Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
majd ha bokros teendőim közben lesz rá időm. különben is, attól, hogy vettem egy lakást, még nem feltétlen költöztem el az előző helyemről, tehát lehet ott is az állandó lakcímem. jó darabig ingáztam még utána, úgyhogy tehetnek egy szívességet akik bele akarnak kötni. különben is, ha én álmodok a vérbocival, az valszeg neki fájna...
más: egyre jobban körvonalazódik bennem: nem akarok vegyészmérnök lenni... hogy a most belénk diktált ''okosságnak'' mennyire nincs (számomra) hasznos, gyakorlati jelentősége, az félelmetes. majd elaludtam az előadáson.
cyla: lehet, hogy igaz, amit írsz. csak a stílussal van baj, mint azt már többen, többször kifejtették. majd valamikor elmondok még valamit, most rohanok. az a baj, hogy olyanokba kötsz bele, akikbe nem kellene, ezáltal ők is belédkötnek. nem feltétlen ebben a sorrendben. no mindegy, majd máskor, alkalmasabb időben.
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Lexus, Toyota topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest