- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na most mondd, szomjas volt
Hát ez jó, lehet hogy ha nem pont akkor jön rá a sürgős ihatnék, akkor rendes papírokkal tovább is engedték volna? Bár azért nagyon befelé kell szívni beszéd közben a levegőt, hogy a mata részegség ne érződjön kifelé is. De mi van, ha percekkel előtte ivott meg töméntelen piát valami jó zsíros kajára, és még vezetéskor nem, csak később a vérvételnél ütötte meg? Nekem Horváto.-ban volt, hogy bekajáltunk istenesen ropogós malacsültből, és hiába ittam rá töméntelen grappát, nem hatott. Még másfél órával később sem éreztem meg, és kezdtem megijedni, gyorsan rátoltam egy üveg sört, ami aztán felbuggyanttotta az egészet, és hirtelen összeérett minden. Na akkor viszont padlóztam.
mod:Az ER az a detox megfelelője?
csapos: nem, csak enyhült a lelki szorítás, már csak 5 dolog miatt kell izgulnom egyszerre, és ez nagyon felszabadító.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Xbox Series X|S
- Iqos cigaretta
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Gyúrósok ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hát ez jó, lehet hogy ha nem pont akkor jön rá a sürgős ihatnék, akkor rendes papírokkal tovább is engedték volna? Bár azért nagyon befelé kell szívni beszéd közben a levegőt, hogy a mata részegség ne érződjön kifelé is. De mi van, ha percekkel előtte ivott meg töméntelen piát valami jó zsíros kajára, és még vezetéskor nem, csak később a vérvételnél ütötte meg? Nekem Horváto.-ban volt, hogy bekajáltunk istenesen ropogós malacsültből, és hiába ittam rá töméntelen grappát, nem hatott. Még másfél órával később sem éreztem meg, és kezdtem megijedni, gyorsan rátoltam egy üveg sört, ami aztán felbuggyanttotta az egészet, és hirtelen összeérett minden. Na akkor viszont padlóztam.