- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 25 [Jubileumi Kiadás]
- (téma lezárva)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
mayerlaci
senior tag
-
neongorack
senior tag
-
mayerlaci
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
igazából nem legyekre és szöcskékre van méretezve, csak muslicákra (és monitorbogarakra
). majd csinálok róla egy pár képet, hogy lásd, mi lett most az ablakban... tiszta őserdő, a napfény alig jut be a szobába. amúgy pont déli fekvésű az ablak, ezért a növénykék szeretik, ki tudnak általában telelni.
most olvasom, hogy a hízóka téli álmot alszik, úgyhogy lehet, hogy ki fog kerülni hamarosan a folyosóra. -
mayerlaci
senior tag
-
Szalma
őstag
-
ngabor2
nagyúr
Ez nem nyomja be a legyet, ott marad a tetején. A kancsóka, ami nincs az oldalon, az igen. mondjuk egy szöcskét nehéz beletuszkolni a kicsike kancsójába, de nekem sikerült

A másik kedvenceim a Tillandsiák. léggyörkerű broméliák. jelenleg csak 2-féle van nekem, de nőnek, mint az őrült. fel vannak kötve egy kroton szárára, és ott locsolgatom. nagyon jópofák. -
Bubu79
addikt
-
Xpod
addikt
-
Yaye
őstag
Utánanéztél, ember? Nem lehet hogy csak a te tudatlanságod a LOL? Én sem hallottam róla ezelőtt, de gugli a barátom, és rögtön találtam is pl ilyet: [link]
meg ilyet: [link]
meg ilyet: [link]
... és nem foglalkoztam 3 percnél többet a kereséssel. Helyedben kicsit vigyáznék mielőtt másokat ''leandersenezek''

-
Poctar
senior tag
Ez a túráztatás nálam is megvan. Csak épp nem a napi dolgokon szoktam gondolkodni, hanem midnen félén. A végén abbahagyom, és elalszom.
Hát nem tudom, hogy bírod két szelet piskótával. Én biztos, hogy ennék még valamit, de nem akarlak rábeszélni.
Nálam a legjobb fogyókúra számítógépezés. A még tutubb a gamolás... -
Poctar
senior tag
Hát, igen. Ezek azok. Ezért is mondtam, hogy nem agódok a hízás miatt. Ha így haladok, akkor soká leszek zsírosbödön.
Én a helyedben ennék egy picit. Mert nem egézséges, ha nem esszel este pár falatotot. Bár a szervezet csak 1/3-ad energiát vesz fel táplálkozásból. Azért nem elhanyagolható. Éhesen nem sok dolgot lehet csinálni. Én pl nem is bírnék jót aludni. Sokszor jól jön egy krémtúró vagy csoki. Esetleg vmilyen kenyér és aztán a főtétel (mint jelent esetben is)...
Agostino: Ezt a vizes technikát én is szoktam alkalmazni. Csak egy baj van vele. Sokszor kell arra a 2betűs helyre járni egy idő után.
ladybug: Ott a hűtő. Biztos találsz benne valami fincsit. Én pl.Sokszor szoktam margarinos kenyeret enni kis majonézzel és magyaros fűszerkeverékkel.Aztán kis víz vagy üditő és minden ok reggelig. -
neduddki
nagyúr
-
Poctar
senior tag
Hát ettől nem félek. Most épp 2m/82Kg vagyok. Nem mondhatom, hogy terebéjes lennék. 1 éve elértem a 95Kg-t. Ekkor volt egy pici hasam, de szinte látni sem lehetet, csak nekem tünt fel. Más, akkor is azt mondta, hogy csontos vagyok. Addig, míg nem terebéjesedem és nincs jobb dolgm, addig akkor eszem este, mikor jól esik.
Egyébként nem szoktam sokat enni esténként.
A kenyérgombóc megvolt.
-
Poctar
senior tag
-
sharpapa
senior tag
-
sharpapa
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
Ezek szerint te nem ismered a monitorbogarakat... ezekből az adott térrészben mindig csak 1 van, de 1 mindig van. tehát ha naponta 10 ilyen jószágot a túlvilágra küldök, akkor aznap összesen 11 lesz...
Amúgy nem igazán ''bogarak'', inkább a muslicához hasonlít.
(de erről volt egy topik valahol.)
Escie: lelkileg nem tudom ezeket a lelketlen lényeket megtörni. A prociventi pedig leginkább áll, sőt a házventik is csak 5V-ról éppcsakhogy mennek. Ezeket nem gyilkolná le.
Integra: az meg azért nem jó, mert 1 légtérben vagyok velük, tehát engem is irritálna.
Mindenesetre megpróbálok valami kultúrált elkapó-teknológiát kidógozni ellenük. Például az ablakból a kép elé teszem erre az időre a hízókát, hadd egyen ő is
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
-
neongorack
senior tag
-
ladybug
őstag
-
bobsys
veterán
-
Vérboci
addikt
Mileyn lap az, ami 3 eléggé elterjedt memóriatípusból egyiket sem szereti?
És nem is igaz, hogy nem szereti, mert külön külön jó neki.
Sőt, amikor először raktam össze a gépet, az ötödik, hatodik restart után csak elindult 512+256-tal is. Most meg már úgy sem...
Megy vissza gariba jövő héten
Esküszöm inkább vennék egy negyedik 512-est, ha tudnám, hogy azzal tutira menni fog. Inább fizetek 10 ezret, minthogy megint szét kelljen szedni, meg összerakni a gépet. Ráadásul nyilván nem is cserélik egyből. Addig meg nincs gépem.
Nekem ilyesmire nincs időm
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
Rez_Grof
őstag
-
Xpod
addikt
Nekem eddig csak egyszer öntötték bele a kólát billentyűzetbe és erről elfelejtettek tájékoztatni. Mikor leültem a géphez csak azt vettem észre, hogy a billentyűk nem akarnak visszatérni az alap állpotba.
neongorack: aszfalt szántáshoz, gömbölyített ekevas, élezett tárcsafék valamint szinuszhullámos borona van eladó.
Valamint káka és csomó szállítmány érkezett.
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
-
Rez_Grof
őstag
-
sharpapa
senior tag
-
tildy
nagyúr
-
mayerlaci
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
akkor felajánlom neked a 2 cicust, viheted
Mi nem igazán szeretjük őket, mindenféle csúnyaságra képesek, az egeret meg nem fogják.
Xpod: nagyon elszállt ötleteid vannak. De fordítsuk meg a problémát: miért a konyhát vigyük be a gép mellé? laptop, wireless lan, mehet a mikró mellé kakajózni a barátunk
Vagy ez túl egyszerű?
Be kell szerezni egy barátnőt/feleséget/rabszolgát, aki helybe viszi a friss kakaót
-
Xpod
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
Bubu79
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
Xpod
addikt
Akkor olyan vagy mint apum, ahogy lefőtt ő már egyszuszra gurítja is lefele. Egyszer kipróbálta én is, még fél óra múlva is éreztem a kávé útját.
ngabor2: Ezt ismered? Hosszú, kemény, beveszed a szádba. Ki és be tologatod. És már folyik is valami fehér a szádból.
Ekkor kiveszed a fogkefét és öblítessz.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Olvasd el még egyszer... elindulni próbáltam. Aztán jöttek a hsz-ek. Csak nem hagyom tudatlanságban a népet?

Xpod:
azért 30k már régen volt. mostanában 10-15kFt-ért is utánadobnak az embernek egy ''belépő szintű'' gépet. 2, vagy 3 programot szoktunk mi is használni a 10-ből: kenyérsütés (időtől függően vagy gyors, vagy finom), és dagasztás. Régebben használtuk a külön sütést is, de nem igazán jött össze.
mod: ez a tipikus ''a Nagy testvér figyel téged'' esete. Csak hogy megnyugtassalak, Nagy is vagyok (lásd az adatlapomat), testvér is, úgyhogy figyellek wazze!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de majd holnap folytatom a megfigyelést, most megyek szájhigiéniai önkezelésre (a ''szájbakefélem magam fogkefével'' c. poént már egyszer elsütöttem, már nem hat olyan jól
), aztán megpróbálok aludni... vagy még ph-zok egy kicsit.
[Szerkesztve] -
Xpod
addikt
Üdv Neked is.
Mi sem sajnáljuk, kb 5 éve vettük olyan 30 ezer Ft körül, kb 75-100 dkg-s kenyeret lehet vele sütni.. Apu nagyon finom kalácsot is tud vele csinálni, ami a kisüléstől számítva 1 órán belül eltűnik.
Igazából ezt az öcsémnek kellene tudnia,mert volt valami mezőgazdasági ismeretek tantárgya 3 évig, de most mikor odamentem hozzá megkérdezni, inkább nem írom le mit mondott.
ngabor2: köszönlük, hogy vigyázó tekinteted mindik rajtunk van, még akkor is ha nem kéne.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
A meleg kenyeret nem szeretem. (ha beírnám, hogy ami meleg, azt nem szeretem, az már diszkriminatív lenne...) Úgy a jó, ha rendesen ki tud hűlni. Ha már akkor megszegem, mikor még meleg, vagy gyorsan megszárad, vagy megvizesedik. ezért jó estére megsütni, reggelre jó. Ha meg reggelre van sütve (időzített sütés), akkor reggel valóban kenyérillatra ébredek. Nagyon finom.
Mondjuk a gépet pofátlanul drágáért vettük, kb. fele áron is vehettünk volna legalább ilyen jót. Hogy miért mégis ezt vettük? passz. Így jártunk
A villanyt itt is rángatja, a gép szünetmentesről megy, azt nem zavarja. Nem eszik olyan sokat, hogy ne érje meg.
A sikér pedig a (búza)liszt fehérjéje. Ez adja a kenyér rugalmasságát és a szerkezet nagy részét.
Márk: még nem vagy agresszív. Majd ha kigyúrod magad, hátközépig érő homlokot növesztessz, egy pár tetkó, és már lehetsz agresszív is
És akkor mindenki tőled fog rettegni a PH!-n is. 
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Felmenő??? Tanítvány!

Márk: maj' jól kiizmosocc, osz megvered űtet, mer' várakoztatni merészelt!
Xpod: a kenyérliszt elvileg épp azért van. Mint mondtam, volt egy nemtudom milyen márkájú (teszkóból vettem, 2 kilós) kenyérliszt, ami nagyon bevált. most ezt nem találom, másfélét vettem, ez gyenge. Mindegy, van még egy fajta. Próba cseresznye.
Asszem elég késő van ahoz, hogy menjek aludni. Jó éjt, ha holnap 5-kor köszönnék be, az igen súlyos elmebajra utalna.
[Szerkesztve] -
Viktor0610
MODERÁTOR
-
faster
nagyúr
-
faster
nagyúr
-
faster
nagyúr
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
-
AMD Power
titán
-
ngabor2
nagyúr
Igen, jó szomszédok, de akkor is én vagyok a pihentebb
sajnos mostanában elég keveset találkozok velük, pedig régebben napi kapcsolatban álltunk. sőt, a gépek is össze voltak kötve. erre mikor nálam beközik a szélesvásznú netet, elszaggatják a hálókártyát, majd alaposan ki is szedik az összeset a helyéről
Ők tudják... pedig lenne mit áthúzni ,mindkét irányba 
-
Xpod
addikt
-
ngabor2
nagyúr
Ha alszik, az csak jó. Ha nem, ami valószínűbb, akkor is messze van tőlem

ha itt lenne mellettem a baltával, akkor lehet, hogy nem mondanék ilyeket
Egyébként meg hágja meg a szolgáltatómat ismételten egy talicskányi aprómajom, olyan hibák vannak az ''új'' rendszerbe, hogy az arcom leválik.
Menő manó francia nyelven... hát, olaszul jobb, az biztos
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
-
Xpod
addikt
Galamb nincs, felzabálták a kínaiak, csak töketlen afrikai fecskéim, de azokkal sajna nem merem elküldeni mert éhenkórászok és azonnal felzabálnák. A macsakafogat jelenleg a legkivitelezhetőbb.
Kymco hol vagy, megérkeztek a kákák. Lehetne megint csomót keresni.
sharpapa: az jelenleg nem jó, mert ha a hangszórón keresztöl érkezik meg a rácson áttuszkolva csak morzsa maradna belőle. Ha monitoron keresztül, akkor meg úgy nézne ki a monitor mintha lerókázták voltna. Márpedig: ''Állatbarátok vagyunk, de a rókát utáljuk.''
[Szerkesztve] -
Xpod
addikt
A kapcsolat csak virtuális volt, de tegnapi állapotomhoz képest ez is kielégítette akkori igényeimet, sőt. ''A többi néma csend....'' Remélem pontossan idéztem.
A 2 kg-ból csak 1 kiló lett (kb 25 db). A macsekfogatot meg várom, visszafele gyorsan fognak menni, mert elég sok kutya van a környéken.
[Szerkesztve] -
Xpod
addikt
-
sharpapa
senior tag
-
neongorack
senior tag
-
bobsys
veterán
-
brownus
veterán
-
RIV
tag
-
bobsys
veterán
-
brownus
veterán
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
-
Vérboci
addikt
-
Xpod
addikt
Szerintem ez az egész ebből indult ki, bár a kettőnek nem sok köze lehet egymáshoz. Vasárnap ettem 2 szelet méterest és az utolsó falat már nagyon nehezen akart lécsúszni.
A másik ötletem, hogy a t*knyos román galambjaimtól kaptam el.
Amúgy ez nálam már rendszeresnek mondható, minden évben október közepén vagy végén van valami hasonló bajom, lehet ídőzitve van bennem egy vírus? Lehet nem is vírus, hanem trójai.
pussy_cat: ha egy lány van mellettem, nem baj a elnyúlik ez az időszak.
Holnap pogácsát sütsz? Kérek szépen.
Még a múltkori puszit sem kaptam meg, csak ígérted. 
[Szerkesztve] -
Xpod
addikt
Sajna márkajelzés nem volt rajta, de az évjáratát tudom.
Egyenlőre marad a népi gyógymód (nem nem a kézrátételes), gyulladáscsökkentő + tea, sok folyadékkal. Viszont reggel óta nagyon kívánom a sós cuccokat. Valszeg holnap reggel veszek 2 kg pogácsát. Viszont ha lenne itt lány akkor együtt kúrálnák egymást.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hol van Kymco és Ladybug?
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
-
Xpod
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
bobsys
veterán
-
Sipi
addikt
Úgy döntöttem, erős leszek. Megkóstoltam. Hála a folyamatos takonykórnak, semmi rossz íze nincs. (Más sem nagyon.) Ezek szerint ehető.
Jobb, ha tudjátok, a zöld tojás is jó tojás.
A pizza kicsit uncsi, egy ideje azt rágok...
Halat ennék én, de nincs. Nem is lehet a nagy boltokban kapni.
Pedig imádom, főleg a harcsát.
A fagyóban szokott lenni, de mivel már igen régen főztem, azt mind megettem. Utána jött a pizza.
Sipi -
Bubu79
addikt
-
Vérboci
addikt
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
Xpod
addikt
-
Xpod
addikt
Mondjuk az igazán tömör programozás szerintem itt kezdődik, mert itt tényleg számít már az is ha csak 2 karaktert tudnak megspórolni. A másik ilyen tömören programozott cuccok a régi vírusok pár kB és vége a gépednek. Szerintem elég sok mindent felhasználnak, a cpu-t viszont biztos hogy kifacsarják.
[Szerkesztve] -
Xpod
addikt
Sajna még nem sikerült megnéznem mindet, mert tanulnom is kell, illetve előadásra muszály volt elmennem és kb 30 perce értem vissza. Elég szépek amiket idáig néztem. Nem lehet semmi egy ilyet megírni.
Az biztos, sőtt szerintem már szupersarkítottak. Éppen ez az, ilyen pici prog és elég sokminden van benne és megnyaggatja a gépet rendesen.
[Szerkesztve] -
T. Almeida
senior tag
-
Xpod
addikt
-
Xpod
addikt
Ha még csak az volna.
2 napja fáj a fejem, néha szédülök, folyamatosan álmos vagyok, ma már fájt a hasam is meg hányingerem is volt ja és ma nyomtam egy rövid távú spintet a mellékhelység felé.
Ha nem lenne ezen a héten még 2 mérésem a suliba, már rég hazamentem volna.
Ja igen tegnap küldtem üzit, de hogy mit azt már nem zudom.
És mi volt tegnap ez a nótaset? (Csak nem potya piát osztogattak valahol?
)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
Bovebben: [link]
itt az en velemenyem is le van irva a temarol, de azert koszi
mondjuk szerintem egy ilyen kereso, de meg egy aida, vagy akar egy komplett windoze is keves (kellene legyen) ahhoz, hogy valaki itt moderator lehessen, leven semmi koze a kettonek egymashoz
a jo programozo nem feltetlen lenne jo moderator, nem (csak) a szakmai tudasopn mulik a dolog -
Rez_Grof
őstag
-
Rez_Grof
őstag
-
Xpod
addikt
-
Xpod
addikt
-
b14
senior tag
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
tildy
nagyúr
-
Integra
titán
amikor az adott fórumban vagy akkor ott hozzáadás a kedvencekhez, ekkor bekeról az épp aktív topic a kedvencek közé
de ne használd mert a mailed tele lesz ph értesítőkkel!!
ugyan ki lehet kapcsolni az értesítést, de nem működik, nekem egy éjszaka alatt kb 400 ph mail jött
egyelőre inkább csak írogass és frissítsd manuálisan az utolsó aktív topicjaid
ezt sem értem amúgy miért nem magától frissül -
VladimirR
nagyúr
-
mayerlaci
senior tag
-
Xpod
addikt
-
zsiga667
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 25 [Jubileumi Kiadás]
- (téma lezárva)
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- OH Új Dobozos Dell Latitude 3450 "KIS TERVEZŐ LAPTOP" 14" -40% i7-1355U 16/256 NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Milwaukee Switch Tank
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem arrol van szo.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

). majd csinálok róla egy pár képet, hogy lásd, mi lett most az ablakban... tiszta őserdő, a napfény alig jut be a szobába. amúgy pont déli fekvésű az ablak, ezért a növénykék szeretik, ki tudnak általában telelni.

![[kép] [kép]](http://www.happy-balloon-berlin.de/jpg/Balloon%20Bedruckt/Folie/Pink%20Papagei.jpg)
Most már senki nem mossa le, hogy MárK egy kigyúrt, tetovált, kopasz, alkoholista fiatalkorú
azért 30k már régen volt. mostanában 10-15kFt-ért is utánadobnak az embernek egy ''belépő szintű'' gépet. 2, vagy 3 programot szoktunk mi is használni a 10-ből: kenyérsütés (időtől függően vagy gyors, vagy finom), és dagasztás. Régebben használtuk a külön sütést is, de nem igazán jött össze.