- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Szalma
őstag
(Régebben gondosan kerültem a ''Fáradt Gőzös'' témákat. Aztán besokkaltam egyszer, hogy ugyanabban a topikban 3-szor kérdezték ugyanazt és kétszer letorkolltak, hogy csak visszautaltam az előzményekre. Utána jött egy linkelgetős időszakom, majd azzal párhuzamosan áthelyeződött a hozzászólásaim túlsúlya az ''OFF'' témák felé. Ha maradni akarok (akarok!) a PH! fórumán, akkor ezzel még ''elviselhető''. Az újoncok ugyanazokat a csontokat csócsálják minduntalan, és mindig van pár fiatalabb kolléga, aki ''segít'' is nekik. Vagy legalább ír valami épületes butaságot...)
Szeretettel:
Szalma
ui.: Nem fényezni akarom Parcit és a ''lakókat/vendégeket'', de szerintem jelenleg Mo-n ez a fórum a legbarátságosabb és a legszakmaibb. Nagyon szép közösség. Elviselhető fórummotor.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- PlayStation 5
- Jogász topik
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- alza vélemények - tapasztalatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)