- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 29 [Itt a tavasz]
- (téma lezárva)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Cicero
őstag
-
tiv83us
veterán
-
Esmein
nagyúr
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
Közben elolvastam még egyszer a hsz-edet és másodszorra nekem is az volt a benyomásom, hogy félreértelmeztem a mondanivalódat és csak egyszeri alkalomról van szó...
Bocsi
Sajna van olyan ismerősöm, aki napi feszültségoldónak használja az alkoholt - Ő állítólag bort iszik ( kannás, tablettás rettenet... ).
Rajta keresztül elég jó képem lehet arról, hogy milyen következménye van az ilyen fajta ''nyugalomvágynak'' és nem igazán szeretnék hasonló helyzetbe kerülni...
Sajnos Neki hiába beszél az ember - meggyőzhetetlen... -
Bubu79
addikt
A probléma ismerős - szerintem sokan jártak már így rajtunk kívül is...
Én speciel nem bántam meg a váltást - elég nagy fricska volt a főnökömnek azt is, hogy az a cég, ahol eddig a karbantartást csináltam az ő cége égisze alatt, kapva kapott az alkalmon és alkalmazott...
Akikkel jól kijöttél nem haltak meg - nyugodtan tarthatod velük a kapcsolatot, a jövő pedig még sokkal jobbat is hozhat
Csak ezért ne kezdj el sörözni - az nem vezet sehová ( legfeljebb az alkoholizmusba, de az szerintem nem olyan jó buli, hogy nap-mint-nap műveld ) -
ngabor2
nagyúr
engem sajnos/szerencsére túl sok szál köt a cégemhez, nem lenne egyszerű (és túl értelmes) eljönni. a főnökök többsége sajnos hasonló kategóriába tartozik, az előzőt én is jobban bírtam. azért nem mindegy, hogy egy főnök kihúz a sz@rból, vagy bele se lök... ez utóbbit valahogy jobban bírom értékelni.
-
Out
addikt
-
Kidus
őstag
-
parandroid
félisten
-
Racecam
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
SwordWarrior
csendes tag
-
_Volkovy_
nagyúr
-
Bubu79
addikt
Jó kis analíziseket lehetne készíteni, az már igaz

Érdekes, hogy míg a többség tud kultúráltan nyilatkozni ( álljon bármelyik párt mellett is ), néhányan az útszéli köpködős kampány stílust átvéve csak a hülyeségeiket szajkózzák... Szomorú, hogy ennyire befolyásolható az emberek egy része...
-
Integra
titán
-
parandroid
félisten
Nem hiszem, hogy több pénzt költöttél, mint mi...

Bedőltünk egy újabb kampányígéretnek, és rendeltünk egy autót.
Katica: te is hajtogattál?
Én mindig gyenge voltam origamiból, csak kétkéményes és vitorlás hajót tudok, bár azt tök jól. Úgyhogy bedobtam a papírokat, a borítékot pedig visszaszolgáltattam a cost-saving jegyében.
p -
Racecam
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
Nme elkeseritesken, de ehhez a nok ertenek, barmit is teszunk ez az felsegteruelteuk mi csak leshessyuk az nagy egyenjogusagunkat:- )))
udv
neduddki
mod: Tibikam de raersz /en is mivel a nyenyi lemez serutl volt/:- ))) sercsunk kampanyt cendet!!! most mar biszto shogy Loeb nyer:- ))) es basszus hamarosan gyun az uj matador???:- )))
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
-
KrAt
veterán
-
KrAt
veterán
-
nofreenick
aktív tag
-
Integra
titán
-
NoLF
veterán
-
ngabor2
nagyúr
igen, én is olyat nézegettem... aztán a keret egy bicajra futotta
nem baj, ezzel legalább mozgok egy kicsit. lassan kezd elmúlni a reggelenti izomláz is, bár még messze nem vagyok edzésben. ''ha lesz időm'', akkor hosszabb távra is megyek, eddig 10km alatt voltam 1 huzamban. a robogóba benzin kell, az meg drága. én meg úgyis kajálok, igaz, a bicaj lassabb 
-
ngabor2
nagyúr
menj tankkal. arra nem érvényes a kresz
vagyis érvényes lenne, csak ki tartatja be? átmész egy pár kocsin? na és? minek állt eléd?
amúgy ilyenkor a bicaj vagy a robogó lenne a praktikus közlekedési eszköz. bár dugóban ott a szmog, az meg ezeken a jármúveken különösen érezhető.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
lehet, hogy urban legend, de haveromék azzal szórakoztak, hogy 3-4-en néztek egy pontot a járdán. semmi nem volt ott, de nagyon feltűnően nézték. és beálltak melléjük emberek, nézték, hogy mit néznek. aztán az ''eredeti'' emberek otthagyták, és megkérdezték, hogy mit néznek...
-
barnam_
nagyúr
-
bobsys
veterán
-
brownus
veterán
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Diablo IV
- LEGO klub
- Mikrotik routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nem baj, ezzel legalább mozgok egy kicsit. lassan kezd elmúlni a reggelenti izomláz is, bár még messze nem vagyok edzésben. ''ha lesz időm'', akkor hosszabb távra is megyek, eddig 10km alatt voltam 1 huzamban. a robogóba benzin kell, az meg drága. én meg úgyis kajálok, igaz, a bicaj lassabb