- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
''értem, hogy szíveden viseled ezt az egész kócerájt, bírlak érte. de nem, nem fogadom el a stílusodat, az alapjárati tombolásod.'' - ezt nem is kertem sehol
mindossze annyit kertem, hogy ne ez legyen mar az, amit folyton a felyemhez vagtok, meg az, hogy xy, meg abc moderatorok kiveteleznek velem
mellesleg azok alapjan, amit most irsz, nem lehet oly nagy szakadek meglatasaink kozt, talan csak a megoldast latjuk masban (te a csendesebb beletorodesben, en kicsit masfele)
es engedtessek meg, hogy negativ velemenyem legyen azok utan, ami pl napokig ment a ciganyozos topicban (es azert igy nevezem, mert szinte kizarolag errol volt szo, nem pedig arrol, ami a topic-cimben volt), vagy megy pl a legtobb szoftvertemaban (jatekok, torrent topic, dc topic, windoze topic-ok - neha egy-ket mod odaveti egy-egy forumozonak, hogy ''nem hinnem, hogy msdn tag vagy'', netan felhivja a figyelmet, hogy a jatek meg nem jelent meg, de ezen ritka eseteket leszamitva rendkivul nevetseges, ami megy)
a szemellenzos mellett masik otletem az alszent lenne, de ezt nem kivantam altalanositasban leirni, a tobbsegrol inkabb joindulatuan az elobbit tetelezem fel, sot, van, akirol azt sem
p.s.: a ''banda''-ert valoabn elnezest, hirtelen jobb nem jutott eszembe
Aktív témák
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest