Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Vazze
, ezzel már a múltkor is baszakodtál, és már akkor is megbeszéltük, hogy alighanem az a baja, hogy nem a Klasszikus nézetben, hanem az XP nézetben vagy, és az alatt valami bug miatt nem hajlandó úgy megcsinálni. Még linkeltem is, hogy nekem Klasszikusban megcsinálja, és egymásraraktam a FF-t és az Explorert, úgy linkeltem a képet. Megkeressem?
Asszem előző OT-ben volt, nem esik jól keresgetni, inkább belinkelem megint, [link] szeptember 6. 22:35 körül volt
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, ezzel már a múltkor is baszakodtál, és már akkor is megbeszéltük, hogy alighanem az a baja, hogy nem a Klasszikus nézetben, hanem az XP nézetben vagy, és az alatt valami bug miatt nem hajlandó úgy megcsinálni. Még linkeltem is, hogy nekem Klasszikusban megcsinálja, és egymásraraktam a FF-t és az Explorert, úgy linkeltem a képet. Megkeressem?