Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Aktív témák
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem azért volt drága telefonom, mert belső kényszerem volt,én ki is használtam azt amit tudott. Elég jó képet csinált szal nem kellett hurcolászni a digit, vagy például ott van a 88mb memória, az nekem bőven elég volt 30 mp-hoz így nem kellett külön mp4 se ha megyek vhova, és még tudok telefonálni és sms-t írni is

-
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem pl. minden pénzt megérne egy vadiúj 6310-es...

5 éves, még mindig majdnem két hétig (
) bírja az akksija
mindent tud, ami lényeges, de semmi csicsa nincs benne,
és normális méretű telefon, be tudom nyomni a gombjait, nem túl pici, érzem a súlyát, hogy még a zsebemben van, meg ilyenek.
ja, és mindent kibír, ha leejtem, ha rálépek, ha legurul egy emeletet a csigalépcsőn, mindent.
egy mai telefon nem tud ilyet... -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
A kor előrehaladtával csökken a telefonálásra és sms-ezésre használt, de minden egyéb fölösleges funkciókkal teletömött és agyoncsicsázott készülékek iránti igény. Na jó, az órát és a naptárat még szoktam használni.
Most akkor már öreg vagyok?

Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) bírja az akksija