Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Pont az volt a célja hogy sok(k) legyen!
Az is magára vessen aki komolyan vette, hogy tiv, egyébként befejezés után biztosan irodalmi Nobel díjas alkotása, ilyen érzelmeket hozott a felszínre bennem.
(Azt hiszem egyébként, életemben nem láttam ''tiszta szobát''.)
u.i.: Ez csak egy szándékosan eltúlzott írás volt, viccelődés céljából!
Jáj, de szar, hogy meg kell magyarázni, eszembe sem jutott, hogy ezt valaki komolyan veszi!
[Szerkesztve] -
-
tiv61us
őstag
majd elviszlek egy medvevadszatra
volt egy csajom, ahhoz berepult egy saska
en meg nem voltam otthon es ejjel 2-kor atkoltozott az annyahoz
es ez is igaz vazze, ha nem hiszitek akkor is
masnap en rendeztem le, persze kiengedtem az ablakon
[Szerkesztve]
nem a csajt
azt loktem...
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
JA megvsinaltak toltest mer mindig arviz vol, de ha mar toltes keszul akkor a hida tismegcsinaltak es azota nicns arviz:- ))))) hat ja ennyi a szagetelmrul....
udv
neduddki
mod: Robibaba:nem vot egy sikers szeria, meg a vw motorokkakl oke, asztan a vw is inkabb lecsetrelt ea bezinesek tsajat motorjar a mert tuls ok gond volt aford bezinesekkel:- ((((
tildy: az egesz tiszai renfdezest ugye et kell gondolni, csak sajnos a Vasrhejji terv ne mmegvalosithato lasd a levagott artetrekbe epitett falvakrol: pl: Toszeg, vajjon iert is a z aneve??? a tszcse adott ket kornyezetgazdaszt a vasarhejji tervhez, de hat ez egyszerun tul opsszetett dolog, habar nagy remmenyekt fuztek hozza, mert csalakozsas utan gyis sok fodet kelet kivonni a mezogazdasagi termelesbol...
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Egyszru mot ahejjezet abaromfiuzemnel csak befojjo vizet kelel felmelegiteni kopasztashol, a kacsak es libak beusznak a csirkek meg egybol megfulladnak szovl aelvezik az eletet:- )))
udv
neduddki
p.s. kar hogy nem ennyir evickes
naluk 2000-oata Szarv-agy /CSorsz arka/ okoz balheket, pedig tobbnyire szaraz labbai slat leht kelni... amugy 2000 ot amar 4-5*zor ballagott ki, de elotte soha a budeos letbe se:- ((( ki eti eszt???
mod: tiv83us: maj dha lesz jogsija es gyakoroja e szep hobbit ragyun hogy mi valo ide ... hat sajna nem ez:- ((((
t|-|om!: hat megis csk aorssz lehet a locsolasi taktikad:- )))
[Szerkesztve] -
Kiskokó
veterán
Kösszi és ha lehet a régi képemet törölnéd ? és majd tölötk fel újjat ok? köszi
PeterkeT: elég lesz MINDEN 1000.nek is csak hogy válaszoljak a kérdésedre.
ha ha de lökött vagyok ma pedigfull fárad vagyok8kor értem haza melóból.. délelőtt szülők boltjába délután meg ..ja midn1 kit is érdekelne..
bye -
parandroid
félisten
A Dűne már majdnem szépirodalom. Olvasni pedig kell. Ez tény.
Egyébként ponyvából is van olyan, ami közelíti a szépirodalmat, Herbert pl ilyen. Nehéz manapság műfajokat felállítani.
A filozófiai és pszichológiai okosságokkal pedig csínján kell bánni, könnyen ártalmasak lehetnek. Könyvet amúgy soha nem tudnék monitoron olvasni, novellákat szoktam, de az is fárasztó, még notebookon is.
p -
tiv61us
őstag
most ugyis letolsz majd priviben, de tobbek kozott ezert is kell szepirodalmat, hogy egy konyvet sokkal inkabb el, mint kiolvasunk
amugy utobbi is helyes, de megis....
na akkor kezdjuk a kdvenc irommal Esterhazyval, ne vagj a kozepebe, mondjuk kezdd a KMP-vel
aztan johet a bevezetes a szepirodalomba
es vegul a csucs a Harmonia Caelestis
be ne ragj, mert megollek -
parandroid
félisten
A romantikus tinilányregényeknek semmi köze a szépirodalomhoz. Az ponyva. A Bűn és bűnhődés, az szépirodalom. Meg a Mester és Margarita. Meg az Üvöltő szelek, hogy ne csak oroszokat mondjak. Meg Orwell 1984-e. Meg még egy rakás másik könyv, amiket igenis érdemes elolvasni.
p -
burgatshow
veterán
Hát ilyen helyet én sem tudok. Mondjuk Gödöllőn nincs is ilyen.
A húgomat meg el lehet felejteni ilyen téren. Nem az én súlycsoportom...
Akkor ideje röhögnünk együtt...
Köbö 5 órája ülök a gép előtt, meg húgom is. De azóta 1 szót nem váltottunk egymással pedig 1 ajtó és 4m választ el minket...
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Ez nagyon rettenetes. Pont ezek miatt az emberkék miatt, van folyamatos katasztrófavédelem, mert nincsenek tisztában, hogy mivel jár folyó mellett lakni. És a szerencsétlen flótás, következő évben megint oda épít házat.
Egyébként, amikor megláttam, hogy gátvédelem, gátvédelem, teljesen meg voltam róla győződve, hogy a szülésről lesz szó. -
tiv83us
veterán
Az amnesztia torveny miben befolyasolna?
thom: it's clear now
Mi is volt a te rangod? PH! Harcmuvesz talan ha jol emlekszem? Es miert lett elveve?
tildy:
Egyebkent gyere csak, szivesen latunk barmikor tiv61-el meg kidivel. Egyebkent ugy nez ki, en mar junius elso heteben is haza kell ugorjak, ugyhogy johetsz hamarabb is
thom: a clean-t azt a valamilyen kezzel foghato dologra hasznaljuk. /Pl: the table is clean now...stb/ -
neduddki
nagyúr
HI!
KErlek tisztelettel en nagyon viszafogott voltam:- ))) meg sutemenybol is pedig az nekem nagy gyengem:- ))) /ellenallok en barminek csak a ksertesnek nem:- )))/
udv
neduddki
mod: de fene kenyes gyonrotak van... :- ))) pedig itt derul ki ki az igazi barat:- )))
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
-
neduddki
nagyúr
HI!
Megnyugtatlak nem panalan lakom:- ))) mint a finykipek si bizonyijjak, de miota megcsinaltattam azabalkot azta en is a szomszedioakt hallgatom , nem az uccat:- )))
udv
neduddki
mod: e;emetek asunyiba a az elso resz meg hejjel kozzel fogyaszthato votl , de egy ekkro a eltulzott vacgg grrrrrrrrrr:- (((((
[Szerkesztve] -
-
-
Ismét leírom, max. két szám eltérésnél nem kell az ügyfél beleegyezése a pénz átmozgatására.
Mivel nem működik együtt velünk az ügyfél (ezt írásban is elküldtem a Pannonnak), lehetne olyan kedves, h. átmozgatja az összeget.
A 7200 Ft-ot nem én töltöttem félre...
Racecam:
Nem haragszol a törlések miatt?
Az együttérzést köszönöm!!! -
Két dologra gondoltam.
Egy (ez lett volna a jobb): visszajön az ügyfél és kifizeti az 1800 Ft-ot, amivel ''lóg''.
Kettő: a Pannon átmozgatja a pénzt, mint ahogy átmozgatja lemondó nyilatkozat nélkül, ha csak egy v. két szám eltérés van a tévesen feltöltött és a helyes szám között...
Másik.
Egy idős házaspárnak véletlenül kétszer küldtünk el 7200 Ft-ot. Bennük volt annyi gerinc, h. visszajöttek és kifizették a téves feltöltést.
Ennyi. Mások vagyunk -szerencsére... -
(Kolombusz)
veterán
Csak akkor a router nem fog menni.
De mindegy, ha dijtalanul beszerelik, akkor minek szopjak vele én?
MOD:Viktor: Attól még DV-nek nem kellett volna anno kidobnia egy régi tagot, mert irt egy zsidóviccet.
2. van benne igazság, de abban amit én mondok, abban is van, mert Gambit stilusa is khm enyhén szólva nehezen tolerálható. Mellesleg utánakerestem, az utóbbi 1 évben összesen 10 szakmai hozzászólása ha volt, az már jónak mondható.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- SQL kérdések
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos autók - motorok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Horgász topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest