Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
nekem jó tapasztalataim vannak, bár az közelsem volt ekkora táv, meg nem 2 havonta 4 napig egymástlátós volt...
node majd az idő eldönti mi lesz. azt tudom hogy most mi van, hatalmas, talán sosem érzett dobogás, és a másik oldalról is ezt érzem. feldob. fincsi az egész. tökéletes a téma, harcoltam érte elég sokat (2 hó, nálam az tengernyi), és kijövetelem előtt 4 azaz 4 nappal sikerült összemelegedni, a búcsúbulimon, 30án... buli közepétől már csak egymással foglalkozós táncolós simulós reggelis beszélgetős, szilveszterkor 15 percre találkozós dumálós, utolsó este (jan3) meglepiből pestre hozzá felmenős egész délutánt és estét végigbeszélős sirályság. azóta meg állandó sms és telókapcsolat, msn és videochat kapcsolattartás, meg folyton Rá gondolás.
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Androidos tablet topic
- Synology NAS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Automata kávégépek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Autós kamera eladó
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest