Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
BLiNk3r
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Barátnőm már jó ideje hastáncol, ebből következőleg neki van egy rakat ilyen zenéje.
Amit nálam is feltettünk, azok ilyenek, hogy Arash albumok, Despina Vandi albumok, The Very Best Of Oriental Club album (ez 2CD-s) és Absolute Oriental - 2005.
A két utóbbiban több előadótól vannak arabos jellegű zenék, ezek nagy részét én nem ismerem.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
kolléganőmnek kellene hastánchoz megfelelő zene. valaki tudna segíteni nekem, hogy honnan lehetne szerezni? nem vagyok meggyőződve arról, hogy ha egy lemezboltba bemegyek, akkor ott tartanak ilyet...
a székről: nekem jó kis nyiszorgós gurulós székem van. van hozzá műanyagkarfa is, csak le van véve, mert keskeny a szobám, és azzal nem tudom betolni az asztal alá. metró akciós szék. egynek jó, bár ültem már kényelmesebb alkalmatosságon is. nem tudom, mit lehetne tenni, hogy ne nyiszorogjon, mert néha igen erősen zavar.
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Pont ilyen van az én seggem alatt is...
Én a Metroban vettem.
Ügyelj a hintamechanika megfelelő beállítására.
Egyszer kedvesem az ő csöpp súlyához lőtte be, aztán amikor én belehuppantam, olyan hátraszaltó-kezdeményt indítottam, hogy még.
Én szeretem ha feszes és csak magamat hátranyomva enged hintázni. -
sasa311
veterán
Múltkor találtam valahol egy céget, akik azal foglalkoznak, hogyha valaki nem küld el pl. ebayen vagy webshopból valamit magyarországra, akkor az ő címükre kell kérni és továbbítják nekem...
Valaki tudja a címüket?
-
-
twollah
nagyúr
myVIP.com
[link]
Uj iWiW klon, magyar.
Bejutas csak meghivoval.
Erdekes ezek az invite only oldalak.
Vkinek meg kellett csinalnia, vagy mar letezett az oldal, es egyszer csak az oldal (nem a keszito) kuldott vkinek egy meghivot, az bejutott, es igy tovabb.
A tyuk vagy a tojas esete.
Amugy az lenne a legmokasabb ha vki csinalna egy olyan oldalt ahova eloszor meg a keszitok sem juthatnak be, csak meghivassal.
Az elso meghivot egy bot kuldene el egy veletlenszeruen valasztott emailcimre vkinek a neten .
Ez utan merni kene az idot, hogy mennyi ido alatt jut meghivohoz az oldal keszitoje. -
twollah
nagyúr
[link]
Egy román nacionalista honlap szavazást hirdetett arról, hogy kapjon-e
autonómiát Székelyföld.
Da ---> igen
Nu ---> nem
Nu stiu ---> nem tudom.
A nemre nyomtam egyet.
Jo helyen vannak ott azok a roman allampolgarok akik magyarnak valljak magukat, mert az egy, ket felmenojuk magyar allampolgar volt anno.
Tul kene lepni mar ezen a kicsinyes Trianon dolgon.
Lassan 100 eve, hogy megtortent.
Ennyi erovel kuzdhetnek azert is, hogy allitsak vissza az Osztral-Magyar Monarchiat. -
sasa311
veterán
Mivanitt?
A moderátorok keverik az offtopicot a @ -
neduddki
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
HI!
NEmis kerdes hogy mikroplus en a sajatomra kulon vettem es ami erdekes itt fenn nagyfaluban nem istanatam jaszbirinyben bemnetem egy szovet boltban es egy 2*3m-e falat elboritttak a pluss szovetek... en onan vettem harmadaert mint a kevesbe jo gyarit...
melelsleg nekem sitag van karfa neluki puha kerekeken es szovetes miondehol... hihetelen kenyelmes es meg az en sujjomat is birja... mas keres hoyg 100rugo volt...
udv
neduddki -
-
pussy_cat
tag
válasz
Grafiqs
üzenetére
Neked minden lány Kedves, alapjában véve minden lány kedves... Egészen addig ameddig meg nem szerzi a hímet magának!
Onnantól ereszd el a hajam...
Igaz Te kis ''majonez'' zabáló Kedves Barátom... 
Ja, segítsünk? Vagy bevontad rögtön az intim PH! szférádba a csajszit?
[Szerkesztve] -
Grafiqs
őstag
Ez tök jó. Ülök itt az MHB-nál a napsütésben és találtam egy kedves marhát aki default hagyta a wifi.routerét. Süt a nap és...
-
tiv83us
veterán
-
Panther
HÁZIGAZDA
Köszönöm mindnekinek az ötleteket/segítséget, ma szerintem megnézem az Office Depot-ot meg a Kikát, mert azok ''útba esnek'', aztán ha ott nem lelek semmit, akkor majd vmikor Sconto meg RS, stb

(folyt. köv.) -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Miert nem lehet siman csak:
Panther: All ya motherfuckaz now be happy or i'll chop your left arm off, beooootch!
peterkeT: Oh yeah suga' pappy my tiny metal ass is shining because of the big happines you brought to us.
Mindig ez a konzervativsag...

Eleg buntetes nekem Anglia![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Integra
üzenetére
Mondjuk a bőr az tényleg drága, és ezek általában azzal vannak húzva... pedig az konkrétan nekem annyira nem fontos, mert nyáron izzasztó, klímám meg nincs. De jól néz ki az igaz... nekem viszont simán jó lenne valami jó minőségű más felület is, mutogatni úgysem nagyon fogom, csak legyen kényelmes.
-
Integra
titán
válasz
Panther
üzenetére
szerintem lehet találni megfelelő darabot, de azon a bőr tuti nem olyan minőségű bőr lesz mint a drágábban. fene tudja hogy a döntő/rugó mechanika mennyire jó darab. meg esztétikum. egyik barátom vett valahol tizenvalahányért műanyak karfás nagy háttámlás görgős széket de elég egyszerű bőrrel van húzva.
én is ezért görnyedek inkább a 25 éves faszékemen rajta egy bazi nagy párnával, mert kivárom míg vehetek magamnak egy jó fotelt, mint hogy bosszankodjak félmegoldással. -
-
Panther
HÁZIGAZDA
Mondjatok nekem valami okosat, mennyit ér egy normálisabb karfás-háttámlás guruló-forgószék? Nem 100e Ft-os kategóriában gondoltam, de azért legyen kényelmes, meg picit rugózzon a háttámlája, meg... szóval értitek mire gondolok, nem?
Ja, és hol érdemes ilyet venni?
MOD: Nem ilyen egérpad méretű háttámlára gondolok, hanem teljesre (nyakig-fejig).
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
-
Racecam
nagyúr
Ki mondta itt, hogy itt a tavasz?

-
Loretto
veterán
Már szinte követhetetlen egy sok ficsör.
Nekem megfelelő ez a fehér, de MárK ötlete megfontolandó (női modi kollegina részére pink?
)
Elképesztő a baranyai időjárás esik, sötét van, és eléggé fúj a szél 
-
MarKoo
addikt
Ezt az utolsó napot kell már csak kibírni és egy hétig királyság.
Akartam még írni vmit, de 0. óra és megint igazolatlant kapok ha kések... -
QuarK
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Egyre faszább... Eredeti szándék: a Quark fantasztikus füzetek + a legkisebb (ismert) alkotóelem, a kvark... Erre kiderül, hogy van ilyen Quake pályaszerkesztő (QuArK, Quake Army Knife), sőt, a tökkelütött németeknél túrót jelent; és még ez is, a Star Trekben valami idegesítő karakter neve

-
QuarK
senior tag
Ó, hogy.... #&@!!! A QuarK németül azt jelenti: túró

-
-
Integra
titán
jeeeeeeeeeee

[link] -
Racecam
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Fúj....terror!

Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én nekem egy sima ''tárgyalószékem'' van.. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igaz Te kis ''majonez'' zabáló Kedves Barátom...

Nekem nagyon gyanús... s az a melegben nem túl kellemes (mondjuk az igazi sem nagyon).
![[kép] [kép]](http://mario.lapam.mo.it/ds9/gifs/quark_s.jpg)
![[kép] [kép]](http://mario.lapam.mo.it/ds9/gifs/shimerman_s.gif)