- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 25 [Jubileumi Kiadás]
- (téma lezárva)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
nem tudom, én objektív okokból csak 50-es robogókat néztem. olyat szeretnék, tehát a ngyobbak egyelőre nem is érdekelnek.
peterkeT: nagyon gyanús vagy te ma nekem... mindenkinek mindent fel akarsz dugni a seggébe![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
neongorack: attól az egytől nem tartok, hogy akár egy 10k-s ot ne tellne be 1 hónap alatt ezzel a sebességgel...
mielőtt megindult ez az őrült tempó ma este, be akartam kérdezni, hogy vajon ma este, vagy holnap délelőtt lesz-e nyitva a következő.
Kedves jelen levő modok! tesztként lehetne ezt a to6000-ig engedni? csakhogy ne telljen be oly hamar.
[Szerkesztve] -
neongorack
senior tag
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
Lehet, hogy hihetetlen, de ismerem a játékot, sőt, még játszottam is vele, nem csak néztem

Egyébként az igaz, hogy nem kishazánkban divat a játékokat véresen valóságosnak kezelni ( hála a magasságosnak ! ), hanem a játék származási országában
Egyébként ez az évődés nem passzolna pontosan ide? [link]
[Szerkesztve] -
neongorack
senior tag
-
neongorack
senior tag
-
parandroid
félisten
-
Bubu79
addikt
-
neongorack
senior tag
-
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
kymco
veterán
-
neongorack
senior tag
-
kymco
veterán
-
Vangelis
félisten
-
Bubu79
addikt
-
Xpod
addikt
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
-
rii
nagyúr
-
Xpod
addikt
-
Cathfaern
nagyúr
-
Bubu79
addikt
Aláírás: Cool, de nézd meg Ngabor2-ét és meglátod miért kell vigyázni, ha Márknál balta van

Márk: És mi lenne akkor a személyiségi jogokkal? Arról nem beszélve, hogy ki az az elvetemült, aki magában beszélget MSN-en, mert a másik beszunyált
De most már nem kötözködök többet, mert még előkapod a kisbaltát![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
-
RIV
tag
-
zsiga667
addikt
-
Sanya
nagyúr
-
rii
nagyúr
-
Sanya
nagyúr
-
MyKonzerv
senior tag
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
-
Xpod
addikt
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
-
Motion_Blur
félisten
-
ngabor2
nagyúr
(szerintem azt a csokit már megette a galambja, a galambot meg a macskája
)
Bubu: én is nagyon szeretem ezeket a kedves kisfilmeket
Olyan élethű bír lenni, mikor valaki ''elpirul'', vagy egyes részei eltávolodnak a többitől. az az intro tetszik nagyon, mikor Lumpy tévét szerel. Vagy mikor egy ággal igen értelmes nevetés közben fut. Én is tudok így röhögni 
mod: vagy ezek tetszőleges kombinációja
Xpod: a beteges keleti madárral vigyázz, nehogy infulenciás legyél tőle
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
igen, tudod a tobbseggel ellentetben tobbet olvasok, mint irok, es ha beirok valahova, vaeszem a faradtsagot, hogy az utolso parszaz hsz-t elolvasom
ezen felul egy ideig az OT minden post-jat olvastam, de ammekkora szar cset lett belole (mert ugy tunik egyedul vagyuok azon balfaszsagommal, hogy olvasni is szeretem az ot-t, nem csak irni), mar nem erdemes
na mindegy, ezert most megint fogok kapni majd a pofamra, de nem szamit -
zsiga667
addikt
-
Xpod
addikt
-
faster
nagyúr
-
Xpod
addikt
-
faster
nagyúr
-
Xpod
addikt
-
neongorack
senior tag
-
QuarK
senior tag
-
hapci007
csendes tag
-
neongorack
senior tag
-
misu
senior tag
-
escie
őstag
-
Boxer001
veterán
-
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
-
Xpod
addikt
-
VladimirR
nagyúr
-
zsiga667
addikt
-
parandroid
félisten
Egy kezdeti hacker-támadás miatt ez már örökre titok marad. Utána nem sikerült recover-elni az adatokat, így az első 1-2 száz tag ugyanolyan idős. Használd Vlad keresőjét!
Peli: akár igaz is lehet, de valószínűbb, hogy utána az azonosítókat is újraosztották - tehát nem feltétlenül az 1-es azonosítóval rendelkező a legrégebbi tag. De a fene tudja, hogyan volt ez akkor.
p -
Batman
őstag
-
Bubu79
addikt
-
anulu
félisten
-
neongorack
senior tag
-
Xpod
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 25 [Jubileumi Kiadás]
- (téma lezárva)
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- LG LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Horgász topik
- Mini-ITX
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-kicsit felrántottam az agyam (csak egy csöppecskét habár tudom, hogy bérelhető volt)