Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
rii
nagyúr
olvasom, de nem értem. Miről van most szó?
-
sasa311
veterán
Eh, kitöltöttem egy ilyen szar reklámgenyát, hogy ingyéződkártya júeszéjbe... Barom módon megadtam a telefonszámomat is. Azóta már 2X hívtak, és mint kiderült nem is ingyenes, hanem valami 150 $. Hogy a francba lehet erről a szarról leiratkozni?
Mán' írtam nekik egy emilt, hogy meggondoltam magam, remélem felfogják -
Szóval ismét merénylet készül szegény ártatlan userek ellen.
Grafiqs: és mikor kezdi törtleszteni a sajátjait?
[Szerkesztve] -
Panther-D
PH! technikus
Let there be happiness for all those caps-locked people outside...
-
rii
nagyúr
MONITOR: Moderátorok Orvul Rontani Igyekező Országos leRakata
nem, .. még nem mentem el aludni .....
szerk : ebaftam .... :-/
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
parandroid #1974 üzenetére
cúnya gonosz báci!
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
parandroid #1976 üzenetére
úgy valahogy
-
rii
nagyúr
RPM: Rohadt Pozicióhajhász Moderátor
BIOS: bannolt idióták országos szövetsége
RAM: Retekfejű Antiszociális Moderátor
MOUSE: Moderátorok Országos Userellenes Szövetkezete-Eger
(-:
izé ..... :-/ -
válasz
parandroid #1976 üzenetére
Miért Te is hangyás vagy?
-
rii
nagyúr
válasz
parandroid #1974 üzenetére
BTK : Bannolt Tagok Közössége
-
válasz
parandroid #1966 üzenetére
Nekem valahogy nem jönnek be a ''hagyományos'' sörök, pedig már kóstolgattam egy párat.
A Coronita meg a gyümölcssörök viszont jöhetnek. (Tudom fene a válogatós belem.)
Ez az étcsokis kombó abból indult ki, hogy (már csak) volt étcsokim és vettem 1 üveg söritalt kóstolónak.
peterkeT #1969: rendben, de akkor Te is kipróbálod, hogy a modikat is lehet-e törölni.
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
parandroid #1959 üzenetére
csak meg kell találni, és fel kell törni ...
hanyan is vagytok ..? Egy laza hétvégére összedobjátok a pereputttyot, mindenki viszi a gépét, és 50 óra alatt meg is van ... (-:
szerintem senki nem akarja, hogy más területen is hasonlóan birliáns elméről tanuskodó ötletekkel merészkedjek elő ...
noóvan, meek auszni ...(-:
[#1968], Volkovy: dunán a moderátorvonták találkozása tilos
[#1971], Integra: nemá, fejezzétek abba .. (-: mingyá' nem bírom ki, kedvem szottyan kajálni, oszt mehetek botba ....
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
parandroid #1966 üzenetére
hagymás lays chips meg sör nálam is befigyel
de étcsoki meg coronita... -
_Volkovy_
nagyúr
MRE
Moderátorközi Regionális Egyesülés -
válasz
parandroid #1953 üzenetére
És kinél van a szereposztó dívány?
-
Integra
titán
válasz
parandroid #1949 üzenetére
műsorbizottság névhez mit szóltok?
csak így szépen, szolídan, nosztalgiázba -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
parandroid #1949 üzenetére
tökéletes
-
válasz
ladybug #1946 üzenetére
MoREBaM: Moderátorok Radikális Elnyomó és Bannoló Mozgalma.
tiv83us: ez esetben a bannolt tagokat nem lehetne törölni? Mondjuk ezt lehet Panther valamelyik személyiségétől kellene kérdeznem.
(Ha 3 szín reinranációit kitörölnétek lehet nem is 61000 tag lenne, hanem csak 10000)
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
Racecam #1933 üzenetére
Ezzel csak annyi a baj, hogy a gyakran bannolt tag megmaradt alairasaban szereplo, a jo kurv@ edesanyakat szido alairassal nemtudunk mit kezdeni, merthat ugye kitiltott tag nem igazan tud alairast valtoztatni...
Es hat akadtam mar bele ilyesmibe. /Ne kerjetek linket rola, mert mar regebben volt es nem jegyzetelem az ilyesmit../
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid #1937 üzenetére
MoDeSZ -Moderátorok Demokratikus Szakszervezete
-
válasz
parandroid #1925 üzenetére
De van!
Mert a fellebezéshez egy emelt díjjas email kell csatolni, mint illeték. Ja és pecséttel ellátott hsz-ben kell megtenni a nyilvánosságra hozást, az erre megfelelően kialakított topicban. -
tbs
addikt
válasz
_Volkovy_ #1935 üzenetére
Keményen beregisztrál a win alá egy inproc.dll-t amiben csúnyaságok vannak: win32 hívás wrappereknek tűnnek heveny szemrevételezés után. A legjószándékúbb elgondolásom, hogy újraírtak pár kritikus megoldást, de hogy azt mennyite tesztelték ki, és az MS minden hidden featúrájára rájöttek-e... No ezt nem kívánom tesztelni.
Itt is volt valami hatás, de kizárólag a win ablakkezelésében. Optikai trükk, talán ártalmatlan. -
Integra
titán
válasz
parci lesz az első akinek kifogása lesz és valami ilyet fog mondani: mentek ti a ....ába ezzel, haggyatok már békén, oldjátok meg!
-
sasa311
veterán
válasz
Racecam #1933 üzenetére
Mert mondjuk beteszem az aláírásomba azt, hogy vesszem Microbi (
), aztán elmegyek 2 hétre nyaralni.
Ugye nem örülnék neki, hogyha addigra bannolnának (egy ilyen hsz után pedig megeshet). 100X egyszerűbb lenne, hogyha valaki olyat ír aláírásba, ami nem oda való egy modi kitörli és értesíti az illetőt, hogy ezt nem kéne...
-
Racecam
nagyúr
válasz
Kicsit úgy érzem, ez gúnyos megjegyzés volt.
Nem tudom, hogy miért nem jó egyszerűen a ban, ha nem változtat a kifogásolt aláíráson.
Mindegy, az én véleményem is csak egy vélemény, úgy látszik nem nyerte el a többség tetszését.
ladybug: -
parandroid
félisten
válasz
Racecam #1922 üzenetére
Hozzászólásokba sem írkálunk 'csak úgy' bele, ha nincs rá nyomós ok.
De majd csinálunk egy engedélyezési rendszert, hogy a moderátor lejelenti a botrányos aláírást, igazolja, hogy figyelmeztette már legalább három alkalommal és legalább három média által (a topikban, privátban és e-mailben) a delikvenst, aki mindezek ellenére 72 órán belül sem változtatott. Ezt a beadányt majd Parcival aláírattatjuk (természetesen papíron, kék tollal), újabb 72 órára nyilvánosságra hozzuk, hogy bárki fellebbezhessen ellene, és csak utána moderálunk.
Persze csak ha ez ellen sincs senkinek kifogása...
p -
ngabor2
nagyúr
érdekes kérdés: egy mod meg tudja változtatni egy felhasználó aláírását? csak úgy eszembe jutott.
-
Loretto
veterán
Nem múlt el a majd 12 év röpladba amit Kaposváron űztem, nagyon jó volt látni a kupadöntőt, amit ráadásul a somogyi megyeszékhelyi került. Nagyon sok jó barátot láttam a képernyőn keresztül
Ngabor: ha erre gondolsz: ''Moderátor nyasgem'', örülnék ha lehetne. -
lorcsi
veterán
[link]
ötletek? -
_Volkovy_
nagyúr
Ezt próbáljátok ki. Nem tudom, hogy csinálja, de félelmetes a hatása.
[link] -
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2 #1904 üzenetére
Még úgy tudom, hogy sipi
Lehet cserélni kéne? Félnek tőlem a deguk... Biztos amiatt, mert mikor kiengedemőket, utána úgy kell rájuk vetődve összeszedni, ráadásul szinte mindig a farkuakt csípem el, azt meg nem szeretik, na meg le is szakadhat. Msotanában mondjuk megfogok egy tescos szatyrot és becserkészem őket, majd zsupsz, rá a szatyor, szatyorból ki, be a ketrecbe.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest