- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ArthurShelby: [Xpenology] DSM 7.1.1 telepítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Mi nem érte meg? A fényezés? Meg a lakatosmunka? Mert máshol olcsóbb?
Nem votl több pénzünk rá, mint amennyiért vettük. (230E).
Jó mondjuk 10 éves kocsi, elvileg 180E km van benne. Hát nem tudom. Nem én vettem, és nem is én hajtottam nekia lépcsőnek.
Ha párom nem hajt nekia lépcsőnek, akkor sokkal olcsóbban kijött volna.
AMúgyis ezt legalább meg tudjuk szerelni ha leáll, egy újfajta kocsit meg nem(igaz az lehet le sem áll).
Jam és mindkét oldala fényezve lett, meg szép és jó lett a rücsi is. Nekünk a hátsó keréknél kellett javítani
Mindenesetre a köv. kocsi új kocsi lesz, próbáljuk majd olyan akcióban ezt lecserélni pár év múlva, amikor ilyen beszámításos (+200E- +500E forintos beszámításos móka)mókát l lehet játszani.
Én egyébként megmondtam a páromnak, hogy pony legyen véve, de nem hallgatott rám.
Viszont ebbe meg már beleszerettem.
Utolsó képeken a Jászboldogháza- Tápiógyörgye közti éjszakai autókázás alatti kátyú okozta ''probléma'' látható
Szar utak vannak pest alatt is .... de ott már jobban figyeltünk
[Szerkesztve]
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple Watch
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ASUS VivoBook 16X Gamer Tervező Laptop 16" -30% Bivaly i7-12650H 10Mag 16/1TB RTX 4050 6GB FHD+
- Asztali PC eladó
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Laptop ramok DDR5 8Gb 4800Mhz SK Hynix / Samsung, akár nagy tételben is, mennyiségi kedvezmény van!
- Új Samsung Galaxy S25 128/8GB 3év Navy garancia!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest