Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Én akkor akadtam ki, amikor a zengői lokátor ellen tiltakozott a sok hülye.
Az nem zavarja őket, hogy máshol illegálisan sok ezer, meg sokszázezer fát vágnak ki. Az nem, ugyan minek zavarná őket?
De amikor az ország biztonságáról van szó, az a pár fa hirtelen szent és sérthetetlen lett. Gratula, sok nagyokos.
Azt sem értem, hogy miért tiltakoznak az atomenergia ellen. Nyilván megvannak a hátulütői (terroristaveszély, esetleges robbanás, az hulladékot nehéz tárolni), de környezetbarát, és szerintem ez irányban kellene előrehaladni. -
Kidus
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
Az egeszseges kornyezetvedelem hatara szerintem ott huzodik, hogy a felesleges oles es pusztitas ellen tiltakozzanak.
Ha van mas megoldas is, mint a bunda ( foleg veszelyeztetett allatok bundaja ), akkor igenis tessek elfelejteni, hogy par fain kabat miatt pusztitsanak egy allatfajt.
Tigriseket pl. a bundajuk, karmaik, es meg ki tudja mi miatt vadasszak, kizarolag azert, mert egyes tevhitek szerint gyogyito hatassal rendelkeznek a testreszeik ( csontjaik is ), a bundaja meg jol mutat.
Ezt csak ugy lehetne kivedeni, ha arra is hangsulyt fektetnenek, hogy oktassanak, es ezeket a tevhiteket eloszlassak, mert amig az emberek ilyen baromsagokban hisznek, addig lesz kereslet a tigrisre, tovabbra is olni fogjak oket, es ez csak 1 allatra volt pelda, sok mas esetben is ez a helyzet.
Nem kellene feltetlen kornyezetszennyezo anyagok hadat hasznalni, ha van mas megoldas.
Nem kellene feltetlen hofeher papirra irni, ha az ujrahasznositott papir elerheto, es teljesen jo.
Nem kene olajbol uzemanyagot hasznalni, ha van mas megoldas is ( es van tobb is ugye ).
Viszont itt a penz beszel, es a hatalom. A masik fele pedig tudatlansag, vagy epp leszaromsag.
Van sok minden, ami ellen lehet(ne) tenni. Csak esszel kene, nem festekkel leontos es egyeb botranyt kelto megoldasokkal.
Aktív témák
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest