- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
nekem jó tapasztalataim vannak, bár az közelsem volt ekkora táv, meg nem 2 havonta 4 napig egymástlátós volt...
node majd az idő eldönti mi lesz. azt tudom hogy most mi van, hatalmas, talán sosem érzett dobogás, és a másik oldalról is ezt érzem. feldob. fincsi az egész. tökéletes a téma, harcoltam érte elég sokat (2 hó, nálam az tengernyi), és kijövetelem előtt 4 azaz 4 nappal sikerült összemelegedni, a búcsúbulimon, 30án... buli közepétől már csak egymással foglalkozós táncolós simulós reggelis beszélgetős, szilveszterkor 15 percre találkozós dumálós, utolsó este (jan3) meglepiből pestre hozzá felmenős egész délutánt és estét végigbeszélős sirályság. azóta meg állandó sms és telókapcsolat, msn és videochat kapcsolattartás, meg folyton Rá gondolás.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vicces képek
- Le Mans Ultimate
- Interactive Brokers társalgó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest