Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Racecam
üzenetére
Én is mesélhetnék Karosról...
Sőt: meséltem már, h amikor ott voltunk, ott volt Szandi is (de nem ám a "nyári láb-bele nem izzadós" cucc, hanem a "melegítőben krimóba unikimért leugró" (copyright by Béres Zoo) "énekes"nő)?
Tényleg nem nagyon lehet űberelni..
@KékSzarvas: nem is tudom melyik volt, amelyiket még csak meg se kellett volna csinálni - talán a harmadik, nem tudom... Dehát, a mai világban mindent ki akarnak fullra aknázni (lásd még Fhűrész 1-2-3-4, ahol az 1 orbitálisan űbertutkó jó volt, a kettő már annyira nem, a három pocsék és tele céltalan és értelmetlen vérfröcsivel, erőszakkal, viszont a négy már jobb volt - remélem nem lesz 5)
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 5
- Router gondok
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- darkFlash Shadow Pro
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest