Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Szerintem csak az, de holnap azért viszem le, hogy megnézzék. 4 hónapja tesómra tolatott rá egy vak állat, akkor is a szervíz volt az első. Megnézték mi van, papírt kitöltöttük. Aztán mikor mentünk érte, mondták, hogy találtak még valamit, de megoldották papír alatt. Szóval rendesek! Úgyhogy maradok velük!

-
rii
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
egyszer láttam egy videót (tudom, rohadék vagyok, hogy iylet végignéztem, más a kamerést ölte volna meg ...)
a film az eset után történt ...
kocsi 45fokban állt az eredeti irányhoz képest, egy keresztződsébpl hajtot ki valami főútion a puztsában, az eleje a felismerhetetlenségi összerioncsolódva ...motor (valamelyik) kereke belepréselődve, az anyósülésn levő nőt tartani kellett, a kocsiban lévő többi utas is könnyebben sebesüllt.
a kamerás (gondolom a motoroshoz tartoztak) körbeárta sokszor az egészet.
a motort vezető gyerek nem túl sok életjelet mutatott.. nem mertek hozzányúlni. különösbben nem klátszott rajta semmi ficam, sérüllé, vérfolyás
ami a legdurvább, azt moindta a motoros haver kollégám, hogy olyan gyorsan mentek (valszeg 300 kmph) ezek a motorosok, hogy még efy motoros is, aki fel van készülve a gyorsan (270 kmph) közlekedő motorosokra, még az is kihajott volna a keresztezőésből, nem hogy egy kocsis,
a videó szörnyű volt, forogtt a gyomrom, émelyegtem, pedig nem volt durva egyáltalán. -
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Kedves vagy, de már megvan a választottam:
The Call Of Cthulhu, 2005-ös feldolgozás: fekete-fehér némafilm, 45 perc borzongás HPL univerzumában.
Jóéjt! Remélem még találkozunk....!!!! (Elhaló hang, közben motozás a sötétben.) -
_Volkovy_
nagyúr
Akkor jó..:] Biztos, hogy ennyivel megúsztad? A lökhárító kapott, vagy a csomagtérajtó is?
Anyámnak egyszer volt egy olyan esete, hogy állt a pirosnál egyedül, a mögötte ezerrel jövő motoros eltaknyolt, a motor anyám kocsija fölött repült el, néhány alkatrész alatta, a motoros meg berepült a bozótba.
Anyám kiszállt, odament, a motorostól csak annyit kérdezett, hogy hogy van, erre az közölte, hogy él. Közveszélyesek, komolyan. -
Sianis
addikt
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Dehogy vettem komolyan
Mostanra megnyugodtam amúgy autó ügyileg, holnap viszem le a szervízbe, ott felmérik a dolgokat, de csak egy kis festék igazítás, meg fényezés + polír kell...nem sérült semmi. Viszont akkorát pukkant a kocsi, hogy miután megláttam mi volt...meglepődtem, hogy egy karcolással megúsztuk...
MOD: Robogósokat én sem nagyon csípem, ezek után meg pláne látom, hogy felelőtlenül mennek. A srác is arra hivatkozott, hogy beragadt a fékkarja, pedig melletünk lazán elfért volna, mert az utca tök üres volt, de teljesen
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Ez megint akkora laszti, de nem merem ütni, mert jóizlés és stb...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lassan nekiülök egy horrorfilmnek... Még válogatok egy kicsit. -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
Továbbra se értem a dolgot..
Az, hogy pusztulj, csak akkor érvényesült volna, ha ő csattan bele robogóval valami kemény masszív tárgyba..
Persze én ilyet nem kívánok senkinek, sajnálom hogy komolyan vette.
Gondolom most pont az idióta fórumosokkal van elfoglalva. Sajnálom.
A sok idióta robogós hülyegyerektől én is frászt kapok, hogy mikor esik be valamelyik alám. -
Sianis
addikt
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Maybe... ''Pusztulj''
. Na jó ez persze csak egy hsz volt, de jó lenne ha nem kéne összehasonlítani. Viszont a gép jól van, a motornak csúnyább lett, de az is saját lábán ment haza. A kölyök viszont megijedt tőlem, pedig nem vagyok az a nagydarab ember és csak annyit kérdeztem, hogy van-e biztosítása, jah meg mivel nem volt nálam papíros, hogy aláírassam ezért elkértem a jogsiját. Szegény kölyök úgy megrémült, hogy lehet a motort is nekem adta volna. Komolyan ilyen rémisztő vagyok? 
-
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Ne aggódj, ifjonti hevedre vártam, de tényleg! Szép labda volt, jó volt lecsapni..! Köszönöm a menetet!
-
Racecam
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Mire bíztatod itten az embereket, olvasd csak el mégegyszer a hozzászólását?

-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
te, nem költözünk ki a pusztába?
nekem is elegem van ebből a mai társadalomból, de nagyon. -
Racecam
nagyúr
Ó jaj, a fiatalok meg akarnak zakkani, hová tart ez a világ!!

-
ngabor2
nagyúr
esetleg valljuk be, hogy mi vagyunk ergébé?

rii: valahogy úgy. ahova a leghalványabb jelzés kellene, oda ritka erősfényű ledet tesznek, hogy mutassák, már itt tart a technika. ahol meg világítani kellene, oda meg valami halovány vackot.
mondjuk a 6230-asomba nem lett volna nagy kunszt egy ''szeblámpa'' funkciót beépíteni: egy gombnyomás, és fehér háttérrel világítana. így is, hogy sötétkék alapú a hátterem, van, hogy éjszaka fél szobát bevilágítja, ha jön egy sms.
tbs: neked 3-betűs a nicked
lebuktál, mint a kacsa... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
(CRT) LG monitor 17'', legujjabb konstrukció, szinén ilyen erősségű LED-del
élvezet lehet(ne) előtte ülni.
Szintén le kellett ragasztani melóhelyen a LEDeket.
3 ilyen monitort vettünk
az még hagyján, hogy gépre ilyet LEDet teszenk, de monitorra ....
------------------------------------------------
#3356: .... szeritem meg anglia
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
Mi ez a vergődés..? Vegyetek elő egy könyvet, vagy provokáljatok itt vallási vitát...
-
_Volkovy_
nagyúr
Harcművész úr és Tildy: nekem ugyanez a gondom, kb 10 éves korom óta.
Megértem a helyzeteteket. -
burgatshow
veterán
Hát ilyen helyet én sem tudok. Mondjuk Gödöllőn nincs is ilyen.
A húgomat meg el lehet felejteni ilyen téren. Nem az én súlycsoportom...
Akkor ideje röhögnünk együtt...
Köbö 5 órája ülök a gép előtt, meg húgom is. De azóta 1 szót nem váltottunk egymással pedig 1 ajtó és 4m választ el minket...
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
a logikus gondolkodás netovábbja... a távtáplálású antenna adapterén levő ledet leragasztottam, hogy éjszaka ne világítsa be a szobámat. erre a dsl-modemet a gép alól az asztal oldalára tettem, amin 3 hasonló erősségű led van, amiből az egyik villog ha van forgalom... no erről ennyit.
-
tbs
addikt
Bridzselni..? Valaki..? Már csak 3 fő kéne...
Megy egy hely, ahol. -
tildy
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
pont msot kérdeztem épp hugim, hogy két iylen vén trotty, mitn én emg a barátnőm, vidéken hova tudunk elmenni szombat este olyan helyre bulizni, ahol nem néznek ki minket a magunk 26-27 évével... De nem nagyon tudott rá felelni
Táncolni szeretnénk, de valahogy nem úgy , hogy körülöttünk mindenki 15 éves...
Thom: nem vettem annak. Egyébként is csak poénkodom. Részben a saját nyomorúságomon.
És nekem még hugi sincs itt, akivel lehetne hülyülni, lassan 5 napja üres a lakás
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
18..? És innentől egyre gyorsabban telik az idő...
-
burgatshow
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
Azt nem mondtam egy szóval se, hogy nem vagyok kamasz. Csak már kifelé megyek szerintem a kamasz koromból, elvégre fél és 18 vagyok. (Jesszusom, már 18? Kimondani is fáj...)
Számomra a társasági élet az azt jelenti, hogy haverokkal elmenni valami kellemes bárba, iszogatni egy-két üveg sört, és közben beszélgetünk egy csomó mindenről (világ hatalmas problémái, saját élmények vagy mittomén), ha pedig nem a haverokkal, akkor mondjuk a családdal leülni és 1 jót társasozni vagy elmenni sétálni (nem is olyan régen a gyengébbik nemtől származó szülőmmel még csináltuk is de mára már ha csak kiejtem azt a szót, hogy séta, felérek egy halott emberrel), vagy valami.
Mindenesetre nem azt, hogy du. hazajövök a suliból, bedobok 1 vagy 2 tál kaját a búrámba, átöltözöm, és megyek a gép elé vagy edzeni.
Ezekkel csak az a baj, hogy az edzést sem csinálhatja az ember du. 3-tól este 8-ig, mert hasznosnak ugyan hasznos, de hogy a 3. nap után már olyan csömöröd lesz tőle, hogy ihaj. Arról meg már nem is beszélek, hogy bele is fásul az ember, szóval megunja. Mindig ugyanazok a gyakorlatok, ugyanaz a mennyiség...
A gépezés, ha úgynézem lehet szórakoztató meg hasznos is. Előbbi azért mert nekem néha jól esik, hogy hetente 1-2 alkalommal leülök játszani 2-3 órát, mert akkor tudom, hogy jól éreztem magam. Utóbbi pedig azért, mert lehet utána olvasni sok midnennek: hírek, fórum
vagy akármi.
De hidd el, már nagyon tele van a hócipőm ezzel a mindennapos napirenddel.
Péntek van, az idő még fiatal, de az egyik haveromnak se jutott eszébe, hogy esetleg elmenjünk valahova. Tudom, nekem is van szám, de akkor is. Mindegyik tudja, hogy pénteken semmilyen programom nincs, szal lazán beleféren 1-2-3 óra lógás valahol a városban. Most is tudom, hogy hol vannak, de engem meg illemre is neveltek, és nem állítok be oda hivatlan vendégként, ahova nem hívtak. Ez van.
Szóval számomra ezt jelenti a társadalmi élet fogalom...
tildy: Találka 12-kor a Keletiben?
ngabor2: főleg, hogy magasabb nálam tildy ahogy a Don Pepe-s talin elnéztem, és lehet, hogy bennem van a hiba, de engem irritál, ha a ''párom'' magasabb nálam...
Tildy, ezt ne vedd sértésnek kérlek, nem annak szántam...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Nem tudom mennyire megnyugató az a tudat, hogy jó bő 10 évvel idősebb fejjel is nekem is életre lenne szükségem (vagy legalább arra, hogy valaki foglalkozzon velem) .
Na megyünk bulizni?
-
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
''ennyi mínuszt egyszerűen nem lehet napi 2x15 perc biciklizésnek betudni.''
Az biztos, mert ennyit én is szoktam bringázni melóba menet, meg hazafelé... Az a baj, hogy nálam sem a szobamérleg mondja ezt, hanem a cégnél található OMH hiteles, max 150kg-ot mérő szerkezet...
-
ngabor2
nagyúr
ezt a szülőktől kellene megkérdezni, húsvét előtt 95 voltam. ma meg csak (?) 89.7-et mutatott 2 hitelesített mérleg is. és lehet, hogy csak húsvétkor és karácsonykor működik (akkor is fogytam...)
amúgy min. egy 10-est én is szívesen leraknék.
ennyi mínuszt egyszerűen nem lehet napi 2x15 perc biciklizésnek betudni.
monnyuk zé barátom is csodálkozott, hogy igen hamar fenn voltam a csengetéstől számítva 4. emeleten, és mégcsak nem is lihegtem. jó dolog mégis ez a bicikli, igaz, az első napokban érdekes volt lejönni a 2. emeleti öltözőből... (holnap. aki teheti, menjen el a critical mass-ra!)
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Társasági élet. Kérlek, fejtsd ki nekem - Te, aki már nem vagy kamasz
-, hogy mit is jelent ez Neked?
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Esetleg postázhatnád az összerakási útmutatódat - egy 10-est szívesen leraknék így én is

t|-|om!: Akkor a mélységünk majdnem egyforma - én 183 vagyok, csak ehhez a súlyarányom nem az igazi... A 103-at kicsit sokallom - szuszogok, mint a d.sznó.. de már legalább nem 116...
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Najó, most lett tele a tököm a relatív útvonalakkal. Hogy a bűbánatért nem képesek az FCKEditor programozói úgy megcsinálni szerencsétlen terméküket, hogy ha azt mondom neki hogy ../, akkor az oda is mutasson ne pedig azt köpje a búrámba hogy ''A file nem található a szerveren!'' Grrrrrr...

Ezt a részét gyűlölöm a programozásnak....
ngabor2: Na ezt én is így gondolom!
Mármint, hogy menjél aludni...
Fogytál? LOL én híztam 2 kg-ot! De izomban!
Najó, viccet félretéve tényleg. Vagy nem 'tom, mindenesetre mostmár 70-et mutat mérleg, háj viszont nem sok....
Lehet, hogy most kezdek el majd férfiasodni?
A magasságom már megvan, 180 vagyok....
ladybug: tudom, de akkor is.... Nyílván nem fogom őt emiatt cseszegetni, de ha nekem 1xer társasági életre van szükségem (vagy legalább arra, hogy valaki foglalkozzon velem) akkor nem tudok mit tenni...
És még a disco sem megy ma...
Kamaszkor ide, vagy oda. Nem tök mind1? Néha má' magamtól is hülyét kapok...

[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
De puhány vagy. Ha vkinek, legalább Neked kellene megérened őt, hiszen nem vagy olyan sokkal öregebb.
Ha majd gyereked lesz, na, akkor leszel ki igazán a kamaszkor miatt.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
erre mit mondjak (mármint az első felére): ''a vérfertőzés maradjon a családban...''
jóvan, megyek magamtól is, nehogy komolyan vegye valaki!
mod: más: most már biztos, hogy valahol fordítva vagyok összerakva. egész húsvét alatt zabáltam... erre fogytam 5 kilót. nooormááális?
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
Hogy teljesen őszinte legyek? Igen.

Senki nincs itthon csak a húgom, de vele nem lehet társasági életet élni mert éppen kamaszodik, szóval akármit csinálok, lázad! Totál kész vagyok és még csak péntek van...
ngabor2: Én ezt sörrel ismertem:
1 sör nem sör
2 sör fél sör
3 sör 1 sör...
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
1 kísérlet - nem kísérlet.
2 kísérlet - fél kísérlet
3 kísérlet - 1 kísérlet, de 1 kísérlet nem kísérlwt
ejtsd le még min. 2x a kenyeret.
másrészt a bölcs izraelita vallási vezető mit mondana erre: biztos, hogy a kenyér jó fele volt megkenve?
mod: egy órája ez a fél literes flakon még tele volt szamorodni édessel. most már üres. asszem mehetek aludni
holnap beteglátogató, hétfőn meg oda megyek, ahova az ember eggyel többször megy, mint ahányszor jön.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Te unatkozol Kedvesem?

-
burgatshow
veterán
Meghazudtoltam Murphy-t!
Előbb leesett a kenyeremről a szalámi és nem a majonézes felére esett...
Vagy ez csak a vajas kenyérre vonatkozik?

-
BLiNk3r
senior tag
Persze, semmi gáz nincs vele

Egyik ismerősöm nemrég beállított egy összejövetelre jópár üveg Stellával, mondván, hogy olcsón sikerült hozzájutnia, féláron árulták a boltban.
Örültünk, iszogattunk, közben nézegettem az üveget, és láttam a címkén, hogy majd' 1 hónapja lejárt. -
KrAt
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Nekem tetszik.

-
gozso
őstag
megihato meg a sor, ha a cimke szerint 5 napja lejart a szavatossaga?
-
Bubu79
addikt
Közben elolvastam még egyszer a hsz-edet és másodszorra nekem is az volt a benyomásom, hogy félreértelmeztem a mondanivalódat és csak egyszeri alkalomról van szó...
Bocsi
Sajna van olyan ismerősöm, aki napi feszültségoldónak használja az alkoholt - Ő állítólag bort iszik ( kannás, tablettás rettenet... ).
Rajta keresztül elég jó képem lehet arról, hogy milyen következménye van az ilyen fajta ''nyugalomvágynak'' és nem igazán szeretnék hasonló helyzetbe kerülni...
Sajnos Neki hiába beszél az ember - meggyőzhetetlen... -
burgatshow
veterán
Bocsi félre...
[Szerkesztve] -
Panther-D
PH! technikus
válasz
parandroid
üzenetére
Olyankor tölti újra a CSS fájlokat. De mivel most már az új van a géped cache-ében, többé nem fog kelleni frissíteni ott.
-
Bubu79
addikt
A probléma ismerős - szerintem sokan jártak már így rajtunk kívül is...
Én speciel nem bántam meg a váltást - elég nagy fricska volt a főnökömnek azt is, hogy az a cég, ahol eddig a karbantartást csináltam az ő cége égisze alatt, kapva kapott az alkalmon és alkalmazott...
Akikkel jól kijöttél nem haltak meg - nyugodtan tarthatod velük a kapcsolatot, a jövő pedig még sokkal jobbat is hozhat
Csak ezért ne kezdj el sörözni - az nem vezet sehová ( legfeljebb az alkoholizmusba, de az szerintem nem olyan jó buli, hogy nap-mint-nap műveld ) -
ngabor2
nagyúr
engem sajnos/szerencsére túl sok szál köt a cégemhez, nem lenne egyszerű (és túl értelmes) eljönni. a főnökök többsége sajnos hasonló kategóriába tartozik, az előzőt én is jobban bírtam. azért nem mindegy, hogy egy főnök kihúz a sz@rból, vagy bele se lök... ez utóbbit valahogy jobban bírom értékelni.
-
XSiGma
aktív tag
nemtom ki nézi a fókuszt de ami most megy elég érdekes

[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Reload a válasz ablakban?
MIndenesetre működik. 
Fura egy állat ez az Opera...
p -
bobsys
veterán
Ma volt az utolsó munkanapom a melóhelyen. Jó szarul is vagyok miatta. A cca 150 emberből 130al beszélgettem ma és mindenkinek volt egy-egy kedves szava, mondata hozzám. Visszakaptam azt amit a munkám során tettem és megerősítettek abban, hogy jól csináltam a munkámat. Mindenkivel nagyon jól kijöttem csak egy emberrel nem. És természetesen ez az ember volt a főnököm. Csak és kizárólag miatta kellett eljönnöm. Az egész cégben kb. 10 ember kérdezte, hogy miért megyek el. Mindenki más tudta, hogy nem lehet együttdolgozni a főnökömmel. Azt hiszem elkezdek sörözni.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
pszt, előbb-utóbb technikai okokból abba fogja hagyni. legalábbis egy időre.
de inkább beszéljünk a piálásról, mindjárt iszok egy kis szamorodni édest. nagyon finom, itatja magát, de hamar üt, utána meg ég a gyomrom. nem baj, van rennie antacidumom
elő is készítem.
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Látom hsz-ablak-módosítás helyett atombant kellett volna csinálnom ma.
De nem baj, most végre nem voltam rest... 
peterkeT: De lett (elvileg
). Nyomj egy reloadot a válasz ablakban.
[Szerkesztve] -
swingit
újonc
vagyok megin' és tessék békén hagyni!
Nem kell bezárni a topicot, főleg ha azt se tudod mit zársz be, mert nem ismered a fizikát. -
Drizzt
nagyúr
Lassan húzok italozni. Először a Sch-val szembe, aztán vagy Zp, vagy Underworld, vagy Süsi, vagy akármi más.

-
Panther-D
PH! technikus
válasz
Ultram3jor
üzenetére
Egyforma szélesek a gombok, a jobb kattinthatóság érdekében, de a lényegesebb dolgok: Most úgy működik Opera és IE alatt is minden, mint (eddig) FFox alatt... azt leszámítva, hogy most már nem mondja hogy ''hiba'' ha link vagy kép beillesztésekor a mégse gombra kattint az ember. Illetve ha ki van jelölve vmi, és akkor nyomja meg hogy link vagy kép, akkor a kijelölt cuccot teszi L vagy IMG tagok közé.

(Meg az U gomb nem így néz ki: [ U ] hanem már tényleg csak az U van aláhúzva. És csillagocska sincs IE alatt.) -
Panther-D
PH! technikus
válasz
parandroid
üzenetére
Bwaaa, elnézést
Javítva lett 
Aktív témák
Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Hálózati / IP kamera
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)