Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem lehet, hogy túl sokat ülsz a gép előtt? Bár ez is függ attól, hogy CRT-t, vagy LCD-t bámulsz, van-e bármilyen másik fényforrás a szobában, vagy csak a monitor fénye; esetleg időjárási front is okozhatja; kialvatlanság... És igen, vérnyomás is okozhatja a fejfájást

bolondember: ez benne a kihívás - kapd el, ha tudod

Nem is olyan régen szemléltem meg a teljes tejút rendszert fényes nappal egy nagy csarnokban - majdnem szétfejeltem egy I gerendákból tákolt állványt, csak mert nem ott járt az eszem, ahol kellett volna...
Amikor elmondtam a főnökömnek hogy' jártam, csak annyit mondott, hogy Ő ugyan mondta, hogy használjam a fejem, de nem teljesen erre gondolt

-
tbs
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ja, lehet. Mitől döglődne az OT..?

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Vaskéz hová lett ? Jánoska ?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Egy " kis" alacsony, vagy magas vérnyomás igen.
Na most a pálesz lefelé húzza, a bor viszont emeli.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Garanciális Gamer Számitógép, PC (RX 580 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Beszámitás! Posta ok! (32)
- XPG 1TB M2 NVMe PCIe SSD (SX8200PNP) / Beszámítás OK!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK!
- Kioxia XG8 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7000-5800 MBs - Eladó
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amikor elmondtam a főnökömnek hogy' jártam, csak annyit mondott, hogy Ő ugyan mondta, hogy használjam a fejem, de nem teljesen erre gondolt