Hirdetés
Aktív témák
-
Happy Jr.
tag
jobbrafel
-
Happy Jr.
tag
válasz neongorack #17 üzenetére
nincs.nemértem.
-
Happy Jr.
tag
mea maxima culpa,gyorsabban pörög a topik mint amennyire gyorsan olvasódik általam.
jobbrafelhelyettelmentésvalamiamirenememlékszem
a legutóbbi hozzászólások frissítése c. gomb nem hasonló célra van?mindegy.
[Szerkesztve] -
Happy Jr.
tag
Tegnap este óta 200 hsz-t gyártani az nem semmi..Naponta 400?10 nap egy offtopic?
-
Happy Jr.
tag
Nem akarok nagyon beleszólni,de nem lenne jobb,ha mindenki kihúzná a drótot a falból,és nem tépnétek egymást?
Nincs értelme.
[Szerkesztve] -
Happy Jr.
tag
a következő offtopic alcíme lehetne ''túl a nyúlon''
joccakát
[Szerkesztve] -
Happy Jr.
tag
Unatkozom.
-
Happy Jr.
tag
válasz neongorack #593 üzenetére
Pl. a tegnap estéhez képest csend honol,amit nem tudok mire vélni..
-
Happy Jr.
tag
válasz Viktor0610 #604 üzenetére
milyen jó is,hogy egy éve kinn vannak a 64 bites processzorok,és még mindig nincs 64 bites program rájuk otthoni környezetbe..
röhej,hova sietnek? -
Happy Jr.
tag
válasz Viktor0610 #609 üzenetére
majd jön a 64 bites kánaán windows vista,ahhoz meg a jókis másolásvédelmi lószar,hogy semmit se tudj kezdeni a géppel.ki van ez találva.
-
Happy Jr.
tag
válasz Viktor0610 #611 üzenetére
igen,csak elszomorító..
az,hogy csak feltört windowssal lehet majd filmeket nézni,röhej.tényleg rákényszerítik az embert a kalózváltozat használatára.
a filmesek sokat tejelhetnek a ms-nak,hogy finomítsa ezt a ''védelmet''.
röhej,a netre kimenni alap windowssal nem lehet,de a filmek lejátszását akarják megakadályozni. -
Happy Jr.
tag
válasz Viktor0610 #617 üzenetére
azaz tegnap előtt..
-
Happy Jr.
tag
A Eurosporton néha adnak ilyen jópofa összevágott videókat.Most az megy,amiben a játékosokat megszállta az ördög..Megáll a kép,feketefehérre vált,és a játékos szeme elkezd vörösen izzani.így.
Ekkor megjelenik Collina..''Collina is the exorcist''.
Biztos ismeritek.Honnan lehetne ezeket leszedni?
Sokféle volt már,éjjel szokott menni a Freddy Krüger-es. -
Happy Jr.
tag
válasz neongorack #671 üzenetére
most apád a fasz,hogy meg merte kérdezni,csináltál-e valamit?
vegyél már vissza. -
Happy Jr.
tag
válasz neongorack #678 üzenetére
találgassunk.alkoholista,és kurvázik.
-
Happy Jr.
tag
Én komolyan kérdeztem.Ha tényleg ennyire szar a helyzet,a PH tökéletes lenne a szíve kiöntésére.De ahogy jólesik.
-
Happy Jr.
tag
vazz az azért nemsemmi,hogy se az nem jó,hogy csönd van,se az,hogy szólok kettőt,mer' erre nekemestek.
csodálatos a szint. -
Happy Jr.
tag
válasz parandroid #720 üzenetére
A tegnap esti anyázás mennyire illeszkedett jobban az OT arculatába,mint az én mai postjaim?
-
Happy Jr.
tag
Továbbra is várom a választ,hogy Vladimir a tegnapi balhéjával,amikor fél órára lezáródott az OT,mennyivel volt hasznosabb tagja a community-nak,mint én a mai szerencsétlen 3 hozzászólásommal.
Vagy ha nem volt,nem gáz,csak akkor engem se kell basztatni azért,mert beírom hogy fáj a lábam. -
Happy Jr.
tag
(meg se szólalok,bocs hogy belepofáztam más magánéletébe.mindenki azt ír felőlem,ami jólesik)
Aktív témák
Hirdetés
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs