- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Sosem estem be részegen. Lehet hogy mások igen, de én sosem.
Szóval mi a fenét csinál egy 16 éves a HELYI diszkóban kettőkor ? Mondjuk táncolna, mivel a buli csak fél 12kor kezdődött. Főleg úgy, hogy kéthavonta egyszer engedik el.
Ráadásul mindenki ismer mindenkit, ha valaki rondábban viselkedik, azonnal híre megy a faluban...
Nagyon más állásponton vagyunk, úgy látom.
És úgy tűnik számomra, hogy akit nevelnek, az később agyon lesz taposva azok által, akiket nem neveltek, nemcsak mert többen vannak, hanem mert azt szokták meg, hogy nekik mindent lehet ami nem tilos. Vagy még azon is túl.''
Akit nagyon nevelnek, meg a szülők meg akarják mondani neki állandóan, hogy mia helyes, az úgy fogja utálni a szüleit, hogy öröm lesz nézni, és majd akkor éli ki magát , mikor kirepül a családi fészekből és nem korlátozzák.
És az sem csoda, ha az ilyen gyerekek nem beszélik emg a szülővel a dolgaikat.
Sőt neadjisten hazudik.
Anyám volt ilyen, mindig mindenről tudni akart, nem lehetett semmi titkom, nem lehettek ''külön útjaim'', még 20 éves koromban is betelefonálgatott a koliba, hogy na vajon ott vagyok-e. (Nem engedett volna el páromékhoz, én meg ellógtam ... Persze hülye barátnőm lebuktatott.... )
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
parandroid
üzenetére
lol... mit akar vajon csinálni hajnali kettőkor?

Ne is haragudj de ha valaki elmegy bulizni 16 évesen törvényszerű dolog hogy belőve jön haza vagy részegen?az okosabbja kijózanodik mire hazaér
Aktív témák
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
- Lenovo ThinkPad IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest