Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz Boxer001 #1026 üzenetére
Hm, oké, én csak mondtam , hogy másnak is megjegyezték, hogy változtasson a színen picit.Azt hiszem kymco avatarjánál: Bővebben: link
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Solad
addikt
válasz Boxer001 #1350 üzenetére
Nemtom... holnap megnezem es kiderul.. gondoltam megkerdem hatha latta mar valaki es elmondja milyen volt
Amugy meg nincs a balettal semmi baj szvsz En sem vagyok oda erte de bizim benne hogy ez kicsit mas lesz mint ami az embernek a balett szorol eszebe jutNo girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
Solad
addikt
-
Solad
addikt
válasz Boxer001 #1369 üzenetére
Nemeleht hogy van nemi koze a fejlett mozgaskulturara valo irigyseghez?
akkor nem erted mire akartam kilyukadni vagy rosszul fogalmaztam....Nem azt mondtam hogy ezeket az idiotakat irigli az ember hanem azt hogy a fejlett mozgaskulturat (ami van, ez tagadhatatlan. es lassuk be hogy e nok egy nagy retege szamara ez vonzo.)
[Szerkesztve]No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
VladimirR
nagyúr
-
Markgx10
őstag
válasz Boxer001 #1413 üzenetére
F@szom már sajnálom, hogy hozzászóltam a témához. Tudjátok mit tényleg a legférfiasabban a balettosok öltöznek és soha nem volt közöttük egy buzernyák sem. Hááát... Eddig semmi bajom nem volt a balettosokkal, de most már van. Ennyi védelmet biztos nem kapna más csak az aki passzos ruhába illegeti magát.
-
rii
nagyúr
válasz Boxer001 #1785 üzenetére
[1.] biztos van egy céltopic, ahová átvonulhattataok vaolna közössgélieg ezt megbeszélni, a téma adja a helyet, és nem a hely a témát.
[2.] talán észrevetted, hogy rajtataok kívül, ebben a baráti treccspartiban senki más nem volt jelen az OT-ban? Mindenzt csak azért jegyzem meg, mert
[a.] nem egy nézeterlétésről van szó, ami itt bontakozott ki
[b.] már előtterm is mondták mások, hogy ezzel átfáradhatnátok máshova ....
én is témáztam már itt másróül, de az mindig kényszerpálya volt, viszont Ti nem azon mozogtok.
Csak egy aprócska észrevétel.piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
válasz Boxer001 #1789 üzenetére
Nekem nincs szükségem az OT-ra, nem azért mondtam, itt akárhányan elférnek.
DE: Vagy téma nélküli cseverészés, Vagy téma-körbejárás.Párhuzam sosincs.Tapasztalatból mondom, nem hallod meg, .... én már offoltam szét az OT-t.
Bocsánatot nem kérek, ugyanis nincs rá szükségem ....
[Szerkesztve]piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest