Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Vangelis
félisten
ezelötti beázás nálunk kb, 10 liter vizben jelent meg a padlón, hát ez gáz:
.. de a biztosító csak behajtsa rajta, de most legalább nincs hidegviz a lépcsóházban, én nem zártam el, ki tudja ki volt, amugy is életveszély jelentkezett mert a neon armatura is ázott, abból is folyt a viz és le is égett... muszáj volt tenni valamit...nem tudtam kitalálni mást, elzártuk és kész..... ha senki nem tehet semmi, .... nekem az a munjkaehylem (volna), és nem akarom hogy elázzon a bolt, és a villamos berendezések, PC-k, stb..... mert az gáz volna. -
Vangelis
félisten
Na igen de nem árulják, el, vagyis nem is érdekli öket
.... érted...., nekem nincs biztosításom, és ok hogy bmost esetleg megtériti, de mi lesz ha totál készen leszünk és elázunk, ok megint megtéríti.... de ez már unalmas.....
érted a gondom... nyitni akarok

Kössek biztosítást, gondolom az sem volna angyon olcsó
.... nem tom én ezt
[Szerkesztve]
Aktív témák
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- Licencek
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.. de a biztosító csak behajtsa rajta, de most legalább nincs hidegviz a lépcsóházban, én nem zártam el, ki tudja ki volt, amugy is életveszély jelentkezett mert a neon armatura is ázott, abból is folyt a viz és le is égett... muszáj volt tenni valamit...nem tudtam kitalálni mást, elzártuk és kész..... ha senki nem tehet semmi, .... nekem az a munjkaehylem (volna), és nem akarom hogy elázzon a bolt, és a villamos berendezések, PC-k, stb..... mert az gáz volna.