- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
-
tildy
nagyúr
válasz
Grafiqs
üzenetére
Jó nektek... Nekem ez már sok(k).
Szép ,szép, de sok.
racecam: félre ne értsd kérlek, nagyon szépen kérlek. Anynira jó, hogy ti tudtok ilyennek örülni, hogy ''megindít'' bennetek dolgokat (Xpod: csönd legyen
) , és annyira fura, hog yez rólam lepereg, mi több egyszerűen nem tudom úgy értékelni, ahogy illenne, ahogy kellene. Bennem van a hiba

[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
válasz
Grafiqs
üzenetére
Rossz a modem mint utólag kiderült, és ezt az egyetlen egy értelmes magyarázatot sikerült találnom, hogy ahogy kezdett csökkenni a hőmérséklete tudott kapcsolódni, majd melegedett és szakadt. Mióta rányítottam az ablakot, azóta online. Holnap jönnek megnézni. Pont a mai nap baszódjon el ennyire... Szép kis ajándék mondhatom.

-
-
Tompo
aktív tag
válasz
Grafiqs
üzenetére
Dugoban az sem tul felemelő, de ha tekersz akkor erőlködsz ergo több levegőt veszel és több szutykot is amit mi autosok bosszúbol nyomunk nektek

Jó a bringa, de nem ebbe a városba való és szerintem nem mindennapos közlekedésre, nagyonsokan kellene használják mint pl a hollandoknál, de az egy más világ, más mentalitás. -
tiv61us
őstag
válasz
Grafiqs
üzenetére
Itt van a velemenykulonbseg kozottunk, ami lenyeges
szerintem nem valo kozlekedesre a 21-ik szazadban, csak sportolasra /OK falvakban meg csak csak, so so/
tul nagy a forgalom, tul sok az auto, tul sok a benzingoz
en igy gondolom, es nem is koltenek bicikliutakra, inkabb eroltetnem a tomegkozlekedes fejleszteset stb.
de azert mint bringas meg ne haagudj ram
szoljal mikor leszel meghallgatlak
minden velemeny erdekel, enyem egyelore ez, tulment rajta az ido....
fura lenne a nagykoruton egy lovaskocsi, nem? -
Tompo
aktív tag
válasz
Grafiqs
üzenetére
Hát ma én is találkoztam ilyenekkel, bringás hegyek de egymás mellett 2-3as sorban, meg simán szembe is jöttek, aztán anyázás amikor mögéjükállatam a járgánnyal aztán ráfeküdtem a dudára, ha ismernék a kerszt lehet szeretném is őket, de a nagy többség csak potenciális veszélyforrás az utakon...
-
tiv61us
őstag
válasz
Grafiqs
üzenetére
az
nagyon nem szeretjuk a bringasokat
a legvaratlanabb megoldasokra kepesek, pl. kikerulni egy kanalist stb.
a mai kor tulhaladta ezt a kozlekedesi eszkozt, aki bringazni akar menjen ki a hegyekbe a termeszetbe
nagyon utalnek barkit is elutni, szeretem az embereket, szoval a bringat fel a kocsira, ki a termeszetbe s ott bringazni
ilyen erovel en futhatnek a nagykoruton, de elet a veszely
Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Warzone
- AliExpress tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fotók, videók mobillal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szép ,szép, de sok.