- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 25 [Jubileumi Kiadás]
- (téma lezárva)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Mit keresel egy elhagyatott reptéren? Nyugi mire nekem jogsim lesz, addigra már neked nem lehet.
Tudtam, hogy lesz olyan aki bele fog kötni, de azért is leírtam. (mert miért ne?)
Egyébként meg kocsival is minden további nélkül mennék 240 környékén, természetesen autópályán. (de ezt se friss jogsival, hanem több éves tapasztalat után) Nézd, ezt láttam, ezt tanultam el, sajnálom, ha valakinek nem tetszik. -
Loretto
veterán
Mindenképp. Persze ilyenkor lehetne szapulni a gyártókat, hogy mért készítenek a szabályok megszegésére alkalmas eszközöket.

-
rii
nagyúr
[kukacoskodás on]
De a hiretés 1/5-e sallang.
Kiváncsi 'vok Vlad mit fizetet érte.
[kukacoskodás off]
#4944:igen .. .fizetés alatt én sem bankókat, vagy átutalást értek .... de akkor is ellenszolgáltatás fejében kelt el a szóban forgó értékes felület ...
[Szerkesztve] -
rdi
veterán
Miért mi van abban ha egy moderátor a sors keze

-
rii
nagyúr
hol kombányol?
És mit? -
ladybug
őstag
Miért, nem az? Nekem nem kell Debiant, jó nekem az, ami van.

A kimondhatatlan nevű moderátorunk meg csak hadd kampányoljon. -
brownus
veterán

megyek csinálok én is 1et
-
WN31RD
addikt
Erről van szó. Én pl. rendes böngészőt használok, amely egy operációs rendszer felügyelete alatt fut...

-
Xpod
addikt
Volt bika, van bika, leszbika ?

rii #4819 a közelmúltban volt már hasonló megtévesztés.
ladybug: meg a főzőiskola vezetője.
-----------------------------------------------------------------------
Úgy látom megint egy hőhullám söpör végig a PH!-n. (Az előzőnek még asszem nincs egy hete sem.
)
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
kutyuli, cicamica, kedves, drágám ...
mi tört...? 
szerintem is Ladybug van bejelentkezve a Te accountoddal (vagymi)
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Figyelj Drágám. Ne vedd át a stílusom, mert még azt hiszik, hogy én írok be a Te nickedről.

Amúgy nekem is ilyen ''mindenkit szeretek'' hangulatom van. Mi is volt abban a kajában?

-
rii
nagyúr
Egy döntelebne kiegyezünk?
mert akkor nem csak Te írtad, illetve Te is írtad ... 
-
neduddki
nagyúr
HI!
RobiBaba megneszted amit Neked is csinaltam???:- )))
udv
neduddki -
ladybug
őstag
Meglepődtem volna, ha még fér beléd étel.

Amúgy csinálsz nekem is egyet? Légyszi...
-
rii
nagyúr
Hát a munkájukhoz csak az kell. Trendi- nek lenni.
Legközelebb tájékoztass, hogy valami ''más'' is van köztünk, majd leestem a székről meglátva nekem címzett ''drágám''-t ...
valakik tenganp nyavajgott, hogy hűvös itt a légkör. Remélem, most már enyhülést érez Ő is ...
-
I_Am
veterán
Eddig minden tali és tábor kép publikus volt, ez miért nem?
-
VladimirR
nagyúr
de beszeljunk mar a kepekrol
-
ngabor2
nagyúr
Annyit beszéltek azokról a képekről, hogy most már én is kiváncsi lettem. Valamiféle utaló linket, topikcímet, egyebet kaphatnék? Néhány arcra igen kiváncsi lennék.
-
sharpapa
senior tag
Címet kaphatok?
-
pussy_cat
tag
Szija Te Drága

Azért én megkaphatom?
Látod milyen szépen mosolygok?

Lorcsi: Köszönöm!
[Szerkesztve] -
Rez_Grof
őstag
Nyugalom túléltem!

Egyébbként jó reggelt!
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Ladybugszerintem nem cinikus... Bár meglepett , hogy egy alkoholizálást ha nem is erényként de eléggé pozitívumként feltüntető dalocskát írt be ide...
Hát jahm, el kell fogadni , hogy itt ez a megszokott...
[Szerkesztve] -
Xpod
addikt
Ti nicket cseréltetek Ladybug-gal? Fordítva szokott ez lenni.

De azért mayerlaci most már nézzen a háta mögé és vigyázzon a hsz-eivel![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én spec a #3853 #3854 hsz íróinak felcsrélésére értettem.
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
Gondolom én vagyok a csippás pontosan leirnád mire érted?
Ne akard... - Grafiqs -
QuarK
senior tag
Nézőpont kérdése, szubjektív érzékelésem szerint én jobb kedvvel olvasom így a topikot, persze lehet, ez is múló állapot (mind nálam, mind a topicnál)... Az már más kérdés, hogy egy hardveroldalon történik mindez; de talán ennek is megvan a maga funkciója, csak nem látom át. Ugyanakkor úgy érzem, nincs sok beleszólásom, lévén mióta a nyáron változott ami változott, a régebbi énemmel ellentétben mostanság eléggé csak a Fáradt Gőz környékén adom ki magamból a kiadandót szöveg formájában.
-
Xpod
addikt
Azt direkt nem számoltam bele, mert ha betesz egy 3 sorosat akkor már írhat is egysoros hsz-t.
Azt hiszem ma este megint egy kicsit gonoszabb vagyok az átlagosnál.
ladybug: én max forró csokit, nyelni még nem nagyon tudok sajna.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
milyen mondat?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
pussiket: tud, csak nem mer, mer papirkutya
#3793-ban mi volt meg?
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
A baromsággal egyetértek. Így elsorvad a szabad akarat és választás lehetősége.
Mostanában nagyon rápörögtetek erre a szingli-izére. Hé, hahó! Egy: itten nincsenek olyanok, max. egyedülállók. Kettő: Te itten ne szinglizzél, ezt a frenetikus élményt, amikor döglázasan egyedül fetrenghetek itthon, hagyd meg nekünk, majdnem-szingliknek.
Na, ne izgass, mi az a mondat?
Sipi
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
Vagy esetleg rossz kocsmába

-
Sipi
addikt
Mi az, hogy megint? Különben is, nem Grafi jeleskedik a jelszóvesztésben.
Grafi te hol kódorogsz?!?
Sipi -
Xpod
addikt
De már nem sokáig.

-
Grafiqs
őstag
Drága petike!
Én az asszonyod vagyok.
Qrvára seggbe leszel rúgva, ha ezt nem hagyod abba. Hát mi fordul meg a Te fejedben édes fijam? Na gyere csak haza, abból a romlott nyetkocsmábúl. Oszt lesz kapsz.
-
Sipi
addikt
Köszi, nem elég, hogy az offtopikban végigéget ez az égetnivaló, még a hivatalos topikokban is röhögtessem magam?

Sipi -
Grafiqs
őstag
másik lányt hozna haza...
Miért is?
Nehogy valami érdekes vagy inkább perverz dolog kell hogy eszembe jusson ezzel kapcsolatban.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pussy_cat
tag
De vajon ehez nejed mitet szólna? Vagy csak én értettem ''félre''!
Vladi: nékülünk iccó?
Hiányoztatok ám naon! -
ngabor2
nagyúr
valaki megpróbálta elterelni a szót, kevés sikerrel
Mint látod, én se igazán arra a részre reagáltam. hogy mindenből és mindenkiből eleged van... várjál még egy kicsit, és rájössz. de akkor már késő.
Valaki nem látta I Am-et? lenne neki egy üzenetem, de tegnap óta sehol nem láttam aktívkodni.
Pussy_cat: te is hiányoztál, meg a reggeli szerelmes beköszönéseid is (ebben a sorrendben
). ha még nem teljesen gyógyultál meg, akkor vigyázz, vissza ne ess (egyéb jótanácsaimmal inkább nem traktállak, biztos rájöttél, hogy mit akarok mondani n+1. alkalommal is
)
[Szerkesztve] -
Xpod
addikt
Nincs itt semmi félreértés, olvasunk a soraid között.

pussy_cat: csak azért ekkora szája, mert nincs Ladybug a közelben.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
amilyen lanyod van, lassan elkezdi hazahordozni a tobbi leanyt/fiut az ovodabol.....darabokban....
-
Xpod
addikt
Örülnél neki mi.
Loretto: a fiatalabb jobb, mert az még őszintén sikít
VladimirR: az tök jó, legalább nem fognak unatkozni, lehet puzzlezni.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
És ha még idősebb is...
-
rii
nagyúr
úgy látom Te nem akarsz papucsállatka képében tetszelegni ......
-
ladybug
őstag
A darász nem rokonom. Ő egy barbár nép.
Vladimir: A férj egy undok béka.
-
Xpod
addikt
ááá én kérek elnézést valamit nagyon félreértettem ezért törlöm a szöveget.
Hiába na, fáradt vagyok.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nem legyintettem

Tudom milyen szokott lennia száraz köhögés, tényleg van , amikor nagyon durván fulladoznak tőle a gyerekek... Csak akkor is olyan riasztó, nem magyaros neve van
Miközben van ennek ismert neve is.
Legközelebb elnevezem a lassan gyógyuló, levedző , horzsolásos sérülést, mondjuk grionnak
-
Sipi
addikt
tigidigi-tugudugu-tagadaga-tajdam, himbilimbi-humbulumbu-jajistenem, baj van...
-
tildy
nagyúr
Elmondom mit árul el ez a két post: ha valakit nem istenítenek, akkor nem fogok negatív véleménnyel lenni róla
Ezt a srácot itt nem istenítette most senki. Nem éreztem, hogy na ő a nagy .... , aki a legjobb itthon, és hogy fú de istenkirály császár.. Ő sem mutatta annak magát, ráadásul még be is vágódott nálam
(persze csak zenei téren... )
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
MEglehet

Csinált olyat , amitől megváltozott a véleményem róla
Remélem későbbiekben is megmarad ilyennek, emrt ez most így nagyon pozitív volt
Pedig uhh. Mint két morcos macska, fújtunk egymásra.. (nó jó ő is leszólta annak idején az ízlésem, hogy a dallamos goát kedvelem.Pedig afölött már eljárt az idő...... Erre mit nyomott egész éjszaka? hát majdhogynem dallamos goát (fullont...))
Szal érted
-
rii
nagyúr
''.....hiszhát ottan még a kerítés is kóbászból van........''
valahogy úgy .... ne mond, hogy nem .... 1-2 dolgot hallottam már első kézből ...
aki kimegy USA-ba, az nézzen szembe hogy viharvert helyre megy, ha nem ott született, akkor a kikültözés lendületével el is költözhet onnan .... -
zsiga667
addikt
Milyen témát akarsz lezárni? Mert ha az OFF-topicot, akkor már most kezdd el ásni a sírod hogy mire odaérünk készen legyen...

-
VladimirR
nagyúr
olvasni tanitod a macskat? (azt ugye ugy kell, hogy az oledbe ulteted, es betuzol)
rii: pl az, amit Zsiga667 is irt, vagy pl az, hogy latszik a ban url-je, es ha nem lenne megfeleloen vedve a jogosulktsaggal, akkor siman kivaghatnek innen akarkit, vagy barki mas, aki van ennyire szemfules (jo, egy dolog, hogy ez van vedve, de abbol kiindulva, hogy sok dolog nincs, vagy nem volt, jodarabig, akar ez is lehetne vedtelen)
tobb olyan dolgot lattam a ph-bol, amit csak moderatorok....ezek joreszt mar azota le lettek tiltva a mrezei juzer-ek szamara, de az ilyenek miatt jobb az ovatossag
[Szerkesztve] -
Szalma
őstag
(Biztosan célszerű az admin felületekről fotókat feltenni..?)
Szeretettel:
Szalma -
ngabor2
nagyúr
...és közben némán kiabálja: NEEEE!

-
Loretto
veterán
Fujj, egy macska

-
Bubu79
addikt
Hé, ez sérti a személyiségi jogaimat!

Szép a macsek ( már ami látszik belőle, de gondolom a folytatás is ilyen
)
Azt hiszem ezzel felnyitottad a kétkedők szemét
Xpod: Elfelejtettem írni, hogy a vacsi mellé macskabenzint iszok.

-
zsiga667
addikt
Legalább a BANmail-en állna a kurzor.

Olyan kis lágyszívű vagy mostanában...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mayerlaci
senior tag
Vazz mekkora szemekkel nézi a bannick feliratot.
-
mayerlaci
senior tag
hátakkor maradjunk ugy...
Xpodnak irtam nem neked. -
mayerlaci
senior tag
Ezér vagy mod.Bogozd ki.
-
QuarK
senior tag
Ha már a földről visszapattant, talán a macskaszőr...
(Hmmm, ezt talán nem kellett volna) -
Xpod
addikt
Miért, hegylakók?

Kormi Mcleod vagyok a Mcleod klánból.
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
Olyan összetetett...?
nemá, hol tanultad? Melyik főzőiskla? 
amit én csinálok tea, az 87,12% bizonyossággal lesz iható ...
Xpod: látom, szerinted is a tea az egyik legnehezebb tétel ...
zsiga668 (* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos megsértése miatt felfüggesztettük!) - ez gyors volt
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
Ne kóstolgassá' cukifiú, rólad is van pár vicces fotóm...
-
rii
nagyúr
#2874 ... ''........nem mentegetozok, mert egyreszt tudom, hogy nem csak szep, de megerto kislany is vagy,........''
-
zsiga667
addikt
ROTFLMAO:

Egyébként egy ilyet akarok majd venni:![[kép] [kép]](http://world.guns.ru/rifle/mosin91-30s.jpg)
-
Batman
őstag
Tudod én nem csak read only modban vagyok mint egyesek.
De nem akarok ujjal mutogattogatni senkire inkább nézz tükörbe és rájössz kire gondoltam.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rii
nagyúr
Tudom, hogy komolyan kérdezted.
Én pl. csak a hangulata miat szeretnék beszerzni valami régi prognyelv dokit. -
Ekte
csendes tag
Elsősorban az üzleti életben szeretném kamatoztatni... persze ha nem jön össze, én nyitott vagyok más irányok felé is szakosodni.
Igazából, nagyon nehéz, sok munka van addig, mig ezzel amit én most ''művelek'' lehet vmit kezdeni.:/ -
rii
nagyúr
Ez kb olyan, mint mot PL1-et, prolog-ot, Algolt, meg kortásait tanulni .....
inkább hangulata van, mintsem haszna ....
régebben a mogyoron lehetett venni egy iagzi VAX -ot ... időtutazás 1970-80-as évekbe ....
.... vagy mi .....
Bubu79: én megtegnap is bent voltam reggel 9-től ma hajnal 3ig, me ma is bent vagyok 10-től minimum est 8-ig ...
[Szerkesztve] -
Viktor0610
MODERÁTOR
Mivelis???

-
Pacák
senior tag
Szvsz ''jól'' a jelentése.
A mozsna emlékeim szerint jó. Ebből képezhetőnek rémlik a mozset. -
MyKonzerv
senior tag
ne mozset gávárjú páruszki?
vagy valami ilyesmi...mit jelent?
beszélek angolul, németül, franciául, olaszul egy cseppet spanyolul, de szláv nyelvek kimaradtak
most a svéden, dánon vagy finnen gondolkodom...

-
rdi
veterán
egerek csitt, egerek csitt,
macska ül a tetőn itt
egerek csendben, egerek csendben
macsak ül a tetőn lesben.
-
Bubu79
addikt
Nekünk rendesen a fejünkbe verték, csak a fordítás kopott meg egy kicsit

Aztán volt még az aranzsevoje nyeba nevezetű szappanopera költemény, melyben naranycsszínű UFO-nauták ( a Narancs-színű bolygóról jöttek
) szállják meg a földet, akik egy részének legfőbb vágya volt, hogy az összes létező számot eltüntessék éhségük csillapítása céljából
Ez szimpatikus cselekedetnek tűnt, mivel a matek sosem volt a kedvencem
Rdi:
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
Tyíhe mísi, tyíhe mísi, kot szigyit nam nasej krísi
Halkan egerek, halkan egerek, macska ül a .......... előtt

Tancevala repka sz makom
A regyiszka sz pamidorom....
Táncol a répa a mákkal
a retek a paradicsommal...
LOL
[Szerkesztve] -
aDM|RaL^
őstag
természetesen.

kicsit kivagyok még ütve, át sem gondoltam mit mondtál. -
ladybug
őstag

Bővebben: link
Bocsi, ezt már nem tudom oroszul. -
ladybug
őstag
Arra még emlékszel, hogy : Minyá závut ............., já zsivu v gorágya ...... na ulice Széchenyi, dome nomer vászimnácáty.
Ja, és még a nyikto nyi át szúsztvujet.
Ezeket annyira belénknevelték, hogy még álmombl felkelve is kapásból el tudnám mondani.
-
aDM|RaL^
őstag
Azvolt az első dolgom, csakhat fikarcnyit se hatott... szuri már annál inkább
aszondta orvos az kb annyit hathatott mint légynek a szellő O_O -
Niquis
aktív tag
Igen, igaz. Csak annak poén/érdekes, akinek nem kellett tanulnia. Mondjuk engem spec. elkezdett érdekelni, mert most kiderült, nem is olyan nehéz olvasni a betűket. Ha leszorítom lineáris gyorsaságúra, akkor már érdemes elkezdeni tanulni.

Kislányodat így viszont hívhatják Borinak.
-
Bubu79
addikt
Zdrasztvujtye Ribjata ! (csak azért nem cirillül, hogy a jóból kimaradtak is élvezhessék az orosz nyelv zamatát
)
Engem speciel 6 évig tanítottak oroszul az általánosban, akkor még egészen jól ment, de mostanra elfelejtettem ( pedig tagozatos osztály voltunk
)
Utána 1,5 évig németet tanítottak, majd úgy döntöttem, hogy mégsem szeretnék lakatos lenni, és sulit váltottam ( meg szakot ipari elektronikára ).
Az új suliban az angol volt a menő, úgyhogy mostanában ezt töröm kerékbe ( mármint ami megmaradt a szerény méretűnek nem nevezhető tökben a nyakamon
)
PeterkeT: Egy igazán elvetemült oroszos követné a nyelv hazájának szokásait, és rum helyett fagyállót inna

[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Nyilván, hisz anno tanulni kellett, anyum és fater is tud (némelyest) oroszul. Én inkább arra voltam kíváncsi, manapság ki jelentkezik (ill. tanul) orosz szakon
Vagyis, ez csak inkább ilyen mellékág volt, a fő motiváció csak annyi volt, hogy meghallottam, Vladimir, és gondoltam, beírom cirillül, hátha valaki valamit kezd vele. -
Kidus
őstag
Ez annyira jó ötlet, hogy én is azt csinálok

Mogyorókrémeset leginkább, meg meggylekvárosat meg ilyenek
Diós csokis? Tejszínhab?
Nemsokára megyek a boltba, jól összevásárolom ami kell, aztán sütögetek
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Ez a mélypont nem csak a filmekre jellemző...

Lehetne említeni a sok ''megcsinált'' együttest, a sok (valóságsó) sztár ''által'' írt könyvet, az egyéb ''éretelmes'' műsorokat a tévében, stb...
[Szerkesztve] -
Viktor0610
MODERÁTOR
Jut eszembe, ki tudja, hol vagy?
Lehet ott, ahol vagy, ilyenkor veszik magukhoz a robotok a napi olajmennyiséget...
[Szerkesztve] -
Viktor0610
MODERÁTOR
Ilyen későn kajálsz?
Nem árt meg a robot fejdnek???
-
ladybug
őstag
Azt sem tudod, hol van.

-
VladimirR
nagyúr
megnyissam? a masik, amin gondolkodom, az a ''Jo reggelt'' topic
(mondjuk inkabb megsem, az iden mar nyitottam egy topic-ot) -
ngabor2
nagyúr
folyton ez az élvezkedés... hova jut így a világ, ha egy mod élvezi a feladatát? tessék töményen szomorkodni!
És akkor mi kajánul fogunk rajtad nevetni, míg nem bannolsz ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
No, majdnem elsiklottam a mai linea felett. De szerencsére megvan, jön lefele lassan.
Kymco: köszi neked is.
A twollah-hurrikánról én is lemaradtam, ''kiskoromban'' csak szakmai témákba szóltam bele, most meg mi lett belőlem
[Szerkesztve] -
Xpod
addikt
twollah hurrikános kép? Erról valszeg lemaradtam. Vladi jellemzése no comment. (Vagy mégis? nagyon igaz
)
ngabor2: ''folyton ez az élvezkedés... '' még jó hogy nem egy zetorban vagyunk.
[Szerkesztve] -
Xpod
addikt
Dehogy nem, ezt nektek már rég ki kellettt volna alakítanotok, kevesebb lenne a melótok.

Na folytatom a holnapi készülést, kell a ZH-ra a segédlet.
ngabor2: így igaz, mostmár tudom mire kell vigyázni egy zetorba.
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
És megjött!
Itt van az univerzum legpesszimistább Mikrobija
Megkérhetlek, hogy ne beszélgess velem hosszasan az univerzumról?
Mi baj a személyi kultuszokkal? Ha nem jár vele ideológiai átnevelés ,akkor nem lehet olyan veszélyes!
Ngabor2:''Ha meghalok, ne kérdezd, hogy mér' büdös a lábam''

[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
tudom, miattam....ne aggodj, abbahagytam, akikket nem kene, azokat zavarja, akik ellen meg iranyul, azok eszre sem veszik, hogy mi van
hagyom inkabb a fenebe az offtopic-ot
regen olyan jo volt
sebaj, meg egy topic, amit hanyagolok - csak kar, hogy igy szinte egy allando topic sem marad, amit latogatnek - no mindegy
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 25 [Jubileumi Kiadás]
- (téma lezárva)
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tudtam, hogy lesz olyan aki bele fog kötni, de azért is leírtam. (mert miért ne?)

És mit?

mi tört...? 

). ha még nem teljesen gyógyultál meg, akkor vigyázz, vissza ne ess (egyéb jótanácsaimmal inkább nem traktállak, biztos rájöttél, hogy mit akarok mondani n+1. alkalommal is