelet a kivételnek, el sem megy ilyen összejövetelekre, nemhogy olyan szervezőmunkát ölne bele mint a szarvas cimboránk, és jönnek hogy hogyan viselkednének
röhej, NG rosszkor vol rossz időben, hála Kalandor érzékeny lelkivilágának. Inkább megyek a sunyiba, ha az Én pofám se tetszik nyugodtan vágjatok ki, engem úgyse lehet lefokozni, mondjuk ez konkrétan tényleg nem neked szól
Most elhúztam a belem, inkább ünnepelgetem az asszonykám névnapját, asszem mingyá hálásabb dolog mint itt az etikus meg nem etikus dolgokról beszélgetni, talpig tökéletes emberekkel, mer ugye mindenki az, irigykedem nagyon -
tbs
addikt
Mer' Te egy erőszakos vagy, láttam a múltkor. Mentális energiáiddal elnyomtál minket, ha meg nem ment, szóltál Foglalt Névnek, hogy fizikailag tegye ugyanezt...
Komolyan majnem magam alá rondítottam...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bocs, a "paraszt" erős volt ott...

#47186, Yetike: Te mindig olyan kedves vagy...

Tévedtem...
Undorstand priv. teóri..?Oké, pszichocicával gyúrok rá este, ha ott lesz.

Aktív témák
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Amazon
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Kedvenc zene a mai napra
- Bittorrent topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Interactive Brokers társalgó
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DDR5 Mini Gamer PC - i5 12400f, RTX 3070 Fe, 512 gb SSD
- Iphone 16 Pro Max, 1 TB. Független.
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Fényeztek jobbra balra, hogy sajnálatos meg hogy Én nem így tettem volna, meg nem úgy tettem volna, kezdjük azon, hogy tisztelet a kivételnek, el sem megy ilyen összejövetelekre, nemhogy olyan szervezőmunkát ölne bele mint a szarvas cimboránk, és jönnek hogy hogyan viselkednének
röhej, NG rosszkor vol rossz időben, hála Kalandor érzékeny lelkivilágának. Inkább megyek a sunyiba, ha az Én pofám se tetszik nyugodtan vágjatok ki, engem úgyse lehet lefokozni, mondjuk ez konkrétan tényleg nem neked szól
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)