Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz parandroid #2131 üzenetére

Sosem estem be részegen. Lehet hogy mások igen, de én sosem.
    Szóval mi a fenét csinál egy 16 éves a HELYI diszkóban kettőkor ? Mondjuk táncolna, mivel a buli csak fél 12kor kezdődött. Főleg úgy, hogy kéthavonta egyszer engedik el.
    Ráadásul mindenki ismer mindenkit, ha valaki rondábban viselkedik, azonnal híre megy a faluban...
    Nagyon más állásponton vagyunk, úgy látom.

És úgy tűnik számomra, hogy akit nevelnek, az később agyon lesz taposva azok által, akiket nem neveltek, nemcsak mert többen vannak, hanem mert azt szokták meg, hogy nekik mindent lehet ami nem tilos. Vagy még azon is túl.''
    Akit nagyon nevelnek, meg a szülők meg akarják mondani neki állandóan, hogy mia helyes, az úgy fogja utálni a szüleit, hogy öröm lesz nézni, és majd akkor éli ki magát , mikor kirepül a családi fészekből és nem korlátozzák.
    És az sem csoda, ha az ilyen gyerekek nem beszélik emg a szülővel a dolgaikat.
    Sőt neadjisten hazudik.
    Anyám volt ilyen, mindig mindenről tudni akart, nem lehetett semmi titkom, nem lehettek ''külön útjaim'', még 20 éves koromban is betelefonálgatott a koliba, hogy na vajon ott vagyok-e. (Nem engedett volna el páromékhoz, én meg ellógtam ... Persze hülye barátnőm lebuktatott.... )

[Szerkesztve]

törölt tag

válasz parandroid #2131 üzenetére

lol... mit akar vajon csinálni hajnali kettőkor?:)

Ne is haragudj de ha valaki elmegy bulizni 16 évesen törvényszerű dolog hogy belőve jön haza vagy részegen?az okosabbja kijózanodik mire hazaér :DD

Aktív témák