- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na most mondd, szomjas volt
Hát ez jó, lehet hogy ha nem pont akkor jön rá a sürgős ihatnék, akkor rendes papírokkal tovább is engedték volna? Bár azért nagyon befelé kell szívni beszéd közben a levegőt, hogy a mata részegség ne érződjön kifelé is. De mi van, ha percekkel előtte ivott meg töméntelen piát valami jó zsíros kajára, és még vezetéskor nem, csak később a vérvételnél ütötte meg? Nekem Horváto.-ban volt, hogy bekajáltunk istenesen ropogós malacsültből, és hiába ittam rá töméntelen grappát, nem hatott. Még másfél órával később sem éreztem meg, és kezdtem megijedni, gyorsan rátoltam egy üveg sört, ami aztán felbuggyanttotta az egészet, és hirtelen összeérett minden. Na akkor viszont padlóztam.
mod:Az ER az a detox megfelelője?
csapos: nem, csak enyhült a lelki szorítás, már csak 5 dolog miatt kell izgulnom egyszerre, és ez nagyon felszabadító.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát ez jó, lehet hogy ha nem pont akkor jön rá a sürgős ihatnék, akkor rendes papírokkal tovább is engedték volna? Bár azért nagyon befelé kell szívni beszéd közben a levegőt, hogy a mata részegség ne érződjön kifelé is. De mi van, ha percekkel előtte ivott meg töméntelen piát valami jó zsíros kajára, és még vezetéskor nem, csak később a vérvételnél ütötte meg? Nekem Horváto.-ban volt, hogy bekajáltunk istenesen ropogós malacsültből, és hiába ittam rá töméntelen grappát, nem hatott. Még másfél órával később sem éreztem meg, és kezdtem megijedni, gyorsan rátoltam egy üveg sört, ami aztán felbuggyanttotta az egészet, és hirtelen összeérett minden. Na akkor viszont padlóztam.