Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Néhányukat beviszik a nyulam-bulamciára
Szegénynek az egyik képen nagyon csapzott a bundája, meg a hátsó fele is leszőrtelenedett. Mekkora már hogy ahelyett hogy szanaszét rohantak volna, ott csücsülnek riadtan, és várják hogy összeszedegessék őket.
Mikor még kicsi voltam, és nagyapám le-leölt pár nyulat a 40-50-ből ami rendszeresen volt nekik, akkor láttam hogy fültövön csapja őket, aztán megszúrja, kicsorgatja, és aztán szépen precízen felboncolja. Aztán úgy 8 éves koromban én is le akartam csapni őket. Mindig fültövön csaptam őket, de szegények csak megijedtek, aztán nagyapám odacsapott, és minden ment a maga sora szerint. Aztán úgy 13-14 éves koromban egyszercsak már nem akartam megcsapni őket, és 16-17 évesen már nézni sem bírtam mikor megkapják a taslit. Valahogy eljutottam oda, hogy nem comb+vese+gerinc -ként tekintettem őket, hanem élőlényként. Bár a boncolást végigsegédkeztem, de a fejbecsapást már nem bírtam nézni. -
válasz
parandroid
üzenetére
(\__/)
(+'.'+)
('')_('') This is a bunny. Copy and past into your signature to help him gain world domination.Fear the Bunny!!
Ők IRL próbálkoztak.
-
PazsitZ
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
csapos2 mostmár meg se fog merni szólalni
, miútán néhányan nyúlnak nézik ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os SSD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Update 12.29. 13:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szegénynek az egyik képen nagyon csapzott a bundája, meg a hátsó fele is leszőrtelenedett. Mekkora már hogy ahelyett hogy szanaszét rohantak volna, ott csücsülnek riadtan, és várják hogy összeszedegessék őket.
, miútán néhányan nyúlnak nézik ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)